Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Mijn nieuwe chokers | Review
12 Comments

Written by Celine

30 november 2016

Vandaag een paar nieuwe sieraden waar ik heel enthousiast over ben. Ik houd van een vintage look en ik houd vooral van chokers. Ik had nog niet veel chokers, totdat ik op Aliexpress 6 chokers had gekocht. Daarnaast werd ik ook nog een gemaild door een super leuke winkels die chokers verkoopt. Vandaag heb ik drie leuke chokers ontvangen en daar schrijf ik een leuk artikel over.

De chokers

fave

Ik mocht dus drie verschillende chokers uitzoeken en ik heb deze drie gekozen. Ik vind ze een voor een echt prachtig. De eerste is een beetje in een vintage stijl en dat vind ik eigenlijk heel leuk. Als je goed kijkt zie je dat de choker bestaat uit figuurtjes. Bloemetjes op precies te zijn. De tweede choker bestaat uit een marmeren driehoekje. Deze choker is wat dunner dan de andere. De derde is een beetje in bohemian stijl en dat vind ik juist erg leuk. Juist een keer wat anders, in plaats van die saaie zwarte chokers.

Bohemian choker

chokers

Dit is de bohemian choker. De choker is wat dikker dan de andere. Je kan de choker heel groot en heel klein maken. Als je dus de choker wat losser wilt maken, dan kan dat bij deze choker. Eigenlijk super handig als je dat ‘stik’ gevoel niet fijn vindt.

gezicht

De choker is best wel breed, om maar zo even te zeggen. Ook valt het op dat ik heel lastig de choker strak kan maken. Hij ziet er nu heel losjes uit en het lijkt nu net alsof de rechterkant van mijn nek groter is dan de linkerkant.

Vintage choker

choker

Ik had al dit soort choker. De choker heeft een bloemetjes patroon en lijkt eigenlijk een beetje vintage achtig. Toen ik de choker om deed, kriebelde het meteen. Het lijkt dan net alsof je net bij de kapper vandaan bent gekomen en vervolgens de haartjes niet verwijderd. Verder is de choker wel erg mooi, maar dit is wel echt een groot nadeel.ketting

Marmeren choker

stone

Dit is een van mijn favoriete chokers. Deze choker heeft een marmelen steentje in het midden. In tegenstelling tot de andere choker, kriebelt deze choker niet. Aan de achterkant is een sluitinkje en je kan hem heel makkelijk bestellen. Ik heb hem op de foto hieronder zoals je kunt zien niet echt gebruikt als een choker, maar meer als een los klein kettinkje.

chokerin

De ketting zit iets losser bij mij, maar je kan hem ook veel strakker doen. Het kettinkje past eigenlijk overal bij en dat vind ik juist heel fijn.

Drie geweldige chokers, die ik allemaal ga dragen. Hoe vind jij deze chokers?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

12 Reacties

 1. Tamara TS

  Allemaal heel tof, maar vooral de bohemian!

  Antwoord
 2. Jacqueline

  OMG! I love all of these! Especially that marble one! I love how you can diversify this with so many different outfits too.

  Antwoord
 3. Armande

  Die zijn echt schattig! Ik vind van die kanten bandjes beeldig staan, heel leuk retro!

  Antwoord
 4. Kelly

  Ik vind ze allemaal erg leuk, maar de Bohemian choker is toch mijn favoriet!

  Antwoord
 5. Laura

  Heel leuk! Vooral de eerste:)

  Antwoord
 6. Sanne

  Die eerste is wel tof! Ik las dat je hem ook binnenstebuiten kan dragen, dan heb je eigenlijk twee verschillende looks.

  Antwoord
 7. Ester

  Heel leuk! Vooral die eerste ‘bohemian’ choker! Ik ben trouwens ook echt verslingerd aan AliExpress. Ik heb zoveel chokers dat ik een winkel zou kunnen beginnen. 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik ben ook verslaafd aan Aliexpress haha. Ik heb zojuist nog meer dingen besteld haha.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.