Follow:
Personal

Negen apps die elke blogger moet hebben

Ik ben vast niet de enige die vaak zijn of haar telefoon gebruikt. Ik doe dit zeker dagelijks en daar heb ik natuurlijk de juiste apps voor nodig. Vandaag vertel ik mijn favoriete apps om te bloggen en die heb je zeker nodig.

Evernote

Ik heb Evernote pas net gedownload, maar het is nu al mijn favoriete app. Via Evernote kan je aantekeningen maken via normale tekst, foto’s, herinneringen, lijsten en audio. Een hoop mogelijkheden om dingen in op te slaan dus. Ik gebruik deze app niet alleen voor mijn blog, maar ook voor school. Ik kan in deze app super makkelijk mijn ideetjes opslaan en ook nog op verschillende manieren.

WordPress

Iedereen die WordPress heeft, hoort deze app te hebben. Nee, ik schrijf niet mijn blogposten hierin. Het enige wat ik op deze app doe, is mijn reacties bekijken. Toch nog een handig gedeelte van de app. Je kan natuurlijk nog wel veel meer doen met deze app, maar daar gebruik ik hem niet voor.blogger apps

Blogger

Hetzelfde als met de app voor WordPress. Als je op Blogger blogt, dan heb je natuurlijk deze app nodig.

Buffer

Buffer is echt heilig. Ik had een aantal weken geleden het al over plannen en hoe je het beste kan plannen. Een van mijn tips daarvan gaat over Buffer. Met Buffer kan je heel makkelijk je socialmedia posts inplannen en zo hoef je er eigenlijk nooit meer over na te denken. Ze hebben sinds al best een lange tijd een app van Buffer en die is het zeker waard.

Google analytics

Ook Google Analytics is echt onmisbaar op je telefoon. Ik gebruik deze app vooral om even snel mijn bezoekersaantallen te bekijken. Ik doe dit niet vaak, maar ik vind dit makkelijker dan de pc versie.

Facebook pages

Sinds kort heeft Facebook de mogelijkheid weggehaald om je Facebook pagina te bekijken en te beheren via de normale Facebook app. Ik vind echt de meest domme keuze, maar dit hebben ze alleen maar gedaan, zodat jij de aparte app download. En tja, als je een Facebook pagina hebt, dan ben je bijna verplicht om deze app te downloaden.

Canva

Ik gebruik Canva niet zo vaak meer, maar dat komt meer, omdat ik niet heel veel tijd heb. Ik gebruikte deze app altijd om foto’s te maken voor mijn Pinterest account. Na mijn toetsweek en waarschijnlijk pas in de kerstvakantie ga ik hier weer meer aan werken.

Adsense

Oké, eigenlijk verdien ik hier nauwelijks wat mee. Toch is het leuk om te zien hoeveel kleine bedragjes je hiermee verdiend. De app is heel makkelijk in gebruik en werkt eigenlijk bijna hetzelfde als Google Analystics. Ook een aanrader.

Wunderlist

Dit is eigenlijk een beetje dezelfde app als Evernote. Deze app is toch wat simpeler en met minder mogelijkheden. Met deze app kan je opdrachten of to-do lijstjes maken en deze vervolgens afvinken. Ook kun je in deze app kleine aantekeningen maken die je vervolgens kan afvinken.

preb

Printable

Ik heb vandaag een goal list voor jullie gemaakt. In deze goal kan je sticky notes plakken of gewoon in schrijven. Ik heb hier een versie van gemaakt en die kun je hier downloaden.

Welke apps gebruik jij al en welke ga jij zeker downloaden?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

29 Comments

 • Reply Marijke

  Ik gebruik uit dit lijstje alleen google analytics, super handig om de bezoekers te checken!

  13 november 2016 at 08:52
 • Reply Nicole

  Wat een handig lijstje, ik kende nog niet alle apps

  13 november 2016 at 09:37
 • Reply Carmen

  Handige tips! Ik ben heeeel nieuwschierig naar evernote geworden

  13 november 2016 at 10:59
 • Reply Darina

  Mooi lijstje. Ik gebruik ze bijna allemaal. Buffer ga ik zeker downloaden, lijkt me superhandig.

  13 november 2016 at 11:07
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Wunderlist en Evernote gebruik ik al Jaren, ben er groot fan van 🙂

  13 november 2016 at 14:21
 • Reply Dineke

  Canva is echt een van mijn favoriete apps, heerlijk en zo makkelijk om te gebruiken!

  13 november 2016 at 14:45
 • Reply Lisanne

  Handige tips! Ik ga Buffer zeker even checken! Mijn Facebook pagina beheer ik trouwens nog gewoon via de normale Facebook app, dus heb daar geen aparte app voor.

  13 november 2016 at 21:23
 • Reply Birgit

  Veel van deze apps kende ik nog niet en ga ik zeker even naar kijken! Dank je wel!

  14 november 2016 at 08:04
 • Reply Hilde

  Ik gebruik de meeste apps uit dit lijstje. Alleen voor het plannen van mijn blogs, to do lists en aantekeningen gebruik ik Trello. Een heel fijn programma en heeft heel veel mogelijkheden, ook zeker een aanrader dus! X

  14 november 2016 at 09:41
  • Reply Celine Klooster

   Hmm Trello.. Nog nooit van gehoord. Die ga ik later eens bekijken!

   14 november 2016 at 19:05
 • Reply Debbie

  Handige apps waarvan ik Buffer, GA, FB Pages en de WordPress app ook gebruik. Sinds kort heb ik SImplyStats gedownload, waarmee je je Google Analytics wat eenvoudiger in de gaten kunt houden.

  14 november 2016 at 20:10
 • Reply Kim

  Goede tips! Vooral Buffer lijkt me erg handig. Wunderlist gebruikt ik sinds een tijdje met veel liefde. Binnen no time stond het bomvol met lijstjes, haha.

  14 november 2016 at 21:39
 • Reply Christa

  Ik kende nog niet alle apps, dus ik heb Evernote, Buffer en Facebook pages gelijk gedownload! Ben benieuwd!

  19 november 2016 at 21:29
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Ik ken buffer niet, maar dat lijkt me op Coshedule… Die kan ik ook niet meer missen.

  Canva gebruik ik voor de DIY artikelen vaak.

  27 januari 2017 at 18:59
 • Reply Dipika Desai

  That is a really nice compilation of apps for blogger. Thank you so much.

  28 januari 2017 at 05:34
 • Reply Nele van MamaExpert

  Schat van mijn hart, het is Google analytics en niet analystics. Voor de rest leuk artikel.

  28 januari 2017 at 07:42
  • Reply Celine Klooster

   Oh hahaha.. Ik ga het even aanpassen! Een typfoutje moet toch kunnen?

   28 januari 2017 at 10:01
 • Reply MamsElle's blog

  Interessant! Ik probeer buffer en evernote al een weekje uit. Trekken ken ik niet maar ik bekijk het zeker ook eens. Groetjes Ellen

  28 april 2017 at 22:02
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn laatste twee dagen in Granada

  Granada is zo'n prachtige stad. Ik ben hier heen geweest voor school en als je mijn laatste artikel hebt gelezen,...

  Sluiten