Follow:
Personal

Hoe mijn inner-nerd in mij naar boven kwam

Minecraft, games etc. Mijn inner-nerd kwam letterlijk bij mij naar boven. Door een video van Joey Graceffa, een geweldige Youtuber, wilde ik heel graag Minecraft downloaden. Met Minecraft kan je namelijk niet alleen blokjes neerzetten, maar ook letterlijke verhaallijnen en avonturen na spelen. Het leek me zo gaaf, maar ik wist eigenlijk niet hoe ik deze mogelijkheden kon krijgen, totdat ik in gesprek kwam met een super aardige jongen.

Een YouTube video & Minecraft

Ik zag dus een geweldige video van Joey Graceffa, waardoor ik heel graag Minecraft wilde spelen. Ik zei dit op Twitter en kreeg meteen een berichtje van een jongen die mij wel het een en ander wilde uitleggen. Zo gezegd, zo gedaan, ik kocht Minecraft en begon meteen met spelen. Eerste snapte ik er zacht gezegd helemaal niks van, maar ik word er steeds beter in. Ik heb nu bijvoorbeeld een modpack, die alles eruit laat zien als snoepjes. Alles is roze en van bepaalde ‘mobs’ krijg je snoepjes. Een soort van candy world dus. In deze wereld zijn ook dungeons, waar je bepaalde items kan vinden. Ik ga dit weekend waarschijnlijk met iemand ‘Hungergames’ spelen. Eigenlijk gewoon de minecraft versie van The Hungergames. Ook hier heb ik super veel zin in en ik ben eigenlijk heel erg benieuwd.

camera

Game jij ook?

Ik ben nu heel erg benieuwd of hier ook gamende beauty bloggers zijn. Wat spelen jullie eigenlijk en hebben jullie nog tips en tricks? Zijn er nog leuke spellen (op minecraft?) die ik moet spelen of juist hele andere spellen?

Ik moet me helaas heel erg op school focussen. Ik heb het echt super druk en ik ben geen enkele week toets vrij. Geloof me, ik kan echt niet wachten, totdat ik eindelijk kerstvakantie heb en ik eindelijk weer kan lezen en gamen (wat een combinatie!). Zouden jullie het leuk vinden om artikelen te lezen over gamen en persoonlijke dingen of is dat helemaal niks?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanne

  Minecraft speelt mijn vriend. Ik ben er wel gefascineerd door maar ik speel liever andere games zoals de sims of tycoon.

  2 december 2016 at 18:52
  • Reply Celine Klooster

   Soms ben ik ook niet zo enthousiast tho. Ik ben opzoek naar een minecraft maatje haha.

   2 december 2016 at 20:29
 • Reply David van Bloemendaal

  Leuke site mooi gedaan!

  Groetjes een vriend van Justin :)!

  8 december 2016 at 21:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn nieuwe chokers | Review

  Vandaag een paar nieuwe sieraden waar ik heel enthousiast over ben. Ik houd van een vintage look en ik houd...

  Sluiten