Follow:
Beauty Make-up

Vijf onhandige make-up momenten die jij wel eens hebt mee gemaakt

Je kent het wel, onhandig zijn terwijl je je make-up doet. Ik herken dit tenminste wel. Ik ben natuurlijk de hele dag door onhandig. Als je onhandig bent, dan komen deze onhandige make-up momenten heel waarschijnlijk ook bij jou voor.

Onhandige make-up momenten

Eyeliner

Ik denk dat eyeliner het meest gehate product is onder de make-up gebruikers. Trilt je hand een beetje? Dan schiet je natuurlijk meteen uit. Dan hebben we het natuurlijk ook niet gehad over het feit dat eyeliner een natuurlijke gewoonte hebben om mij met een open eyeliner in mijn oog te prikken. Vervolgens ga je heel hard knipperen en zit de eyeliner overal. Inclusief jouw haar.

Mascara en niezen

Over niezen gesproken. Mascara aanbrengen is niet erg moeilijk en meestal gaat dit goed. Behalve als je natuurlijk moet niezen. Zitten je wimpers net goed en dan besluit jouw lichaam te niezen. Ik denk dat het verboden is om mascara op te doen. Tenminste dat denkt mijn lichaam.

Onhandige make-up momenten

Vingerafdruk in foundation

Misschien ligt het aan mij. Als ik eyeliner of mascara op doe, dan leun ik heel hard op  mijn wang. Ik heb niet een hartstikke stabiele hand en als ik dit niet doet dan zit de eyeliner op mijn voorhoofd in plaats van mijn ooglid. Ik druk dan zo hard op mijn warm dat ik een vinger afdruk in mijn gezicht heb. Soms merk ik dit niet op en dan kijk ik na een tijdje in de spiegel. Hallo, vingerafdruk.

Uitschieten met lipstick die je er niet af krijgt

Soms denk ik heel even snel mijn lipstick op te doen, maar dit is eigenlijk een heel slecht plan. Ik schiet nogal vaak uit met mijn lipstick en dan zie je het voor je dat ik die lipstick niet weg krijg. Vervolgens ga je wrijven en deppen, waardoor het eigenlijk alleen maar erger wordt. Vervolgens loop je de hele dag als een clown rond of een halve dag, als je zoals mij concealer op deze uitgeschoten plek gebruikt. De concealer verdwijnt natuurlijk na een tijdje en dan loop ik toch nog rond met een clowns gezicht. Ik ben natuurlijk wel weer te lui om de concealer bij te werken.

Tandenpoetsen, nadat je je lipstick hebt opgedaan

Ik ben altijd zo’n volgorde mens. Ik doe altijd eerst mijn make-up (inclusief lipstick!), voordat ik mijn tandenpoets en mijn haar doe. Dit is natuurlijk niet zo handig, want als je je tanden poetst gaat deze lipstick er mooi weer af. Ook blijft er op je tandenborstel en op je tanden een mooie rode gloed hangen. Ik ben hier geen fan van.

Jij hebt vast wel van deze onhandige make-up momenten mee gemaakt. Wat heb jij nog meer mee gemaakt?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Janine

  Haha zo herkenbaar! Ik heb wel eens gehad dat mijn blush in de badkamerspiegel er erg mooi opzat maar toen ik op school kwam leek ik net een clown! Sindsdien doe ik mijn make-up met natuurlijk daglicht haha

  28 september 2016 at 17:31
  • Reply Celine

   Ahahah dat lijkt mij zo erg! Als het donker is dan lukt het alleen niet met natuurlijk daglicht..

   28 september 2016 at 19:20
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Dit heb ik allemaal wel een keer meegemaakt haha. Ben ook een ramp met eyeliner aanbrengen

  28 september 2016 at 22:37
  • Reply Celine

   Pfoe, gelukkig ben ik niet de enige 😉

   29 september 2016 at 15:26
 • Reply Mariska

  Mascara en niezen inderdaad, vreselijk! Dan heb je zo’n wimperafdruk onderaan.. noo.

  29 september 2016 at 07:53
  • Reply Celine

   Ahaha ik heb ook nog die wimperafdruk bovenop mijn ooglid!

   29 september 2016 at 15:25
 • Reply Em

  Yes! All of these! Glad I’m not the only one… 🙂

  23 oktober 2016 at 22:13
  • Reply Celine

   Aha same! Glad I am not the only one!

   24 oktober 2016 at 15:54
 • Reply Waarom ik het gebruik van sommige make-up soorten niet snap - The Beautyboulevard

  […] schreef onlangs al over vijf onhandige make-up momenten die jij wel eens hebt mee gemaakt. Hierin schreef ik, dat ik minstens een keer per dag uitschiet met mijn eyeliner. Trilt je hand een […]

  2 november 2016 at 08:00
 • Reply Laura Nolan

  Eyeliner is impossible to get right – pretty much given up with it now haha!

  13 november 2016 at 20:09
 • Reply Aileen

  Owja dat niezen en die mascara. Wat een hel! Ik ken dat, echt vreselijk. Mag je alles weer gaan bijwerken want ik doe mascara altijd als laatste.

  6 januari 2017 at 21:25
 • Reply Rebekah

  The lipstick one is one I can relate to on a personal level. My toothbrush is covered in lipstick from when I’ve made this mistake (I wash it afterwards, but it never all comes off, does it?), and I’m constantly explaining to people that my mouth isn’t bleeding… although that’s what I thought the first time this happened!

  18 januari 2017 at 21:13
 • Reply Engelina

  De eyeliner is herkenbaar ! Wil ik een subtiel lijntje word het alsnog standaard een vette wing.

  18 januari 2017 at 23:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong

  Zie jij vaak van die ooglooks waarvan je denkt, 'oh dat wil ik ook'? Nou, ik tenminste wel. Vervolgens maak...

  Sluiten