Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
New in | Catrice, Essence, Mua & m
30 Comments

Written by Celine

24 april 2017

Laatst was er een geweldige actie bij de kruidvat, namelijk de 1+1 makeup actie. Ik had nog twee VVV bonnen liggen en daarom was het tijd om die eens uit te besteden. Het was echt heerlijk shoppen. Ik mocht namelijk een totaal bedrag van 40 euro uitbesteden en dan hoefde ik helemaal niets te betalen. Benieuwd wat ik heb gekocht?

Make me brow

Deze stonden eigenlijk niet op mijn verlanglijstje, maar omdat ze mijn andere wenkbrauw product niet hadden, nam ik deze twee mee. Binnenkort ga ik hier zeker een review over schrijven. Het zijn namelijk compleet andere producten die ik normaal gebruik.

Concealer, foundation en oogschaduw

Ik wilde de concealer echt heel graag. Toen ik bij het schap aankwam zag ik alleen deze concealer in de kleur 010. Ik dacht dat deze te donker zou zijn, maar ik had het toch verkeerd. Het is namelijk de perfecte kleur voor mijn huid. Ook was ik niet helemaal zeker over de foundation. Dit was de lichtste kleur die er was en ik nam hem toch maar mee. Het blijkt een erg goede match te zijn met mijn huid. De oogschaduw nam ik mee, omdat ik eigenlijk nog iets moest kopen. Toch ben ik erg blij met deze oogschaduw.

Light up your eyes

Wat ben ik blij dat ik deze twee potloodjes heb gekocht. Ik vind ze echt prachtig en het maakt mijn ogen zoveel mooier. Het ziet er echt uit alsof ik veel wakkerder ben en ik ben gewoon verliefd. Het verrast me echt wat een klein lijntje met mijn ogen doet.

Lipsticks

Normaal ben ik helemaal geen fan van Essence, maar wauw wat zijn deze lipsticks prachtig. Ik ben echt helemaal verliefd. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar binnenkort komt er zeker een review over deze prachtige lipsticks online.

mua

Dit MUA palette werd mij aangeraden en hij is zo prachtig. Ik was eerst van plan om een andere MUA palette te kopen, maar ik vond deze toch mooier. Hij kost maar zeven euro en dat is echt goedkoop voor zo’n prachtig palette.

Heb jij nog wat tijdens de actie gekocht?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

30 Reacties

 1. Joyce

  Mooie dingen heb je gekocht, ben heel benieuwd!

  Antwoord
 2. nicoleswereld

  Wat een mooie producten heb je gekocht, ik ben benieuwd naar de foundation!

  Antwoord
 3. Daniëlle

  Prachtige items heb je gekocht. Het palette van MUA is heel mooi.

  Antwoord
 4. Ima

  Oh yesss!
  So I recently purchased a soft pink nude lipstick and I am so in love with it.
  It blends perfectly well with my natural lip color and it’s great with my fav light brown lip liner

  Antwoord
 5. Blair villanueva

  Thanks for sharing your haul and I like yiur new MUA palette. I think you can create many looks from that palette for day till nighttime look.

  Antwoord
 6. Amber

  Everything looks fantastic. I love budget make up. I need to pick up some new pencils.

  Antwoord
 7. Divya

  I always appreciate bloggers who do reviews of make-up products. I’ve never really been a make-up type girl so I never know what to get!

  Antwoord
 8. Dipti

  these look good. must try

  Antwoord
 9. Shopgirl Anonymous

  I really need to look into a better concealer. Why do you prefer liquid over powder? Just out of curiosity.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   I have a really dry skin, so liquid is way better. When I use powder, my skin gets even dryer and I don’t want that.

   Antwoord
 10. Tasheena @ SimplyTasheena.com

  I haven’t purchased any new makeup lately. The last foundation I purchased earlier this year was the Clinique 2 in 1. I really want to try the Fit Me foundation.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   I will write a review about the fit me foundation later so you can see if it definitely worth it 🙂

   Antwoord
 11. eazynazy

  I have used some of these brand’s products, and i really loved them . I liked the lip colors alot gonna check them out

  Antwoord
 12. Moipone

  Love Essence and I have not heard of MUA but that palette looks great. Looking forward to see how you look on your review.

  Antwoord
 13. David Elliott

  I haven’t really bought much in the way of beauty products lately. I know it’s not my thing but I know my daughter likes them and so I need to consider things she would want with them. I enjoy reading these posts to get ideas.

  Antwoord
 14. OvenStruck

  The colors in the Mua palette are gorgeous! I’m in love with that gold color on the top right. The Fit me foundation is pretty nice too. I’ve used that one a few times with no complaints!

  Antwoord
 15. Ana Ojha

  That Mua palette looks divine! I’ll check it out! Also, love the shade of that lipstick! Perfect Spring color!

  Antwoord
 16. Deimarys

  I just looove the colors on that palette. They look so beautiful and shimmery. Would love to see some swatches!

  Antwoord
 17. Evelyne

  Wat een leuke aankopen. De potloodjes heb ik ook maar dan van primark.
  Liefs E.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.