Follow:
Accessoires Fashion

Mijn nieuwe chokers | Review

Vandaag een paar nieuwe sieraden waar ik heel enthousiast over ben. Ik houd van een vintage look en ik houd vooral van chokers. Ik had nog niet veel chokers, totdat ik op Aliexpress 6 chokers had gekocht. Daarnaast werd ik ook nog een gemaild door een super leuke winkels die chokers verkoopt. Vandaag heb ik drie leuke chokers ontvangen en daar schrijf ik een leuk artikel over.

De chokers

fave

Ik mocht dus drie verschillende chokers uitzoeken en ik heb deze drie gekozen. Ik vind ze een voor een echt prachtig. De eerste is een beetje in een vintage stijl en dat vind ik eigenlijk heel leuk. Als je goed kijkt zie je dat de choker bestaat uit figuurtjes. Bloemetjes op precies te zijn. De tweede choker bestaat uit een marmeren driehoekje. Deze choker is wat dunner dan de andere. De derde is een beetje in bohemian stijl en dat vind ik juist erg leuk. Juist een keer wat anders, in plaats van die saaie zwarte chokers.

Bohemian choker

chokers

Dit is de bohemian choker. De choker is wat dikker dan de andere. Je kan de choker heel groot en heel klein maken. Als je dus de choker wat losser wilt maken, dan kan dat bij deze choker. Eigenlijk super handig als je dat ‘stik’ gevoel niet fijn vindt.

gezicht

De choker is best wel breed, om maar zo even te zeggen. Ook valt het op dat ik heel lastig de choker strak kan maken. Hij ziet er nu heel losjes uit en het lijkt nu net alsof de rechterkant van mijn nek groter is dan de linkerkant.

Vintage choker

choker

Ik had al dit soort choker. De choker heeft een bloemetjes patroon en lijkt eigenlijk een beetje vintage achtig. Toen ik de choker om deed, kriebelde het meteen. Het lijkt dan net alsof je net bij de kapper vandaan bent gekomen en vervolgens de haartjes niet verwijderd. Verder is de choker wel erg mooi, maar dit is wel echt een groot nadeel.ketting

Marmeren choker

stone

Dit is een van mijn favoriete chokers. Deze choker heeft een marmelen steentje in het midden. In tegenstelling tot de andere choker, kriebelt deze choker niet. Aan de achterkant is een sluitinkje en je kan hem heel makkelijk bestellen. Ik heb hem op de foto hieronder zoals je kunt zien niet echt gebruikt als een choker, maar meer als een los klein kettinkje.

chokerin

De ketting zit iets losser bij mij, maar je kan hem ook veel strakker doen. Het kettinkje past eigenlijk overal bij en dat vind ik juist heel fijn.

Drie geweldige chokers, die ik allemaal ga dragen. Hoe vind jij deze chokers?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Tamara TS

  Allemaal heel tof, maar vooral de bohemian!

  30 november 2016 at 08:31
 • Reply Jacqueline

  OMG! I love all of these! Especially that marble one! I love how you can diversify this with so many different outfits too.

  30 november 2016 at 19:29
 • Reply Armande

  Die zijn echt schattig! Ik vind van die kanten bandjes beeldig staan, heel leuk retro!

  1 december 2016 at 10:37
 • Reply Kelly

  Ik vind ze allemaal erg leuk, maar de Bohemian choker is toch mijn favoriet!

  1 december 2016 at 15:54
 • Reply Laura

  Heel leuk! Vooral de eerste:)

  1 december 2016 at 20:53
 • Reply Sanne

  Die eerste is wel tof! Ik las dat je hem ook binnenstebuiten kan dragen, dan heb je eigenlijk twee verschillende looks.

  20 december 2016 at 09:41
 • Reply Ester

  Heel leuk! Vooral die eerste ‘bohemian’ choker! Ik ben trouwens ook echt verslingerd aan AliExpress. Ik heb zoveel chokers dat ik een winkel zou kunnen beginnen. ­čÖé

  16 augustus 2017 at 11:47
  • Reply Celine Klooster

   Ik ben ook verslaafd aan Aliexpress haha. Ik heb zojuist nog meer dingen besteld haha.

   17 augustus 2017 at 16:59

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een snel drogende en mooie nude nagellak | #Meeki

  Ik moet toch echt eerlijk zeggen. Nog nooit ben ik zo'n mooie nude nagellak tegengekomen. Ik kreeg deze nagellak in...

  Sluiten