Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Essence Made To Sparkle | Nieuwe collectie!
6 Comments

Written by Celine

2 oktober 2017

Van deze collectie wordt je zeker erg blij. Ik ben nooit zo van de felle kleuren en meer van de prachtige nudes en mooie metallic kleuren. Deze collectie bestaat daaruit. Binnenkort ga ik dus zeker even naar de Kruidvat om een aantal dingetjes te scoren. Benieuwd naar de Essence Made To Sparkle collectie? Check dan dit artikel.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle Al heel lang wil ik een prachtige metallic lipgloss en eindelijk heeft een budget merk zoals Essence hem. Eigenlijk wilde ik al een metallic kleurtje kopen bij Colourpop, maar ik was bang dat hij heel droog zou uitvallen op mijn lippen. Ik heb echt een hekel aan droge lippen, dus dan zou de lipgloss van Colourpop eigenlijk een verspilling van geld zijn. Ik wacht zeker even de reviews van dit product af totdat ik hem koop.

Essence Made To Sparkle

Eigenlijk vind ik allebei de kleuren echt prachtige. De ene is een prachtige nude kleur waar ik eigenlijk echt gek op ben. Nude kleurtjes kan je namelijk bij alles dragen en ze staan altijd prachtig. De kleur hierboven is echt de perfecte herfst kleur. Een prachtige donker rode kleur die ik stiekem ook in mijn stash wil hebben.

Nail polish

Essence Made To Sparkle

Eigenlijk draag ik helemaal geen nagellak, omdat ik daar simpelweg de lui voor ben, maar voor dit kleurtje maak ik misschien wel een uitzondering. Deze kleur is echt prachtig en ik ben gewoon verliefd op rose gold kleurtjes.

Highlighter oog potlood

Essence Made To Sparkle

Ik gebruik nu een wit potloodje in mijn ooghoeken, maar deze highlighter oogpotlood is daar eigenlijk perfect voor. Deze highlighter is echt perfect voor mijn dagelijkse ooglook en ik wil hem eigenlijk heel graag hebben.

Rose gold eyeliner Essence Made To Sparkle

Eigenlijk gebruik ik helemaal geen eyeliner, maar wow hoe mooi is deze eyeliner? Deze is echt perfect voor kerst en ik heb hem gewoon nodig. Deze staat echt bovenaan mijn lijstje. Hij zou echt prachtig staan met mijn oogschaduw van Colourpop genaamd Koosh.

Glowdrops

Essence Made To Sparkle

Eerlijk gezegd had ik nooit van glow drops gehoord. Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar en ik wil deze dan ook zeker kopen. Eigenlijk weet ik niet helemaal wat glow drops doen, maar ik gok dat het mijn gezicht doet oplichten.

De hele collectie

Essence Made To Sparkle

Deze collectie is echt prachtig. De kleurtjes zijn geweldig en ik wil zeker een hoop dingen uit deze collectie kopen. Ik ben erg benieuwd naar de prijzen en ik hoop dat die ook wel meevallen. Essence is natuurlijk een budget merk, dus ik verwacht geen hoge prijzen.

Wat vind je van de Essence Made To Sparkle collectie?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

6 Reacties

 1. Eva

  Erg mooi! Ik hou ook echt van rose goud <3

  Antwoord
 2. Rosanne

  Leuke collectie! De rose gold eyeliner en de glow drops zien er erg mooi uit, die ga ik zeker uitproberen!

  Antwoord
 3. Engelina

  Leuke collectie maar qua kleuren niet echt vernieuwend. Al ga ik wel eventjes naar de lipsticks kijken.

  Antwoord
 4. Karolink's Beauty

  Glow drops is a thing which I’d like to try from this new collection 😀 😀

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.