Follow:
Beauty Reviews

Normal Utrecht | Is die echt zo goedkoop?

Normal is een winkel in Utrecht die hele goedkope dingen zou verkopen. Zo verkoopt Normal Utrecht merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging en merken die eigenlijk iedereen kent. Normal belooft dus deze merken te verkopen tegen een heel laag prijsje. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Normal Utrecht

Ik stapte dus Normal Utrecht binnen en mij viel het meteen op dat de prijzen echt verschrikkelijk tegenvallen. Deze prijzen zijn te vergelijken met een Big Bazaar en zo worden er ook een hoop producten verkocht die bij de Big Bazaar te verkrijgen zijn. Zo zegt Normal Utrecht dat ze de producten vaak 30-50 procent onder de marktprijs kunnen verkopen, maar dat is dus helemaal niet zo. Zo zag ik Makeup Revolution Paletten voor 10.50, terwijl deze gewoon bij de Etos voor 9 euro te koop zijn.

Normal Utrecht

Daarnaast zag ik ook een hoop producten die bij de Action echt veel goedkoper zijn. Normal Utrecht zegt dus dat ze echt absurd lage prijzen bieden, maar dat is helaas niet zo. Ik had echt veel meer van deze winkel verwacht, maar het is het dus niet waard om helemaal naar Utrecht af te reizen om deze winkel te bezoeken.

De winkel verkoopt dus niet bijzondere merkproducten waardoor je de winkel echt moet bezoeken. De prijzen vallen tegen en daarnaast is de winkel een combinatie van Tiger (vooral de kruiden), de Big Bazaar en de Kruidvat. Niets nieuws wat wij dus nog niet in Nederland hebben en het is het dus niet waard om deze winkel te bezoeken. Ik vind dat eigenlijk echt hartstikke jammer, want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen. Helaas dus geen absurd lage prijzen of bijzondere merken.

Heb jij Normal Utrecht al bezoekt?

*De foto heb ik van Normal en zijn dus niet mijn eigendom.

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Dana

  Ik was er toevallig een paar weken terug en inderdaad vond ik de prijzen niet – geweldig – laag maar vrij normaal. Dus ik had ook niks meegenomen en de merken die zij verkochten waren ook vrij basic.

  18 juli 2018 at 11:45
 • Reply Minke

  Ik wil er toch nog graag zelf eens gaan kijken, ik had al wel het gevoel dat de prijzen niet zo laag zouden zijn als ze roepen. Gewoon de folders bekijken en zorgen dat je een goede voorraad aan legt als de korting 50% of meer is.

  Wat bedoel je trouwens met: ‘want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen.’?

  23 juli 2018 at 20:48
  • Reply Celine Klooster

   In Amerika zijn de prijzen in het algemeen een stuk lager dan in Nederland (Ik kom net van Amerika vandaan, vandaar 😉 ). Ik had dus de prijzen van Amerika verwacht eigenlijk..

   25 juli 2018 at 12:25
 • Reply Mariska

  Wat zonde dat het zo tegenvalt. Geen goede reclame voor zichzelf…

  24 juli 2018 at 11:00
 • Reply Merel

  Ik had nog niet van deze winkel gehoord, maar zo te horen is hij dus niet de moeite waard. Jammer dat het tegenvliel.

  26 juli 2018 at 20:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Naobay Face Mist Toner | Review

  Ik heb nooit een face mist toner gebruikt, totdat ik deze Naobay Face Mist Toner in de Goodiebox kreeg. Sindsdien...

  Sluiten