Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Normal Utrecht | Is die echt zo goedkoop?
8 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

18 juli 2018

Normal is een winkel in Utrecht die hele goedkope dingen zou verkopen. Zo verkoopt Normal Utrecht merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging en merken die eigenlijk iedereen kent. Normal belooft dus deze merken te verkopen tegen een heel laag prijsje. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Normal Utrecht

Ik stapte dus Normal Utrecht binnen en mij viel het meteen op dat de prijzen echt verschrikkelijk tegenvallen. Deze prijzen zijn te vergelijken met een Big Bazaar en zo worden er ook een hoop producten verkocht die bij de Big Bazaar te verkrijgen zijn. Zo zegt Normal Utrecht dat ze de producten vaak 30-50 procent onder de marktprijs kunnen verkopen, maar dat is dus helemaal niet zo. Zo zag ik Makeup Revolution Paletten voor 10.50, terwijl deze gewoon bij de Etos voor 9 euro te koop zijn.

Normal Utrecht

Daarnaast zag ik ook een hoop producten die bij de Action echt veel goedkoper zijn. Normal Utrecht zegt dus dat ze echt absurd lage prijzen bieden, maar dat is helaas niet zo. Ik had echt veel meer van deze winkel verwacht, maar het is het dus niet waard om helemaal naar Utrecht af te reizen om deze winkel te bezoeken.

De winkel verkoopt dus niet bijzondere merkproducten waardoor je de winkel echt moet bezoeken. De prijzen vallen tegen en daarnaast is de winkel een combinatie van Tiger (vooral de kruiden), de Big Bazaar en de Kruidvat. Niets nieuws wat wij dus nog niet in Nederland hebben en het is het dus niet waard om deze winkel te bezoeken. Ik vind dat eigenlijk echt hartstikke jammer, want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen. Helaas dus geen absurd lage prijzen of bijzondere merken.

Heb jij Normal Utrecht al bezoekt?

*De foto heb ik van Normal en zijn dus niet mijn eigendom.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

8 Reacties

 1. Dana

  Ik was er toevallig een paar weken terug en inderdaad vond ik de prijzen niet – geweldig – laag maar vrij normaal. Dus ik had ook niks meegenomen en de merken die zij verkochten waren ook vrij basic.

  Antwoord
 2. Minke

  Ik wil er toch nog graag zelf eens gaan kijken, ik had al wel het gevoel dat de prijzen niet zo laag zouden zijn als ze roepen. Gewoon de folders bekijken en zorgen dat je een goede voorraad aan legt als de korting 50% of meer is.

  Wat bedoel je trouwens met: ‘want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen.’?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   In Amerika zijn de prijzen in het algemeen een stuk lager dan in Nederland (Ik kom net van Amerika vandaan, vandaar 😉 ). Ik had dus de prijzen van Amerika verwacht eigenlijk..

   Antwoord
 3. Mariska

  Wat zonde dat het zo tegenvalt. Geen goede reclame voor zichzelf…

  Antwoord
 4. Merel

  Ik had nog niet van deze winkel gehoord, maar zo te horen is hij dus niet de moeite waard. Jammer dat het tegenvliel.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.