Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
GlossyWorks | Nude nagellak voor elke gelegenheid
0 Comments

Written by Celine

15 mei 2018

Iedereen houdt wel van een nude nagellak. Ik ben tenminste een groot fan hiervan. Het liefst draag ik altijd wel een nude nagellak en ik kan eigenlijk helemaal niet zonder. Het is makkelijk te combineren en daarnaast vind ik zo’n lakje altijd mooi en verzorgd staan. Deze keer test ik een nude lakje van GlossyWorks.

GlossyWorks Nude nagellak

GlossyWorks

Het lakje zit in een redelijk kleine verpakking, waardoor het makkelijk is om het bijvoorbeeld om vakantie mee te nemen. Daarnaast is het kwastje erg smal, wat ik altijd erg fijn vind. Ik heb immers redelijk smalle nagels en dan is niets zo vervelend als een breed kwastje.

Op mijn nagels

Nude nagellak

Het lakje is echt prachtig op mijn nagels, maar het had wel een aantal laagjes nodig, voordat ik dit effect kon krijgen. Erg jammer, want naar mijn idee moest ik hierdoor redelijk veel product gebruiken. Daarnaast stinkt het lakje echt verschrikkelijk. Ik weet het, alle lakjes stinken wel, maar op de een of andere manier had ik het idee dat die geur extra lang bleef hangen. Een voordeel vond ik wel dat het lakje erg snel droog. Hierdoor kan ik snel weer verder met studeren voor mijn examens en daarnaast kreeg ik ook geen gekke deuken of andere flaws op mijn nagels.

Kortom, een erg fijn lakje voor een prijs van 13.50 euro. Ik zou eerlijk gezegd niet heel snel zoveel geld uitgeven aan één lakje, maar als je op zoek bent naar een fijn lakje die ook nog eens lang blijft zitten, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij GlossyWorks.

Wat vind jij van de kleur van dit lakje? Ik hoor het graag!

Wil je weten wat ik nog meer aanraad? Neem dan snel even een kijkje op mijn pagina vol aanraders.

Dit product heb ik gekregen in de GoodieBox. Ik vond het een erg mooi product en daarom besloot ik er een review over te schrijven. Als je meer wil weten over de producten in de Goodiebox, check dan even mijn artikel

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.