Follow:
Beauty Nagels

GlossyWorks | Nude nagellak voor elke gelegenheid

Iedereen houdt wel van een nude nagellak. Ik ben tenminste een groot fan hiervan. Het liefst draag ik altijd wel een nude nagellak en ik kan eigenlijk helemaal niet zonder. Het is makkelijk te combineren en daarnaast vind ik zo’n lakje altijd mooi en verzorgd staan. Deze keer test ik een nude lakje van GlossyWorks.

GlossyWorks Nude nagellak

GlossyWorks

Het lakje zit in een redelijk kleine verpakking, waardoor het makkelijk is om het bijvoorbeeld om vakantie mee te nemen. Daarnaast is het kwastje erg smal, wat ik altijd erg fijn vind. Ik heb immers redelijk smalle nagels en dan is niets zo vervelend als een breed kwastje.

Op mijn nagels

Nude nagellak

Het lakje is echt prachtig op mijn nagels, maar het had wel een aantal laagjes nodig, voordat ik dit effect kon krijgen. Erg jammer, want naar mijn idee moest ik hierdoor redelijk veel product gebruiken. Daarnaast stinkt het lakje echt verschrikkelijk. Ik weet het, alle lakjes stinken wel, maar op de een of andere manier had ik het idee dat die geur extra lang bleef hangen. Een voordeel vond ik wel dat het lakje erg snel droog. Hierdoor kan ik snel weer verder met studeren voor mijn examens en daarnaast kreeg ik ook geen gekke deuken of andere flaws op mijn nagels.

Kortom, een erg fijn lakje voor een prijs van 13.50 euro. Ik zou eerlijk gezegd niet heel snel zoveel geld uitgeven aan één lakje, maar als je op zoek bent naar een fijn lakje die ook nog eens lang blijft zitten, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij GlossyWorks.

Wat vind jij van de kleur van dit lakje? Ik hoor het graag!

Wil je weten wat ik nog meer aanraad? Neem dan snel even een kijkje op mijn pagina vol aanraders.

Dit product heb ik gekregen in de GoodieBox. Ik vond het een erg mooi product en daarom besloot ik er een review over te schrijven. Als je meer wil weten over de producten in de Goodiebox, check dan even mijn artikel

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De examens komen eraan!

Voorbereidingen.. Voorbereidingen en nog meer voorbereidingen. Vanaf 14 mei zit ik bijna elke dag in de examenbanken om mijn examens...

Sluiten