Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Normal Utrecht | Is die echt zo goedkoop?

Geschreven door Celine

18 juli 2018

Normal is een winkel in Utrecht die hele goedkope dingen zou verkopen. Zo verkoopt Normal Utrecht merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging en merken die eigenlijk iedereen kent. Normal belooft dus deze merken te verkopen tegen een heel laag prijsje. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Normal Utrecht

Ik stapte dus Normal Utrecht binnen en mij viel het meteen op dat de prijzen echt verschrikkelijk tegenvallen. Deze prijzen zijn te vergelijken met een Big Bazaar en zo worden er ook een hoop producten verkocht die bij de Big Bazaar te verkrijgen zijn. Zo zegt Normal Utrecht dat ze de producten vaak 30-50 procent onder de marktprijs kunnen verkopen, maar dat is dus helemaal niet zo. Zo zag ik Makeup Revolution Paletten voor 10.50, terwijl deze gewoon bij de Etos voor 9 euro te koop zijn.

Normal Utrecht

Daarnaast zag ik ook een hoop producten die bij de Action echt veel goedkoper zijn. Normal Utrecht zegt dus dat ze echt absurd lage prijzen bieden, maar dat is helaas niet zo. Ik had echt veel meer van deze winkel verwacht, maar het is het dus niet waard om helemaal naar Utrecht af te reizen om deze winkel te bezoeken.

De winkel verkoopt dus niet bijzondere merkproducten waardoor je de winkel echt moet bezoeken. De prijzen vallen tegen en daarnaast is de winkel een combinatie van Tiger (vooral de kruiden), de Big Bazaar en de Kruidvat. Niets nieuws wat wij dus nog niet in Nederland hebben en het is het dus niet waard om deze winkel te bezoeken. Ik vind dat eigenlijk echt hartstikke jammer, want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen. Helaas dus geen absurd lage prijzen of bijzondere merken.

Heb jij Normal Utrecht al bezoekt?

*De foto heb ik van Normal en zijn dus niet mijn eigendom.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

8 Reacties

 1. Dana

  Ik was er toevallig een paar weken terug en inderdaad vond ik de prijzen niet – geweldig – laag maar vrij normaal. Dus ik had ook niks meegenomen en de merken die zij verkochten waren ook vrij basic.

  Antwoord
 2. Minke

  Ik wil er toch nog graag zelf eens gaan kijken, ik had al wel het gevoel dat de prijzen niet zo laag zouden zijn als ze roepen. Gewoon de folders bekijken en zorgen dat je een goede voorraad aan legt als de korting 50% of meer is.

  Wat bedoel je trouwens met: ‘want ik had stiekem prijzen verwacht die je in Amerika of ergens anders zou tegen komen.’?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   In Amerika zijn de prijzen in het algemeen een stuk lager dan in Nederland (Ik kom net van Amerika vandaan, vandaar 😉 ). Ik had dus de prijzen van Amerika verwacht eigenlijk..

   Antwoord
 3. Mariska

  Wat zonde dat het zo tegenvalt. Geen goede reclame voor zichzelf…

  Antwoord
 4. Merel

  Ik had nog niet van deze winkel gehoord, maar zo te horen is hij dus niet de moeite waard. Jammer dat het tegenvliel.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.