Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Waarom ik als onhandig persoon toch kan bloggen over beauty
4 Comments

Written by Celine

3 april 2017

Ik zie altijd prachtige makeup looks voorbij komen op Facebook of bij andere bloggers. Heel veel zeggen dat dit ook bij het beauty bloggen hoort, maar ik als onhandig persoon kan gewoon niet van die prachtige looks maken. Ik probeer het natuurlijk wel, maar het eindigt meestal bij een verschrikkelijk look.

Ooglooks

Ik schreef al eerder over mijn pandabeer ooglook en een eyeliner voor onhandige meiden. Het is best frustrerend hoor. Ik kan steeds niet het resultaat halen wat ik wil graag wil halen. Ik krijg mijn looks ook niet mooi op de foto en ik begrijp echt niet wat ik daar mee kan doen. Als ik flits gebruik dan zijn mijn looks weer overbelicht en als ik geen flits gebruik, dan lijkt het net alsof ik een of andere geest ben. Ik zie soms prachtige looks voorbij komen en dan wil ik dat natuurlijk ook. Misschien is het slechts een kwestie van heel veel tutorials kijken. Dat doe ik immers nooit.

onhandig

Gewoon onhandig

Toch kan ik echt wel over beauty bloggen. Er zijn zoveel verschillende paden die je met bloggen over beauty kan belopen. Kijk, ik wil heel graag prachtige looks online zetten, maar dat gaat nu zeker even niet gebeuren. Ik ben hier gewoon veel te onhandig voor en ik weet niet hoe ik dit kan bereiken. Ik vind het echt hartstikke leuk om reviews te maken en over verschillende beauty problemen te schrijven. Als onhandig persoon kan ik dus echt wel over beauty bloggen. Misschien krijg ik dan niet zoveel bezoekers als wat ik zou krijgen wanneer ik prachtige looks postte, maar het is gewoon even niet anders. Ik doe het voor mijn lol en dat is eigenlijk het enigste wat telt.

Voor alle tips over het creëren van een prachtige look, mag je heus wel een linkje in de reacties achter laten. Ik wil hier tenminste veel meer mee oefenen en misschien zien jullie ooit nog wel een look voorbij komen. Nu houdt ik het tenminste op reviews schrijven en bloggen over beauty problemen. Dat vind ik immers ook hartstikke leuk!

Waarover blog jij als je over beauty schrijft?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

4 Reacties

 1. Girls-things

  Leuke blog.
  Herkenbaar hoor, vooral dat gedeelte met de foto’s maken. Ik reviewde ooit een keer een mascara. Drama, haha.

  Antwoord
 2. Babita de Boer

  Leuk blog! Ik klikte meteen vanwege de titel haha! Ik ben zelf ook onhandig 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.