Follow:
Beauty Make-up

Mijn Mac stash, welke lipstick is mijn favoriet?

Mac lipsticks zijn tot nu toe toch echt mijn favoriete lipsticks. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ik heb dan ook tien verschillende lipsticks in tien verschillende kleuren. Ik moet toch echt bekennen dat het heel moeilijk is om uit deze tien lipsticks een favoriet te kiezen, maar dat doe ik dan maar toch voor jullie.

alles

Dit zijn al mijn Mac lipsticks. Ik weet het, het zijn er een hoop, maar ik heb meiden gezien die er nog veel meer hebben. Tussen deze tien lipsticks ga ik een keuze maken en dat is eigenlijk heel erg moeilijk.

selectie

Oke. Dat ging makkelijk. Ik heb een selectie van vijf gemaakt, die tenminste nog in mijn ‘favoriete lijstje’ komen. De ander vijf lipsticks lijken erg op elkaar en die heb ik dus maar beoordeeld met de look van het doosje. Op sommige zat het logo van Mac er niet meer goed op en die heb ik dus maar weggelaten. Tussen deze vijf lipsticks moet ik dus nog een selectie maken..

drie

Oke, ik kon gewoon geen favoriet kiezen. Ik heb dus een favoriet voor lichte kleur, voor donkere kleur en voor alledaagse kleur gekozen. De linker is mijn favoriet voor de lichte kleur (duh!). In het midden zie je Dark deed, dat is mijn favoriet voor de donkere kleur. En rechts zie je Diva. Een mooie kleur voor een alledaagse look, voor bijvoorbeeld naar school. Ik zeg natuurlijk niet dat de linker of de middelste niet voor een alledaagse look kan, maar de rechter is natuurlijk het meest geschikt.

swatch

Ik heb de bovenstaande kleuren nog even voor jullie geswatcht. Alle drie vind ik het prachtige kleuren en toch echt mijn drie favoriete uit mijn Mac stash.

Welke kleur is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mariska

  Wow, je hebt echt veel en mooie! Ben het helemaal eens met je favorieten, hoewel kiezen wel moeilijk is 😛

  21 maart 2016 at 10:40
 • Reply Aracely

  You have got interesting articles here. Your site can go viral.

  29 april 2016 at 11:04
 • Reply Milotte

  Mooie lipsticks en ik heb er zelf ook zo veel als jij. Welke kleur is de lichte kleur die je laat zien op swatch?

  7 september 2016 at 20:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn studiekeuze, journalistie

  Ik zit nu in 4vwo, maar ik moet me wel langzamerhand bezig houden met mijn studie. Het is belangrijk dat...

  Sluiten