Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Vijf onhandige make-up momenten die jij wel eens hebt mee gemaakt
14 Comments

Written by Celine

28 september 2016

Je kent het wel, onhandig zijn terwijl je je make-up doet. Ik herken dit tenminste wel. Ik ben natuurlijk de hele dag door onhandig. Als je onhandig bent, dan komen deze onhandige make-up momenten heel waarschijnlijk ook bij jou voor.

Onhandige make-up momenten

Eyeliner

Ik denk dat eyeliner het meest gehate product is onder de make-up gebruikers. Trilt je hand een beetje? Dan schiet je natuurlijk meteen uit. Dan hebben we het natuurlijk ook niet gehad over het feit dat eyeliner een natuurlijke gewoonte hebben om mij met een open eyeliner in mijn oog te prikken. Vervolgens ga je heel hard knipperen en zit de eyeliner overal. Inclusief jouw haar.

Mascara en niezen

Over niezen gesproken. Mascara aanbrengen is niet erg moeilijk en meestal gaat dit goed. Behalve als je natuurlijk moet niezen. Zitten je wimpers net goed en dan besluit jouw lichaam te niezen. Ik denk dat het verboden is om mascara op te doen. Tenminste dat denkt mijn lichaam.

Onhandige make-up momenten

Vingerafdruk in foundation

Misschien ligt het aan mij. Als ik eyeliner of mascara op doe, dan leun ik heel hard op  mijn wang. Ik heb niet een hartstikke stabiele hand en als ik dit niet doet dan zit de eyeliner op mijn voorhoofd in plaats van mijn ooglid. Ik druk dan zo hard op mijn warm dat ik een vinger afdruk in mijn gezicht heb. Soms merk ik dit niet op en dan kijk ik na een tijdje in de spiegel. Hallo, vingerafdruk.

Uitschieten met lipstick die je er niet af krijgt

Soms denk ik heel even snel mijn lipstick op te doen, maar dit is eigenlijk een heel slecht plan. Ik schiet nogal vaak uit met mijn lipstick en dan zie je het voor je dat ik die lipstick niet weg krijg. Vervolgens ga je wrijven en deppen, waardoor het eigenlijk alleen maar erger wordt. Vervolgens loop je de hele dag als een clown rond of een halve dag, als je zoals mij concealer op deze uitgeschoten plek gebruikt. De concealer verdwijnt natuurlijk na een tijdje en dan loop ik toch nog rond met een clowns gezicht. Ik ben natuurlijk wel weer te lui om de concealer bij te werken.

Tandenpoetsen, nadat je je lipstick hebt opgedaan

Ik ben altijd zo’n volgorde mens. Ik doe altijd eerst mijn make-up (inclusief lipstick!), voordat ik mijn tandenpoets en mijn haar doe. Dit is natuurlijk niet zo handig, want als je je tanden poetst gaat deze lipstick er mooi weer af. Ook blijft er op je tandenborstel en op je tanden een mooie rode gloed hangen. Ik ben hier geen fan van.

Jij hebt vast wel van deze onhandige make-up momenten mee gemaakt. Wat heb jij nog meer mee gemaakt?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

14 Reacties

 1. Janine

  Haha zo herkenbaar! Ik heb wel eens gehad dat mijn blush in de badkamerspiegel er erg mooi opzat maar toen ik op school kwam leek ik net een clown! Sindsdien doe ik mijn make-up met natuurlijk daglicht haha

  Antwoord
  • Celine

   Ahahah dat lijkt mij zo erg! Als het donker is dan lukt het alleen niet met natuurlijk daglicht..

   Antwoord
 2. Jonna@Burgertrutjes

  Dit heb ik allemaal wel een keer meegemaakt haha. Ben ook een ramp met eyeliner aanbrengen

  Antwoord
  • Celine

   Pfoe, gelukkig ben ik niet de enige 😉

   Antwoord
 3. Mariska

  Mascara en niezen inderdaad, vreselijk! Dan heb je zo’n wimperafdruk onderaan.. noo.

  Antwoord
  • Celine

   Ahaha ik heb ook nog die wimperafdruk bovenop mijn ooglid!

   Antwoord
 4. Em

  Yes! All of these! Glad I’m not the only one… 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Aha same! Glad I am not the only one!

   Antwoord
 5. Laura Nolan

  Eyeliner is impossible to get right – pretty much given up with it now haha!

  Antwoord
 6. Aileen

  Owja dat niezen en die mascara. Wat een hel! Ik ken dat, echt vreselijk. Mag je alles weer gaan bijwerken want ik doe mascara altijd als laatste.

  Antwoord
 7. Rebekah

  The lipstick one is one I can relate to on a personal level. My toothbrush is covered in lipstick from when I’ve made this mistake (I wash it afterwards, but it never all comes off, does it?), and I’m constantly explaining to people that my mouth isn’t bleeding… although that’s what I thought the first time this happened!

  Antwoord
 8. Engelina

  De eyeliner is herkenbaar ! Wil ik een subtiel lijntje word het alsnog standaard een vette wing.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Waarom ik het gebruik van sommige make-up soorten niet snap - The Beautyboulevard - […] schreef onlangs al over vijf onhandige make-up momenten die jij wel eens hebt mee gemaakt. Hierin schreef ik, dat…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.