Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Naobay Face Mist Toner | Review

Geschreven door Celine

11 juli 2018

Ik heb nooit een face mist toner gebruikt, totdat ik deze Naobay Face Mist Toner in de Goodiebox kreeg. Sindsdien ben ik helemaal verliefd op deze face mist en ga ik zeker meer van deze mists uit proberen. Dit product is zeker een goede oplossing voor mijn droge huid en ik ben er dan ook heel blij mee. Benieuwd wat ik nog meer van dit product vind? Lees dan deze blog.

Naobay Face Mist Toner

Naobay Face Mist Toner

Ten eerste ben ik helemaal verliefd op de verpakking van dit product. De dop is echt heel gaaf en is gemaakt van een soort bamboo. Ook is de verpakking vrij stevig en het product komt er makkelijk uit. Ik kan helemaal niets slechts aan deze verpakking opmerken, maar ik had wel liever dat de spray misschien wat groter was. Echter is dit niet een groot probleem.

Het is vrij onmogelijk om een foto te maken van de inhoud van dit product. Het is een doorzichtige vloeibare substantie die je eigenlijk gewoon op je gezicht spuit. Het product heeft een lichte geur, die eigenlijk ruikt naar eucalyptus. Ik vind het zelf een heerlijke geur, maar ik kan wel begrijpen dat deze geur niet bij iedereen geliefd is.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Ingrediënten

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Perfume (Fragrance), Geraniol, Limonene, Linalool.

Het product

De Naobay Face Mist Toner geeft mijn huid een mooie glow en zorgt ervoor dat mijn huid minder trekkerig aanvoelt. Ik vind het dan ook altijd fijn om een beetje concealer aan te brengen onder mijn ogen en op mijn wangen en dan vervolgens deze face mist aan te brengen. Zo ziet mijn huid er eigenlijk perfect uit en zie je ook geen droge plekken. Ik draag de laatste tijd dan ook geen foundation meer, want eigenlijk ziet mijn huid er beter zonder uit.

Gebruik jij een face mist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.