Follow:
Beauty

Waarom ik als onhandig persoon toch kan bloggen over beauty

Ik zie altijd prachtige makeup looks voorbij komen op Facebook of bij andere bloggers. Heel veel zeggen dat dit ook bij het beauty bloggen hoort, maar ik als onhandig persoon kan gewoon niet van die prachtige looks maken. Ik probeer het natuurlijk wel, maar het eindigt meestal bij een verschrikkelijk look.

Ooglooks

Ik schreef al eerder over mijn pandabeer ooglook en een eyeliner voor onhandige meiden. Het is best frustrerend hoor. Ik kan steeds niet het resultaat halen wat ik wil graag wil halen. Ik krijg mijn looks ook niet mooi op de foto en ik begrijp echt niet wat ik daar mee kan doen. Als ik flits gebruik dan zijn mijn looks weer overbelicht en als ik geen flits gebruik, dan lijkt het net alsof ik een of andere geest ben. Ik zie soms prachtige looks voorbij komen en dan wil ik dat natuurlijk ook. Misschien is het slechts een kwestie van heel veel tutorials kijken. Dat doe ik immers nooit.

onhandig

Gewoon onhandig

Toch kan ik echt wel over beauty bloggen. Er zijn zoveel verschillende paden die je met bloggen over beauty kan belopen. Kijk, ik wil heel graag prachtige looks online zetten, maar dat gaat nu zeker even niet gebeuren. Ik ben hier gewoon veel te onhandig voor en ik weet niet hoe ik dit kan bereiken. Ik vind het echt hartstikke leuk om reviews te maken en over verschillende beauty problemen te schrijven. Als onhandig persoon kan ik dus echt wel over beauty bloggen. Misschien krijg ik dan niet zoveel bezoekers als wat ik zou krijgen wanneer ik prachtige looks postte, maar het is gewoon even niet anders. Ik doe het voor mijn lol en dat is eigenlijk het enigste wat telt.

Voor alle tips over het creëren van een prachtige look, mag je heus wel een linkje in de reacties achter laten. Ik wil hier tenminste veel meer mee oefenen en misschien zien jullie ooit nog wel een look voorbij komen. Nu houdt ik het tenminste op reviews schrijven en bloggen over beauty problemen. Dat vind ik immers ook hartstikke leuk!

Waarover blog jij als je over beauty schrijft?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Girls-things

  Leuke blog.
  Herkenbaar hoor, vooral dat gedeelte met de foto’s maken. Ik reviewde ooit een keer een mascara. Drama, haha.

  5 april 2017 at 18:50
  • Reply Celine Klooster

   Foto’s maken is volgens mij bij iedereen een drama..

   6 april 2017 at 14:47
 • Reply Babita de Boer

  Leuk blog! Ik klikte meteen vanwege de titel haha! Ik ben zelf ook onhandig 😉

  30 september 2017 at 14:31
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Zeven dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven

  Ik heb sommige dingen gewoon echt nodig in mijn leven. Dat ik er echt niet zonder kan leven is misschien...

  Sluiten