Follow:
Beauty Reviews

Inglot producten | Wat vind ik ervan?

Ik had laatst een aantal geweldige Inglot producten gewonnen van bol.com. Ik was hier zo enthousiast over en daarom schrijf ik hier een artikel over. Ik kende dit merk nog niet, dus ik was er al helemaal benieuwd naar. Toch had ik iets meer verwacht..

Inglot

Dit zijn alle producten. Werkelijk prachtige producten die echt jouw aandacht roepen. Ik heb een lipstick, poeder een oogschaduw gekregen. Ik begrijp alleen niet helemaal hoe deze poeder werkt. Ik ben nooit een fan van poeder, omdat ik zelf een erg droge huid heb. Een droge huid en poeder gaat echt niet samen.

Lipstick

Ik ben echt super enthousiast over deze lipstick. Een prachtige en simpele verpakking, maar je merk toch een beetje luxe. De lipstick gaat namelijk redelijk stroef, maar heel vloeiend open. Hierdoor trek je dus niet zomaar de dop erdoor af.

Ik twijfel eerlijk gezegd over de kleur van deze lipstick. Hij is redelijk donker en ook erg moeilijk aan te brengen. Ik weet niet of het aan mijn droge lippen ligt, maar de lipstick brengt heel stroef aan. Het is natuurlijk een matte lipstick, maar dat betekent niet dat hij heel moeilijk aan hoort te brengen.

Oogschaduw

Inglot

Ik ben echt verliefd op deze kleuren. Ik had deze kleuren nog niet en ben zeker heel erg enthousiast. Rode kleuren zijn werkelijk prachtig, maar natuurlijk wel erg moeilijk om aan te brengen. Vooral met een bleke huid is dit redelijk lastig. De kleuren zijn erg matte, waar ik niet echt fan van ben. Ik houd meer van glitter, maar dat is natuurlijk heel makkelijk op te lossen.

Dit zijn de swatches van de lipstick en de oogschaduw. De lipstick is erg donker en ik weet niet of het bij mijn bleke huid past. Ik wil helaas niet op de duivel lijken. De pigment van de oogschaduw valt helaas tegen. Misschien ben ik wel gewend geworden aan mijn Colourpop shadows, maar ik moet echt een aantal keer met mijn vinger over de oogschaduw gaan, totdat er echt wat kleur af komt.

Deze poeder.. Tja.. Ik weet echt niet wat ik hier mee kan doen, maar ik ben er tenminste heel blij mee. Misschien komt het later nog wel goed van pas. Deze poeder kan je heel makkelijk met het bijgeleverde poef dingetje aanbrengen. Dit poef dingetje is echt super zacht en zonder poeder ook geweldig haha.

Wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben zelf niet zo zeker over de kleur. Ik heb het idee dat hij net iets te donker is. De lipstick brengt heel stroef aan waardoor hij er een beetje raar op mijn lippen uit ziet. De kleur is voor iemand met een donkere huid echt prachtig.

Geloof het of niet, maar dit is de rode oogschaduw op mijn ogen. Ik heb voor de schaduwen de bruine oogschaduw gebruikt. De oogschaduw is erg matte en daarom heb ik een beetje Koosh aangebracht. Het is tenminste een erg mooie look geworden. Ik ben fan!

Wat vind jij van deze Inglot producten?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Nieuwe producten tegen de droge huid | Styletone

Deze Styletone kwam al helemaal als een verrassing. Ik wist namelijk niet zeker of ik nog een Styletone zou ontvangen,...

Sluiten