Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Negen apps die elke blogger moet hebben
29 Comments

Written by Celine

13 november 2016

Ik ben vast niet de enige die vaak zijn of haar telefoon gebruikt. Ik doe dit zeker dagelijks en daar heb ik natuurlijk de juiste apps voor nodig. Vandaag vertel ik mijn favoriete apps om te bloggen en die heb je zeker nodig.

Evernote

Ik heb Evernote pas net gedownload, maar het is nu al mijn favoriete app. Via Evernote kan je aantekeningen maken via normale tekst, foto’s, herinneringen, lijsten en audio. Een hoop mogelijkheden om dingen in op te slaan dus. Ik gebruik deze app niet alleen voor mijn blog, maar ook voor school. Ik kan in deze app super makkelijk mijn ideetjes opslaan en ook nog op verschillende manieren.

WordPress

Iedereen die WordPress heeft, hoort deze app te hebben. Nee, ik schrijf niet mijn blogposten hierin. Het enige wat ik op deze app doe, is mijn reacties bekijken. Toch nog een handig gedeelte van de app. Je kan natuurlijk nog wel veel meer doen met deze app, maar daar gebruik ik hem niet voor.blogger apps

Blogger

Hetzelfde als met de app voor WordPress. Als je op Blogger blogt, dan heb je natuurlijk deze app nodig.

Buffer

Buffer is echt heilig. Ik had een aantal weken geleden het al over plannen en hoe je het beste kan plannen. Een van mijn tips daarvan gaat over Buffer. Met Buffer kan je heel makkelijk je socialmedia posts inplannen en zo hoef je er eigenlijk nooit meer over na te denken. Ze hebben sinds al best een lange tijd een app van Buffer en die is het zeker waard.

Google analytics

Ook Google Analytics is echt onmisbaar op je telefoon. Ik gebruik deze app vooral om even snel mijn bezoekersaantallen te bekijken. Ik doe dit niet vaak, maar ik vind dit makkelijker dan de pc versie.

Facebook pages

Sinds kort heeft Facebook de mogelijkheid weggehaald om je Facebook pagina te bekijken en te beheren via de normale Facebook app. Ik vind echt de meest domme keuze, maar dit hebben ze alleen maar gedaan, zodat jij de aparte app download. En tja, als je een Facebook pagina hebt, dan ben je bijna verplicht om deze app te downloaden.

Canva

Ik gebruik Canva niet zo vaak meer, maar dat komt meer, omdat ik niet heel veel tijd heb. Ik gebruikte deze app altijd om foto’s te maken voor mijn Pinterest account. Na mijn toetsweek en waarschijnlijk pas in de kerstvakantie ga ik hier weer meer aan werken.

Adsense

Oké, eigenlijk verdien ik hier nauwelijks wat mee. Toch is het leuk om te zien hoeveel kleine bedragjes je hiermee verdiend. De app is heel makkelijk in gebruik en werkt eigenlijk bijna hetzelfde als Google Analystics. Ook een aanrader.

Wunderlist

Dit is eigenlijk een beetje dezelfde app als Evernote. Deze app is toch wat simpeler en met minder mogelijkheden. Met deze app kan je opdrachten of to-do lijstjes maken en deze vervolgens afvinken. Ook kun je in deze app kleine aantekeningen maken die je vervolgens kan afvinken.

preb

Printable

Ik heb vandaag een goal list voor jullie gemaakt. In deze goal kan je sticky notes plakken of gewoon in schrijven. Ik heb hier een versie van gemaakt en die kun je hier downloaden.

Welke apps gebruik jij al en welke ga jij zeker downloaden?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

29 Reacties

 1. Marijke

  Ik gebruik uit dit lijstje alleen google analytics, super handig om de bezoekers te checken!

  Antwoord
 2. Nicole

  Wat een handig lijstje, ik kende nog niet alle apps

  Antwoord
 3. Carmen

  Handige tips! Ik ben heeeel nieuwschierig naar evernote geworden

  Antwoord
 4. Darina

  Mooi lijstje. Ik gebruik ze bijna allemaal. Buffer ga ik zeker downloaden, lijkt me superhandig.

  Antwoord
 5. Dineke

  Canva is echt een van mijn favoriete apps, heerlijk en zo makkelijk om te gebruiken!

  Antwoord
 6. Lisanne

  Handige tips! Ik ga Buffer zeker even checken! Mijn Facebook pagina beheer ik trouwens nog gewoon via de normale Facebook app, dus heb daar geen aparte app voor.

  Antwoord
 7. Birgit

  Veel van deze apps kende ik nog niet en ga ik zeker even naar kijken! Dank je wel!

  Antwoord
 8. Hilde

  Ik gebruik de meeste apps uit dit lijstje. Alleen voor het plannen van mijn blogs, to do lists en aantekeningen gebruik ik Trello. Een heel fijn programma en heeft heel veel mogelijkheden, ook zeker een aanrader dus! X

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hmm Trello.. Nog nooit van gehoord. Die ga ik later eens bekijken!

   Antwoord
 9. Debbie

  Handige apps waarvan ik Buffer, GA, FB Pages en de WordPress app ook gebruik. Sinds kort heb ik SImplyStats gedownload, waarmee je je Google Analytics wat eenvoudiger in de gaten kunt houden.

  Antwoord
 10. Kim

  Goede tips! Vooral Buffer lijkt me erg handig. Wunderlist gebruikt ik sinds een tijdje met veel liefde. Binnen no time stond het bomvol met lijstjes, haha.

  Antwoord
 11. Christa

  Ik kende nog niet alle apps, dus ik heb Evernote, Buffer en Facebook pages gelijk gedownload! Ben benieuwd!

  Antwoord
 12. Ilse van Kreanimo

  Ik ken buffer niet, maar dat lijkt me op Coshedule… Die kan ik ook niet meer missen.

  Canva gebruik ik voor de DIY artikelen vaak.

  Antwoord
 13. Dipika Desai

  That is a really nice compilation of apps for blogger. Thank you so much.

  Antwoord
 14. Nele van MamaExpert

  Schat van mijn hart, het is Google analytics en niet analystics. Voor de rest leuk artikel.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Oh hahaha.. Ik ga het even aanpassen! Een typfoutje moet toch kunnen?

   Antwoord
 15. MamsElle's blog

  Interessant! Ik probeer buffer en evernote al een weekje uit. Trekken ken ik niet maar ik bekijk het zeker ook eens. Groetjes Ellen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.