Follow:
Beauty Make-up

New in | Catrice, Essence, Mua & m

Laatst was er een geweldige actie bij de kruidvat, namelijk de 1+1 makeup actie. Ik had nog twee VVV bonnen liggen en daarom was het tijd om die eens uit te besteden. Het was echt heerlijk shoppen. Ik mocht namelijk een totaal bedrag van 40 euro uitbesteden en dan hoefde ik helemaal niets te betalen. Benieuwd wat ik heb gekocht?

Make me brow

Deze stonden eigenlijk niet op mijn verlanglijstje, maar omdat ze mijn andere wenkbrauw product niet hadden, nam ik deze twee mee. Binnenkort ga ik hier zeker een review over schrijven. Het zijn namelijk compleet andere producten die ik normaal gebruik.

Concealer, foundation en oogschaduw

Ik wilde de concealer echt heel graag. Toen ik bij het schap aankwam zag ik alleen deze concealer in de kleur 010. Ik dacht dat deze te donker zou zijn, maar ik had het toch verkeerd. Het is namelijk de perfecte kleur voor mijn huid. Ook was ik niet helemaal zeker over de foundation. Dit was de lichtste kleur die er was en ik nam hem toch maar mee. Het blijkt een erg goede match te zijn met mijn huid. De oogschaduw nam ik mee, omdat ik eigenlijk nog iets moest kopen. Toch ben ik erg blij met deze oogschaduw.

Light up your eyes

Wat ben ik blij dat ik deze twee potloodjes heb gekocht. Ik vind ze echt prachtig en het maakt mijn ogen zoveel mooier. Het ziet er echt uit alsof ik veel wakkerder ben en ik ben gewoon verliefd. Het verrast me echt wat een klein lijntje met mijn ogen doet.

Lipsticks

Normaal ben ik helemaal geen fan van Essence, maar wauw wat zijn deze lipsticks prachtig. Ik ben echt helemaal verliefd. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar binnenkort komt er zeker een review over deze prachtige lipsticks online.

mua

Dit MUA palette werd mij aangeraden en hij is zo prachtig. Ik was eerst van plan om een andere MUA palette te kopen, maar ik vond deze toch mooier. Hij kost maar zeven euro en dat is echt goedkoop voor zo’n prachtig palette.

Heb jij nog wat tijdens de actie gekocht?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later

Related:

Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Joyce

  Mooie dingen heb je gekocht, ben heel benieuwd!

  24 april 2017 at 10:56
 • Reply nicoleswereld

  Wat een mooie producten heb je gekocht, ik ben benieuwd naar de foundation!

  24 april 2017 at 14:54
 • Reply Daniëlle

  Prachtige items heb je gekocht. Het palette van MUA is heel mooi.

  24 april 2017 at 17:18
 • Reply Ima

  Oh yesss!
  So I recently purchased a soft pink nude lipstick and I am so in love with it.
  It blends perfectly well with my natural lip color and it’s great with my fav light brown lip liner

  25 april 2017 at 14:03
 • Reply Blair villanueva

  Thanks for sharing your haul and I like yiur new MUA palette. I think you can create many looks from that palette for day till nighttime look.

  25 april 2017 at 14:10
 • Reply Amber

  Everything looks fantastic. I love budget make up. I need to pick up some new pencils.

  25 april 2017 at 14:30
 • Reply Divya

  I always appreciate bloggers who do reviews of make-up products. I’ve never really been a make-up type girl so I never know what to get!

  25 april 2017 at 14:38
 • Reply Dipti

  these look good. must try

  25 april 2017 at 14:53
 • Reply Shopgirl Anonymous

  I really need to look into a better concealer. Why do you prefer liquid over powder? Just out of curiosity.

  25 april 2017 at 22:23
  • Reply Celine Klooster

   I have a really dry skin, so liquid is way better. When I use powder, my skin gets even dryer and I don’t want that.

   26 april 2017 at 10:20
 • Reply Tasheena @ SimplyTasheena.com

  I haven’t purchased any new makeup lately. The last foundation I purchased earlier this year was the Clinique 2 in 1. I really want to try the Fit Me foundation.

  26 april 2017 at 02:38
  • Reply Celine Klooster

   I will write a review about the fit me foundation later so you can see if it definitely worth it 🙂

   26 april 2017 at 10:21
 • Reply eazynazy

  I have used some of these brand’s products, and i really loved them . I liked the lip colors alot gonna check them out

  26 april 2017 at 06:47
 • Reply Moipone

  Love Essence and I have not heard of MUA but that palette looks great. Looking forward to see how you look on your review.

  26 april 2017 at 07:09
 • Reply David Elliott

  I haven’t really bought much in the way of beauty products lately. I know it’s not my thing but I know my daughter likes them and so I need to consider things she would want with them. I enjoy reading these posts to get ideas.

  26 april 2017 at 08:00
 • Reply OvenStruck

  The colors in the Mua palette are gorgeous! I’m in love with that gold color on the top right. The Fit me foundation is pretty nice too. I’ve used that one a few times with no complaints!

  26 april 2017 at 08:30
 • Reply Ana Ojha

  That Mua palette looks divine! I’ll check it out! Also, love the shade of that lipstick! Perfect Spring color!

  27 april 2017 at 18:19
 • Reply Deimarys

  I just looove the colors on that palette. They look so beautiful and shimmery. Would love to see some swatches!

  28 april 2017 at 23:26
 • Reply Evelyne

  Wat een leuke aankopen. De potloodjes heb ik ook maar dan van primark.
  Liefs E.

  24 augustus 2017 at 20:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Ja, er zit ook een persoon achter een blog

  Ik merk de laatste tijd dat bloggers elkaar niet meer steunen. Enigszins begrijp ik nog wel dat we elkaar wat...

  Sluiten