Follow:
Personal

Onhandige dingen die iedereen wel eens heeft meegemaakt

Ik ben onhandig. Waarschijnlijk heb ik dat al vaak genoeg gezegd, maar ik herhaal het nog een keer. Toch zeg ik altijd dat ik onhandig ben, maar nooit praat ik eigenlijk over mijn acties. Het is daarom nu tijd om eens over mijn onhandige acties te praten..

Scrub in mijn haar

Laatst probeerde ik een scrub uit voor mijn blog en vervolgens vond ik het een goed plan om even mijn haar los te schudden. Het resultaat was dat ik niets meer op mijn gezicht had en werkelijk alles in mijn haar zat. Vervolgens had ik geen tijd meer om te douchen en rook ik de rest van de dag naar koffie.

Mijn bed

Vervolgens vond ik het een goed plan om nog even een gezichtscreme uit te testen. Nou, ik ging rustig naast mijn bed zitten, in plaats van op mijn bed.

Gezichts creme

Gezichtscreme kan ik ook nooit normaal aanbrengen. Meestal gaat het mis of het beland in mijn haar. Soms raak ik ook perongeluk mijn iPad aan of vergeet ik weer eens mijn handen te wassen.

onhandige dingen

10x je elleboog tegen iets stoten

De deur is niet mijn beste vriend. Ik stoot mijn elleboog tegen daadwerkelijk alles. Vooral de deur wilt regelmatig een knuffel. Soms heb ik het idee dat de deur gewoon vanzelf naar mij toekomt, maar dat is helaas niet het geval. Ik vraag me wel af hoe ik dit kan voorkomen.

Tandenpoetsen

Dat moment wanneer je rustig je tanden zit te poesten en je vervolgens de tandenborstel uit je handen laat vallen. Daar ging mijn tandpasta..

Makeup looks

En dan hebben we nog niet over makeup looks gesproken. Regelmatig schiet ik uit met mijn lipstick, oogschaduw en eigenlijk alles. Soms is het echt heel irritant om onhandig te zijn. Ik kan nooit mooie makeup looks maken.

Welke onhandige dingen maak jij mee?

Herken je je in deze onhandige dingen? Pin het dan voor later!

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Girls-things

  Haha grappig om te lezen.
  Ik knuffel ook regelmatig de deur.
  Of ik blijf haken met mijn badjas aan de deurklink. Gebeurd elke week wel.

  12 april 2017 at 11:35
 • Reply A bite of cravings

  Haha mijn elleboog heeft de deuren ook al vaak ontmoet. Ik zit ook altijd in de knoop als ik dingen in mijn handen heb: dan wil ik dat pakken en dat neerleggen en uiteindelijk heb ik alles in mijn hand behalve wat ik nodig had haha. X

  12 april 2017 at 20:24
 • Reply Sanne

  haha, helaas zo herkenbaar. Ik stoot mij regelmatig thuis tegen de deur. Dan vraag ik mij altijd af, hoe kom ik toch aan die blauwplek. Maar stiekem weet ik dat wel hoor. 😉

  15 april 2017 at 20:35
 • Reply Linda| travellersoftheworld

  Ik ben ook zo onhandig, ik laat vooral veel vallen, raak dingen kwijt, loopt tegen dingen aan en kom vast te zitten op de domste manieren

  14 oktober 2017 at 13:59
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  13x mooie lente foto’s om blij van te worden

  Het was gisteren heerlijk weer en ik heb eerlijk gezegd niet heel veel gedaan. Ik was van plan om dit...

  Sluiten