Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn Mac stash, welke lipstick is mijn favoriet?
3 Comments

Written by Celine

21 maart 2016

Mac lipsticks zijn tot nu toe toch echt mijn favoriete lipsticks. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ik heb dan ook tien verschillende lipsticks in tien verschillende kleuren. Ik moet toch echt bekennen dat het heel moeilijk is om uit deze tien lipsticks een favoriet te kiezen, maar dat doe ik dan maar toch voor jullie.

alles

Dit zijn al mijn Mac lipsticks. Ik weet het, het zijn er een hoop, maar ik heb meiden gezien die er nog veel meer hebben. Tussen deze tien lipsticks ga ik een keuze maken en dat is eigenlijk heel erg moeilijk.

selectie

Oke. Dat ging makkelijk. Ik heb een selectie van vijf gemaakt, die tenminste nog in mijn ‘favoriete lijstje’ komen. De ander vijf lipsticks lijken erg op elkaar en die heb ik dus maar beoordeeld met de look van het doosje. Op sommige zat het logo van Mac er niet meer goed op en die heb ik dus maar weggelaten. Tussen deze vijf lipsticks moet ik dus nog een selectie maken..

drie

Oke, ik kon gewoon geen favoriet kiezen. Ik heb dus een favoriet voor lichte kleur, voor donkere kleur en voor alledaagse kleur gekozen. De linker is mijn favoriet voor de lichte kleur (duh!). In het midden zie je Dark deed, dat is mijn favoriet voor de donkere kleur. En rechts zie je Diva. Een mooie kleur voor een alledaagse look, voor bijvoorbeeld naar school. Ik zeg natuurlijk niet dat de linker of de middelste niet voor een alledaagse look kan, maar de rechter is natuurlijk het meest geschikt.

swatch

Ik heb de bovenstaande kleuren nog even voor jullie geswatcht. Alle drie vind ik het prachtige kleuren en toch echt mijn drie favoriete uit mijn Mac stash.

Welke kleur is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

3 Reacties

 1. Mariska

  Wow, je hebt echt veel en mooie! Ben het helemaal eens met je favorieten, hoewel kiezen wel moeilijk is 😛

  Antwoord
 2. Aracely

  You have got interesting articles here. Your site can go viral.

  Antwoord
 3. Milotte

  Mooie lipsticks en ik heb er zelf ook zo veel als jij. Welke kleur is de lichte kleur die je laat zien op swatch?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.