Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Naobay Face Mist Toner | Review
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

11 juli 2018

Ik heb nooit een face mist toner gebruikt, totdat ik deze Naobay Face Mist Toner in de Goodiebox kreeg. Sindsdien ben ik helemaal verliefd op deze face mist en ga ik zeker meer van deze mists uit proberen. Dit product is zeker een goede oplossing voor mijn droge huid en ik ben er dan ook heel blij mee. Benieuwd wat ik nog meer van dit product vind? Lees dan deze blog.

Naobay Face Mist Toner

Naobay Face Mist Toner

Ten eerste ben ik helemaal verliefd op de verpakking van dit product. De dop is echt heel gaaf en is gemaakt van een soort bamboo. Ook is de verpakking vrij stevig en het product komt er makkelijk uit. Ik kan helemaal niets slechts aan deze verpakking opmerken, maar ik had wel liever dat de spray misschien wat groter was. Echter is dit niet een groot probleem.

Het is vrij onmogelijk om een foto te maken van de inhoud van dit product. Het is een doorzichtige vloeibare substantie die je eigenlijk gewoon op je gezicht spuit. Het product heeft een lichte geur, die eigenlijk ruikt naar eucalyptus. Ik vind het zelf een heerlijke geur, maar ik kan wel begrijpen dat deze geur niet bij iedereen geliefd is.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Ingrediënten

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Perfume (Fragrance), Geraniol, Limonene, Linalool.

Het product

De Naobay Face Mist Toner geeft mijn huid een mooie glow en zorgt ervoor dat mijn huid minder trekkerig aanvoelt. Ik vind het dan ook altijd fijn om een beetje concealer aan te brengen onder mijn ogen en op mijn wangen en dan vervolgens deze face mist aan te brengen. Zo ziet mijn huid er eigenlijk perfect uit en zie je ook geen droge plekken. Ik draag de laatste tijd dan ook geen foundation meer, want eigenlijk ziet mijn huid er beter zonder uit.

Gebruik jij een face mist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.