Follow:
TB

My life in 20 questions tag.

Dit is de my life in 20 questions tag!


Wat is je lievelingskleur?
Ik denk koraal, maar mintgroen vind ik ook heel mooi.

Wat is je favoriete nummer?
9! Ik ben geboren op 9 mei 1999, heel veel negens dus.

Wat is jouw droomcarrière?
Oef, moeilijke… Ik heb geen idee! Ik vind bloggen heel erg leuk, dus het lijkt me gaaf om daar iets mee te doen, maar het lijkt me ook heel cool om journalist te worden, maar advocaat lijkt me ook heel cool. Ik wil het allemaal doen!!

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Amsterdam. Ik vind Amsterdam een supergezellige stad en het lijkt me heel leuk om daar te wonen.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik vind dit een beetje een vage vraag, maar nu doe ik alles op de fiets. Soms pak ik de bus of trein naar de stad, maar eigenlijk doe ik alles op de fiets. Maar om naar het buitenland te gaan, ga ik het liefst met het vliegtuig, ik vind het opstijgen en landen echt een soort van magisch gevoel geven, klinkt een beetje vaag hahaha, maar ik vind het echt leuk om te vliegen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga natuurlijk naar school, en in mijn vrije tijd maak ik dan ook huiswerk en leer ik voor toetsen, maar voor de rest vind ik het heel leuk om af te spreken met vriendinnen. Ik hardloop, dans en tennis ook.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M;, Primark en Bershka. Alhoewel, bij de H&M; is de collectie soms niet helemaal mijn ding en ik denk dat je bij de Primark het altijd maar moet treffen of er een leuke collectie is. Bershka vind ik wel altijd heel erg leuk.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Waylon!!!! Ik ben een huge fan van Waylon. Het is een beetje raar, vooral op mijn leeftijd, maar ik vind country/countryrock muziek heel erg leuk. Het nieuwe album van Waylon, Heaven after Midnight, is echt het beste album wat ik ooit heb gehoord, er is geen een liedje dat ik iets minder leuk vindt.

Wat is je favoriete theesmaak?
Rooibos of Earl Grey.

Verzamel je iets?
Nope. Ik vind het wel leuk om foto’s te maken en wil heel graag een polaroid camera.
Je slaapt niet zonder….
 Dekbed! Ook al is het snikheet buiten, ik heb een dekbed nodig om in slaap te kunnen vallen.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
 Ehm.. ik denk reizen en ik denk dat ik het op de bank zet. Oh, en ik zou natuurlijk gaan shoppen!

Wat is je favoriete makeup merk?
Oeeef… Ik vind Essence en Catrice fijn omdat het zo lekker budget is, en de meeste producten ook een goede kwaliteit hebben. Ik vind Kiko ook superfijn. Ik vind de Diorskin foundation ook echt top!

 Wat is je favoriete seizoen?
Zomer. Lekker weer, lekker naar het strand. In de vakantie lekker aan het werk en leuke dingen doen met vriendinnen. I likeeee!

Slaap je met je deur open of dicht?
Dicht. Ik vind het vreselijk om te slapen met een deur die openstaat.

Wat eet je het liefst?
Ik vind alles lekker, behalve Nederlands eten, haha.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Het leek me leuk om iets bij te houden. Ik vind het schrijven van teksten erg leuk en ben ook erg geïnteresseerd in beauty.

 Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja, op de Glamour.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
 Slapen.

Wat is je favoriete parfum?
Lolita Lempicka.

See you next time’

xo

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sanne c:

  Wow, ik kan ook niet kiezen tussen journalist en advocaat (eigenlijk lijkt fotograaf mij ook heel leuk), ik heb echt nog nooit van iemand gehoord dat hij/zij tussen hetzelfde twijfelde!

  13 oktober 2014 at 20:52
 • Reply The Beauty boulevard

  Wow super toevallig haha!

  16 oktober 2014 at 14:55
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn nieuwe aankoopjes: reviews!

  Door Celine - Laatst ben ik naar de stad geweest om weer eens heerlijk te shoppen. Lees hier wat ik...

  Sluiten