Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
GlossyWorks | Nude nagellak voor elke gelegenheid
0 Comments

Written by Celine

15 mei 2018

Iedereen houdt wel van een nude nagellak. Ik ben tenminste een groot fan hiervan. Het liefst draag ik altijd wel een nude nagellak en ik kan eigenlijk helemaal niet zonder. Het is makkelijk te combineren en daarnaast vind ik zo’n lakje altijd mooi en verzorgd staan. Deze keer test ik een nude lakje van GlossyWorks.

GlossyWorks Nude nagellak

GlossyWorks

Het lakje zit in een redelijk kleine verpakking, waardoor het makkelijk is om het bijvoorbeeld om vakantie mee te nemen. Daarnaast is het kwastje erg smal, wat ik altijd erg fijn vind. Ik heb immers redelijk smalle nagels en dan is niets zo vervelend als een breed kwastje.

Op mijn nagels

Nude nagellak

Het lakje is echt prachtig op mijn nagels, maar het had wel een aantal laagjes nodig, voordat ik dit effect kon krijgen. Erg jammer, want naar mijn idee moest ik hierdoor redelijk veel product gebruiken. Daarnaast stinkt het lakje echt verschrikkelijk. Ik weet het, alle lakjes stinken wel, maar op de een of andere manier had ik het idee dat die geur extra lang bleef hangen. Een voordeel vond ik wel dat het lakje erg snel droog. Hierdoor kan ik snel weer verder met studeren voor mijn examens en daarnaast kreeg ik ook geen gekke deuken of andere flaws op mijn nagels.

Kortom, een erg fijn lakje voor een prijs van 13.50 euro. Ik zou eerlijk gezegd niet heel snel zoveel geld uitgeven aan één lakje, maar als je op zoek bent naar een fijn lakje die ook nog eens lang blijft zitten, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij GlossyWorks.

Wat vind jij van de kleur van dit lakje? Ik hoor het graag!

Wil je weten wat ik nog meer aanraad? Neem dan snel even een kijkje op mijn pagina vol aanraders.

Dit product heb ik gekregen in de GoodieBox. Ik vond het een erg mooi product en daarom besloot ik er een review over te schrijven. Als je meer wil weten over de producten in de Goodiebox, check dan even mijn artikel

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.