Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Naobay Face Mist Toner | Review

Ik heb nooit een face mist toner gebruikt, totdat ik deze Naobay Face Mist Toner in de Goodiebox kreeg. Sindsdien ben ik helemaal verliefd op deze face mist en ga ik zeker meer van deze mists uit proberen. Dit product is zeker een goede oplossing voor mijn droge huid en ik ben er dan ook heel blij mee. Benieuwd wat ik nog meer van dit product vind? Lees dan deze blog.

Naobay Face Mist Toner

Naobay Face Mist Toner

Ten eerste ben ik helemaal verliefd op de verpakking van dit product. De dop is echt heel gaaf en is gemaakt van een soort bamboo. Ook is de verpakking vrij stevig en het product komt er makkelijk uit. Ik kan helemaal niets slechts aan deze verpakking opmerken, maar ik had wel liever dat de spray misschien wat groter was. Echter is dit niet een groot probleem.

Het is vrij onmogelijk om een foto te maken van de inhoud van dit product. Het is een doorzichtige vloeibare substantie die je eigenlijk gewoon op je gezicht spuit. Het product heeft een lichte geur, die eigenlijk ruikt naar eucalyptus. Ik vind het zelf een heerlijke geur, maar ik kan wel begrijpen dat deze geur niet bij iedereen geliefd is.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Ingrediënten

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Perfume (Fragrance), Geraniol, Limonene, Linalool.

Het product

De Naobay Face Mist Toner geeft mijn huid een mooie glow en zorgt ervoor dat mijn huid minder trekkerig aanvoelt. Ik vind het dan ook altijd fijn om een beetje concealer aan te brengen onder mijn ogen en op mijn wangen en dan vervolgens deze face mist aan te brengen. Zo ziet mijn huid er eigenlijk perfect uit en zie je ook geen droge plekken. Ik draag de laatste tijd dan ook geen foundation meer, want eigenlijk ziet mijn huid er beter zonder uit.

Gebruik jij een face mist?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Rode body van Newyorker | Outfit

Ik koop echt nooit wat bij de Newyorker en kom dan ook nooit deze winkel binnen. Toch was ik al...

Sluiten