Follow:
TB

Nieuwe spitzen kopen.

Door Celine – Vandaag is het weer zo ver, ik heb nieuwe spitzen nodig. Ik had meteen gebeld naar papillon en ik kon meteen bij ze terecht. Lees hier mijn ervaring, en wat je nodig hebt op nieuwe spitzen te kopen.


Wat ik mee nam: Mijn oude spitzen, teenbeschermers. Je kan eventueel ook nog pantykousjes meenemen, maar die hebben ze ook in de winkel zelf.
Hieronder een foto van mijn oude spitzen. Je ziet dat ik helemaal door de linker heen ben.

Ik ging dus naar de papillon winkel bij mij in de buurt. Ik kwam binnen en ze wist meteen waarvoor ik kwam. Ik ging zitten en ze bekeek mijn oude spitzen. Ze wist meteen wat voor me en gaf me spitzen van het merk Grishko. Teenbeschermers aan, pantykousjes erover en spitzen aan. 
Ik mocht op de dansvloer voor de spiegel staan en ik zag meteen dat de spitzen mooi aansluitte op mijn voet. Ze zijn een stuk harder dan mijn vorige spitzen. Op deze spitzen moet ik dus harder op werken.
 Ik mocht nog een paar passen van het merk Bloch. Deze waren wat zachter en sluitte wat minder mooi aan op mijn voet.
Ik trok nog een keer de spitzen van Grishko aan en nu wist ik het zeker, deze spitzen neem ik. 
Ik kwam thuis en kwam erachter dat ze geen linten erbij had gegeven, ugh. Weer terug, voor de linten.
Ik heb nu net de linten, leertje en elastiek erop gedaan, wat een rot werk zeg! 

Hele slechte foto, zonder leertje. Natuurlijk moet ik de linten nog korter knippen. Maar dit zijn ze!
Zit jij ook op spitzen? 

-Celine


Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Esmee van Dijk

  gaaaaf! xess

  25 augustus 2014 at 21:12
 • Reply The Beauty boulevard

  Dankjewel!

  X

  Celine

  25 augustus 2014 at 21:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Tips voor goede schoolresultaten

  Sluiten