Follow:
Accessoires Fashion

Nike Air Max 1 | Hoe combineer je deze schoen?

Je scrollt een tijdje op Instagram en je komt ze alweer tegen.. De Nike Air Max 1 of natuurlijk de andere versies van de Nike Air Max schoenen. Maar goed, deze schoenen zijn nou niet het makkelijkste om te combineren. Daarom geef ik in dit artikel alle tips en tricks voor het combineren van deze schoenen. 

Laten we terug in de tijd gaan ..

In 1979 introduceerde Nike de Air Cushioning Technology. Er ging hierdoor echt een wereld open voor sporters. Acht jaar lang kwamen er dan ook verschillende wetenschappelijke ontdekkingen en in 1987 werd de eerste Air-unit voor het eerst zichtbaar gemaakt in de Nike Air schoenen. De schoenen werden daardoor meteen een hype. De voordelen waren hartstikke groot, de schoenen liepen heerlijk en door Tinker Hatfield werd de zichtbare Air-unit als het ware door de schoenen heen geduwd. De air-unit moest zichtbaar zijn, wat zelfs bijna de baan van Hatfield kostte. Toch werd dit een erg populaire schoen en werd het eerste prototype al snel uitgebracht.

Bron: Wikipedia

Waarom is de Nike Air Max 1 dan eigenlijk een hype?

Maar goed, nu is natuurlijk de vraag waarom deze schoen nou eigenlijk een hype is. Vroeger werden deze schoenen nog niet heel erg verkocht. Toen de schoenen in 2003 voor het eerst werden verkocht, waren ze nou niet echt bepaald populair. Ze stonden dan wel in de winkel, maar niemand kocht ze. Toch begonnen mensen deze schoenen te dragen. Sommigen vonden ze gewoon echt vreemd staan, maar toch konden deze schoenen hartstikke makkelijk gecombineerd worden. De schoenen zijn nu vooral erg populair geworden door eigenlijk twee factoren: Het is erg makkelijk om de schoenen te combineren en mensen hebben ervoor gezorgd dat de schoenen een echte hype werden.

Zo zijn er een hoop influencers, maar natuurlijk ook andere mensen die deze schoenen kopen, doordat ze zo hartstikke makkelijk te combineren zijn. De schoenen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en op het eerste gezicht ziet het er eigenlijk heel moeilijk uit om te combineren. Toch kan je de verschillende kleuren terug laten komen in je outfit. Hieronder een aantal van mijn favorieten.

Lees tip: Grijze Nike schoenen | Super cheap!

Hoe combineer je ze?

Deze sneakers zou ik combineren door het dragen van een donkerblauwe spijkerbroek en een zwart shirt. Daarnaast kan je de schoenen natuurlijk ook combineren door een zwarte broek te dragen met een leuk geel of blauw shirt. Probeer echter niet te veel van de kleuren in je outfit terug te laten komen, want anders wordt het wat te druk.

 

Deze schoenen zijn echt mijn favoriet. De groene kleuren maken de schoenen opvallend genoeg, maar gelukkig niet te opvallend. Ik zou deze schoenen combineren door het dragen van een zwarte broek en een donkergroene blouse.

Rood komt veel in mijn kledingkast terug en daarom aas ik zeker op deze schoenen. Prachtige schoenen, die ik zou combineren door wat neutrale kleren te dragen. Rood valt natuurlijk op en daarom wil je je outfit niet nog drukker maken. Ik zat te denken aan de zwarte broek met een witte blouse.

Hoe zou jij de Nike Air Max 1 combineren?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 48 | Kortingsoverzicht

Elke week deel ik weer een nieuw kortingsoverzicht met jullie. Hierin staan dit keer alle koopjes van week 48. Ik...

Sluiten