Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Mijn nominatie voor de Liebster Award (dit meen je toch niet serieus?!)
4 Comments

Written by Celine

22 september 2016

liebster

Nominaties zijn niet mijn ding. Fabian, een gekke bloggende blogger heeft mij voor de Liebster Award genomineerd. Op twitter had ik het al vaker aangegeven.. Ik doe niet aan nominaties, maar Fabian had mij als het ware gedwongen om deze vragen in te vullen. Ik vul natuurlijk netjes de vragen in, maar ik heb ook nog wat anders te vertellen. Here we go.

Regels..

Ten eerste, ik doe niet aan regels. Ik scrolde naar de onderkant van Fabian’s post en ik las ‘Als je de nominatie accepteert, zijn er enkele regels die je in acht moet nemen’. Ik viel bijna van mijn stoel van verveeldheid en tja.. Ik volg geen regels. Dus.. Niet bedankt Fabian (is dat een woord?!) voor het nomineren..

Vermeld de award op je blog en beschrijf jouw favoriete blogs die een nominatie verdienen

Ten eerste, ik heb geen favoriete blogs. Ik vind het hartstikke leuk om blogs te lezen, maar ik heb geen favoriete blogs. Ik vind sommige artikelen echt geweldig, maar andere artikelen niet. Ik onthoud ook nooit namen van blogs, dus ver gaan we hier niet mee komen. Ook zou ik het niemand aandoen om mijn (vreselijke!) vragen in te vullen. Ik ben niet creatief in dat soort dingen..

Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de 5 tot 11 bloggers die je zelf nomineert

Vijf tot elf bloggers?! Ik ken niet eens een blogger die genomineerd wilt worden voor deze tag/award/ding. Tien nieuwe vragen verzinnen gaat ook niet lukken, want zoals ik al zei, ik ben niet creatief in dat soort dingen.

Vermeld deze regels in je eigen blogpost & informeer de bloggers die je genomineerd hebt voor de Liebster Award en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Zo, dat is een lange zin. Ik was heel even de weg kwijt op de helft van deze zin. Ik heb deze regels vermeld op mijn blog. Alsjeblieft Fabian. De rest laat ik maar voor wat het is..

De vragen

Fabian heeft zoveel moeite gedaan voor deze vragen, dus ik beantwoord deze wel. Lief van mij toch?

Als je nog maar één blog post online mag houden welke zou dat dan zijn?

Hey, die zag ik even niet aankomen. Ik kan echt niet kiezen uit mijn ruim vijfhonderd artikelen.

Aan welke plek heb jij hele mooie herinneringen?

Ik wilde bijna een hele sarcastische opmerking geven ‘aan school’, maar eigenlijk heb ik hier helemaal geen slechte herinneringen aan. Het zou misschien heel raar zijn om te zeggen, maar toch doe ik het. Aan mijn slaapkamer. Waarschijnlijk de helft van jullie denken nu ‘wtf Celine?!” (vooral Fabian!). In mijn slaapkamer heb ik echt geweldige blogposts geschreven en ik heb hier erg leuke herinneringen aan. Ik houd zo erg van bloggen en ik kan echt niet zonder. Ik heb als het ware mensen ontmoet ‘in mijn slaapkamer’ en die wil ik echt niet kwijt.

rotss

Als je alle banen zou kunnen krijgen. Waar zou jij dan willen werken?

Ik wil nog steeds heel graag journalistiek studeren en daar later mijn beroep van maken. Dit gaat mij ook zeker lukken en het is echt een droombaan voor mij. Toch moet ik me nog steeds in andere dingen verdiepen, maar dat komt vanzelf wel op mijn pad.

Naar wiens blog posten kijk jij altijd uit?

Zou je blij worden als ik zeg, naar die van jou? Oké, om eerlijk te zijn, naar die van niemand. Zoals ik al zei, ik ken geen bloggers uit mijn hoofd en elke dag is een zoektocht naar nieuwe blogs. Ik houd er van om verschillende schrijfstijlen te lezen en verschillende bloggers via blogposten te ontmoeten. Soms zie ik hele kleine bloggers, met maar een paar volgers en die schrijven echt als pareltjes. Ik zou niet snel op zo’n blog terecht komen, maar ik ben dan toch heel blij als ik op zo’n blog terecht kom.

Wat vind je mooi aan je zelf en wat niet?

Ik vind altijd dat je blij moet zijn met wie je bent. Ik ga mezelf dus niet beoordelen op wat ik mooi aan mezelf vind en wat niet. Dit zet je alleen maar aan het denken en dat is niet de bedoeling.

Hoe zouden andere mensen je omschrijven?

Een onhandig meisje, met soms iets te veel sarcasme. Oké, zo noem ik mijzelf eigenlijk. Ik zou echt niet weten hoe iemand mij zal omschrijven.

Wat zijn echt jou favoriete dingen?

Bloggen, bloggen, bloggen. O ja, soms ook nog gamen en dansen.

Waar vind jij je rust?

In mijn slaapkamer, met mijn laptop en mijn WordPress tab open.

Wie mogen er nooit verdwijnen?

Alle mensen aan wie ik een mooie herinnering heb. Niet alleen de mensen die er voor mij zijn geweest, maar ook de mensen die mijn een tikje vreugde hebben gegund.

Wat zijn jou mooiste jeugd herinneringen?

Pfoe, dat zou ik echt niet meer weten. Eerlijk gezegd, ben ik dat allang vergeten.

Jullie moeten weten dat ik Fabian nog steeds een geweldige lieve blogger vind. Een super leuke jongen om mee te praten en die ook nog eens geweldige blog posts schrijft. *Sending some love* <3

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest <3

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Fabian

  Ik vond hem echt geweldig. Je kan wel zegen dat je niet creatief ben, maar ik vind het echt heel creatief ingevuld. Heb hem met een hele grote glimlach gelezen.

  Dat laatste stukje had ik ook echt niet zien aan komen. Echt super lief van je en het is geheel wederzijds ❤

  Antwoord
  • Celine

   Aha zo lief, dankjewel Fabian <3

   Antwoord
 2. Jonna@Burgertrutjes

  Leuk geschreven, ik ben ook niet echt van de nominaties en dat komt door de regels haha

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.