Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
GlossyWorks | Nude nagellak voor elke gelegenheid
0 Comments

Written by Celine

15 mei 2018

Iedereen houdt wel van een nude nagellak. Ik ben tenminste een groot fan hiervan. Het liefst draag ik altijd wel een nude nagellak en ik kan eigenlijk helemaal niet zonder. Het is makkelijk te combineren en daarnaast vind ik zo’n lakje altijd mooi en verzorgd staan. Deze keer test ik een nude lakje van GlossyWorks.

GlossyWorks Nude nagellak

GlossyWorks

Het lakje zit in een redelijk kleine verpakking, waardoor het makkelijk is om het bijvoorbeeld om vakantie mee te nemen. Daarnaast is het kwastje erg smal, wat ik altijd erg fijn vind. Ik heb immers redelijk smalle nagels en dan is niets zo vervelend als een breed kwastje.

Op mijn nagels

Nude nagellak

Het lakje is echt prachtig op mijn nagels, maar het had wel een aantal laagjes nodig, voordat ik dit effect kon krijgen. Erg jammer, want naar mijn idee moest ik hierdoor redelijk veel product gebruiken. Daarnaast stinkt het lakje echt verschrikkelijk. Ik weet het, alle lakjes stinken wel, maar op de een of andere manier had ik het idee dat die geur extra lang bleef hangen. Een voordeel vond ik wel dat het lakje erg snel droog. Hierdoor kan ik snel weer verder met studeren voor mijn examens en daarnaast kreeg ik ook geen gekke deuken of andere flaws op mijn nagels.

Kortom, een erg fijn lakje voor een prijs van 13.50 euro. Ik zou eerlijk gezegd niet heel snel zoveel geld uitgeven aan één lakje, maar als je op zoek bent naar een fijn lakje die ook nog eens lang blijft zitten, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij GlossyWorks.

Wat vind jij van de kleur van dit lakje? Ik hoor het graag!

Wil je weten wat ik nog meer aanraad? Neem dan snel even een kijkje op mijn pagina vol aanraders.

Dit product heb ik gekregen in de GoodieBox. Ik vond het een erg mooi product en daarom besloot ik er een review over te schrijven. Als je meer wil weten over de producten in de Goodiebox, check dan even mijn artikel

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.