Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een nieuw boek! Trapped!

Geschreven door Celine

15 december 2016

Ik mag vandaag officieel aankondigen dat ik een boek ga schrijven met een aantal bloggers. Dit boek is niet zomaar een boek, maar een boek uit zeven verschillende perspectieven. Wil je weten hoe en wat? Lees dan snel verder!

“Eén vliegtuig, één crash, twaalf inzittenden, zeven overlevenden. Het is een kwestie van leven of dood, ze moeten overleven. Zeven unieke persoonlijkheden die aan elkaar gewaagd zijn. Zo goed als vreemden van elkaar en sommige met de diepste geheimen. Hoe lang duurt het voordat deze geheimen worden onthuld? Gestrand en gevangen in de wildernis van een onbekend eiland. Overleven, dat is het enigste wat ze kunnen doen om het einde van de dag te halen.”

trapped

Schrijvers van het boek.

Zoals ik al zei, is dit boek geschreven door zeven verschillende bloggers. Hier alle bloggers op een rijtje.

Tessa van Verk | http://www.dailyinception.nl

Celine Klooster | https://www.thebeautyboulevard.nl

Naomi Dekker  | http://www.naomidekker.com

Kevin de Bruin | http://www.indiefuture.com

Esmy Smit | http://www.improudtobe.nl

Lisanne Oldersma | http://www.selfmadepictures.wordpress.com

Aniek Marije Stuut | http://www.aniekkmarije.wordpress.com

Op 1 januari 2017 komt het eerste hoofdstuk online. Je kunt ons op dit wattpad kanaal volgen. Ik heb echt super veel zin in dit verhaal en jullie reacties. Ik ga ook zeker een aantal hoofdstukken van ons nieuwe boek delen, so stay tuned! Ik ga trouwens ook nog een tweede boek in me eentje schrijven. Hier ga ik later wat meer over vertellen en dat deel ik dan ook meteen. Ik heb hier echt heel veel zin in. Ik ben nu al druk bezig met een aantal hoofdstukken vooruit schrijven, zodat ik zeker niet achter raak op de rest. Ik werk al super goed samen met Tessa van DailyInception en dat gaat zeker nog eens gebeuren. Als jullie volgend jaar opeens allerlei samenwerkingen voorbij zien komen met deze meid, dan weten jullie waarom ;).

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

7 Reacties

 1. alexa

  wat tof en wat leuk dat jij er ook aan mee hebt geschreven! Ben benieuwd!

  Antwoord
 2. Sylvia

  Wat een ontzettend leuk idee! Ik ben heel benieuwd 🙂

  Antwoord
 3. Linda | travellersoftheworld

  Super leuk! Ben benieuwd naar jullie verhaal, het klinkt echt heel goed namelijk 🙂 alleen zou ik enigste even veranderen in enige in het ‘stukje op de kaft’ (hoe noem je zoiets?). Ik ga volgen!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.