Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Mijn Mac stash, welke lipstick is mijn favoriet?
3 Comments

Written by Celine

21 maart 2016

Mac lipsticks zijn tot nu toe toch echt mijn favoriete lipsticks. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ik heb dan ook tien verschillende lipsticks in tien verschillende kleuren. Ik moet toch echt bekennen dat het heel moeilijk is om uit deze tien lipsticks een favoriet te kiezen, maar dat doe ik dan maar toch voor jullie.

alles

Dit zijn al mijn Mac lipsticks. Ik weet het, het zijn er een hoop, maar ik heb meiden gezien die er nog veel meer hebben. Tussen deze tien lipsticks ga ik een keuze maken en dat is eigenlijk heel erg moeilijk.

selectie

Oke. Dat ging makkelijk. Ik heb een selectie van vijf gemaakt, die tenminste nog in mijn ‘favoriete lijstje’ komen. De ander vijf lipsticks lijken erg op elkaar en die heb ik dus maar beoordeeld met de look van het doosje. Op sommige zat het logo van Mac er niet meer goed op en die heb ik dus maar weggelaten. Tussen deze vijf lipsticks moet ik dus nog een selectie maken..

drie

Oke, ik kon gewoon geen favoriet kiezen. Ik heb dus een favoriet voor lichte kleur, voor donkere kleur en voor alledaagse kleur gekozen. De linker is mijn favoriet voor de lichte kleur (duh!). In het midden zie je Dark deed, dat is mijn favoriet voor de donkere kleur. En rechts zie je Diva. Een mooie kleur voor een alledaagse look, voor bijvoorbeeld naar school. Ik zeg natuurlijk niet dat de linker of de middelste niet voor een alledaagse look kan, maar de rechter is natuurlijk het meest geschikt.

swatch

Ik heb de bovenstaande kleuren nog even voor jullie geswatcht. Alle drie vind ik het prachtige kleuren en toch echt mijn drie favoriete uit mijn Mac stash.

Welke kleur is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

3 Reacties

 1. Mariska

  Wow, je hebt echt veel en mooie! Ben het helemaal eens met je favorieten, hoewel kiezen wel moeilijk is 😛

  Antwoord
 2. Aracely

  You have got interesting articles here. Your site can go viral.

  Antwoord
 3. Milotte

  Mooie lipsticks en ik heb er zelf ook zo veel als jij. Welke kleur is de lichte kleur die je laat zien op swatch?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.