Follow:
Personal

Mijn nominatie voor de Liebster Award (dit meen je toch niet serieus?!)

liebster

Nominaties zijn niet mijn ding. Fabian, een gekke bloggende blogger heeft mij voor de Liebster Award genomineerd. Op twitter had ik het al vaker aangegeven.. Ik doe niet aan nominaties, maar Fabian had mij als het ware gedwongen om deze vragen in te vullen. Ik vul natuurlijk netjes de vragen in, maar ik heb ook nog wat anders te vertellen. Here we go.

Regels..

Ten eerste, ik doe niet aan regels. Ik scrolde naar de onderkant van Fabian’s post en ik las ‘Als je de nominatie accepteert, zijn er enkele regels die je in acht moet nemen’. Ik viel bijna van mijn stoel van verveeldheid en tja.. Ik volg geen regels. Dus.. Niet bedankt Fabian (is dat een woord?!) voor het nomineren..

Vermeld de award op je blog en beschrijf jouw favoriete blogs die een nominatie verdienen

Ten eerste, ik heb geen favoriete blogs. Ik vind het hartstikke leuk om blogs te lezen, maar ik heb geen favoriete blogs. Ik vind sommige artikelen echt geweldig, maar andere artikelen niet. Ik onthoud ook nooit namen van blogs, dus ver gaan we hier niet mee komen. Ook zou ik het niemand aandoen om mijn (vreselijke!) vragen in te vullen. Ik ben niet creatief in dat soort dingen..

Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de 5 tot 11 bloggers die je zelf nomineert

Vijf tot elf bloggers?! Ik ken niet eens een blogger die genomineerd wilt worden voor deze tag/award/ding. Tien nieuwe vragen verzinnen gaat ook niet lukken, want zoals ik al zei, ik ben niet creatief in dat soort dingen.

Vermeld deze regels in je eigen blogpost & informeer de bloggers die je genomineerd hebt voor de Liebster Award en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Zo, dat is een lange zin. Ik was heel even de weg kwijt op de helft van deze zin. Ik heb deze regels vermeld op mijn blog. Alsjeblieft Fabian. De rest laat ik maar voor wat het is..

De vragen

Fabian heeft zoveel moeite gedaan voor deze vragen, dus ik beantwoord deze wel. Lief van mij toch?

Als je nog maar één blog post online mag houden welke zou dat dan zijn?

Hey, die zag ik even niet aankomen. Ik kan echt niet kiezen uit mijn ruim vijfhonderd artikelen.

Aan welke plek heb jij hele mooie herinneringen?

Ik wilde bijna een hele sarcastische opmerking geven ‘aan school’, maar eigenlijk heb ik hier helemaal geen slechte herinneringen aan. Het zou misschien heel raar zijn om te zeggen, maar toch doe ik het. Aan mijn slaapkamer. Waarschijnlijk de helft van jullie denken nu ‘wtf Celine?!” (vooral Fabian!). In mijn slaapkamer heb ik echt geweldige blogposts geschreven en ik heb hier erg leuke herinneringen aan. Ik houd zo erg van bloggen en ik kan echt niet zonder. Ik heb als het ware mensen ontmoet ‘in mijn slaapkamer’ en die wil ik echt niet kwijt.

rotss

Als je alle banen zou kunnen krijgen. Waar zou jij dan willen werken?

Ik wil nog steeds heel graag journalistiek studeren en daar later mijn beroep van maken. Dit gaat mij ook zeker lukken en het is echt een droombaan voor mij. Toch moet ik me nog steeds in andere dingen verdiepen, maar dat komt vanzelf wel op mijn pad.

Naar wiens blog posten kijk jij altijd uit?

Zou je blij worden als ik zeg, naar die van jou? Oké, om eerlijk te zijn, naar die van niemand. Zoals ik al zei, ik ken geen bloggers uit mijn hoofd en elke dag is een zoektocht naar nieuwe blogs. Ik houd er van om verschillende schrijfstijlen te lezen en verschillende bloggers via blogposten te ontmoeten. Soms zie ik hele kleine bloggers, met maar een paar volgers en die schrijven echt als pareltjes. Ik zou niet snel op zo’n blog terecht komen, maar ik ben dan toch heel blij als ik op zo’n blog terecht kom.

Wat vind je mooi aan je zelf en wat niet?

Ik vind altijd dat je blij moet zijn met wie je bent. Ik ga mezelf dus niet beoordelen op wat ik mooi aan mezelf vind en wat niet. Dit zet je alleen maar aan het denken en dat is niet de bedoeling.

Hoe zouden andere mensen je omschrijven?

Een onhandig meisje, met soms iets te veel sarcasme. Oké, zo noem ik mijzelf eigenlijk. Ik zou echt niet weten hoe iemand mij zal omschrijven.

Wat zijn echt jou favoriete dingen?

Bloggen, bloggen, bloggen. O ja, soms ook nog gamen en dansen.

Waar vind jij je rust?

In mijn slaapkamer, met mijn laptop en mijn WordPress tab open.

Wie mogen er nooit verdwijnen?

Alle mensen aan wie ik een mooie herinnering heb. Niet alleen de mensen die er voor mij zijn geweest, maar ook de mensen die mijn een tikje vreugde hebben gegund.

Wat zijn jou mooiste jeugd herinneringen?

Pfoe, dat zou ik echt niet meer weten. Eerlijk gezegd, ben ik dat allang vergeten.

Jullie moeten weten dat ik Fabian nog steeds een geweldige lieve blogger vind. Een super leuke jongen om mee te praten en die ook nog eens geweldige blog posts schrijft. *Sending some love* <3

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest <3

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Fabian

  Ik vond hem echt geweldig. Je kan wel zegen dat je niet creatief ben, maar ik vind het echt heel creatief ingevuld. Heb hem met een hele grote glimlach gelezen.

  Dat laatste stukje had ik ook echt niet zien aan komen. Echt super lief van je en het is geheel wederzijds ❤

  22 september 2016 at 08:36
  • Reply Celine

   Aha zo lief, dankjewel Fabian <3

   22 september 2016 at 12:43
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk geschreven, ik ben ook niet echt van de nominaties en dat komt door de regels haha

  22 september 2016 at 23:39
  • Reply Celine

   Aha dankje <3

   23 september 2016 at 17:38

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Drie outfits voor het najaar die jij niet zou bedenken

  Allerlei merken, waar ik eigenlijk nooit shop, heb ik vandaag op een rijtje gezet. Mijn moeder shopt hier altijd en...

  Sluiten