Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Inglot producten | Wat vind ik ervan?
0 Comments

Written by Celine

15 februari 2017

Ik had laatst een aantal geweldige Inglot producten gewonnen van bol.com. Ik was hier zo enthousiast over en daarom schrijf ik hier een artikel over. Ik kende dit merk nog niet, dus ik was er al helemaal benieuwd naar. Toch had ik iets meer verwacht..

Inglot

Dit zijn alle producten. Werkelijk prachtige producten die echt jouw aandacht roepen. Ik heb een lipstick, poeder een oogschaduw gekregen. Ik begrijp alleen niet helemaal hoe deze poeder werkt. Ik ben nooit een fan van poeder, omdat ik zelf een erg droge huid heb. Een droge huid en poeder gaat echt niet samen.

Lipstick

Ik ben echt super enthousiast over deze lipstick. Een prachtige en simpele verpakking, maar je merk toch een beetje luxe. De lipstick gaat namelijk redelijk stroef, maar heel vloeiend open. Hierdoor trek je dus niet zomaar de dop erdoor af.

Ik twijfel eerlijk gezegd over de kleur van deze lipstick. Hij is redelijk donker en ook erg moeilijk aan te brengen. Ik weet niet of het aan mijn droge lippen ligt, maar de lipstick brengt heel stroef aan. Het is natuurlijk een matte lipstick, maar dat betekent niet dat hij heel moeilijk aan hoort te brengen.

Oogschaduw

Inglot

Ik ben echt verliefd op deze kleuren. Ik had deze kleuren nog niet en ben zeker heel erg enthousiast. Rode kleuren zijn werkelijk prachtig, maar natuurlijk wel erg moeilijk om aan te brengen. Vooral met een bleke huid is dit redelijk lastig. De kleuren zijn erg matte, waar ik niet echt fan van ben. Ik houd meer van glitter, maar dat is natuurlijk heel makkelijk op te lossen.

Dit zijn de swatches van de lipstick en de oogschaduw. De lipstick is erg donker en ik weet niet of het bij mijn bleke huid past. Ik wil helaas niet op de duivel lijken. De pigment van de oogschaduw valt helaas tegen. Misschien ben ik wel gewend geworden aan mijn Colourpop shadows, maar ik moet echt een aantal keer met mijn vinger over de oogschaduw gaan, totdat er echt wat kleur af komt.

Deze poeder.. Tja.. Ik weet echt niet wat ik hier mee kan doen, maar ik ben er tenminste heel blij mee. Misschien komt het later nog wel goed van pas. Deze poeder kan je heel makkelijk met het bijgeleverde poef dingetje aanbrengen. Dit poef dingetje is echt super zacht en zonder poeder ook geweldig haha.

Wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben zelf niet zo zeker over de kleur. Ik heb het idee dat hij net iets te donker is. De lipstick brengt heel stroef aan waardoor hij er een beetje raar op mijn lippen uit ziet. De kleur is voor iemand met een donkere huid echt prachtig.

Geloof het of niet, maar dit is de rode oogschaduw op mijn ogen. Ik heb voor de schaduwen de bruine oogschaduw gebruikt. De oogschaduw is erg matte en daarom heb ik een beetje Koosh aangebracht. Het is tenminste een erg mooie look geworden. Ik ben fan!

Wat vind jij van deze Inglot producten?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.