Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
My life in 20 questions tag.
2 Comments

Written by Celine

13 oktober 2014

Dit is de my life in 20 questions tag!


Wat is je lievelingskleur?
Ik denk koraal, maar mintgroen vind ik ook heel mooi.

Wat is je favoriete nummer?
9! Ik ben geboren op 9 mei 1999, heel veel negens dus.

Wat is jouw droomcarrière?
Oef, moeilijke… Ik heb geen idee! Ik vind bloggen heel erg leuk, dus het lijkt me gaaf om daar iets mee te doen, maar het lijkt me ook heel cool om journalist te worden, maar advocaat lijkt me ook heel cool. Ik wil het allemaal doen!!

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Amsterdam. Ik vind Amsterdam een supergezellige stad en het lijkt me heel leuk om daar te wonen.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik vind dit een beetje een vage vraag, maar nu doe ik alles op de fiets. Soms pak ik de bus of trein naar de stad, maar eigenlijk doe ik alles op de fiets. Maar om naar het buitenland te gaan, ga ik het liefst met het vliegtuig, ik vind het opstijgen en landen echt een soort van magisch gevoel geven, klinkt een beetje vaag hahaha, maar ik vind het echt leuk om te vliegen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga natuurlijk naar school, en in mijn vrije tijd maak ik dan ook huiswerk en leer ik voor toetsen, maar voor de rest vind ik het heel leuk om af te spreken met vriendinnen. Ik hardloop, dans en tennis ook.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M;, Primark en Bershka. Alhoewel, bij de H&M; is de collectie soms niet helemaal mijn ding en ik denk dat je bij de Primark het altijd maar moet treffen of er een leuke collectie is. Bershka vind ik wel altijd heel erg leuk.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Waylon!!!! Ik ben een huge fan van Waylon. Het is een beetje raar, vooral op mijn leeftijd, maar ik vind country/countryrock muziek heel erg leuk. Het nieuwe album van Waylon, Heaven after Midnight, is echt het beste album wat ik ooit heb gehoord, er is geen een liedje dat ik iets minder leuk vindt.

Wat is je favoriete theesmaak?
Rooibos of Earl Grey.

Verzamel je iets?
Nope. Ik vind het wel leuk om foto’s te maken en wil heel graag een polaroid camera.
Je slaapt niet zonder….
 Dekbed! Ook al is het snikheet buiten, ik heb een dekbed nodig om in slaap te kunnen vallen.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
 Ehm.. ik denk reizen en ik denk dat ik het op de bank zet. Oh, en ik zou natuurlijk gaan shoppen!

Wat is je favoriete makeup merk?
Oeeef… Ik vind Essence en Catrice fijn omdat het zo lekker budget is, en de meeste producten ook een goede kwaliteit hebben. Ik vind Kiko ook superfijn. Ik vind de Diorskin foundation ook echt top!

 Wat is je favoriete seizoen?
Zomer. Lekker weer, lekker naar het strand. In de vakantie lekker aan het werk en leuke dingen doen met vriendinnen. I likeeee!

Slaap je met je deur open of dicht?
Dicht. Ik vind het vreselijk om te slapen met een deur die openstaat.

Wat eet je het liefst?
Ik vind alles lekker, behalve Nederlands eten, haha.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Het leek me leuk om iets bij te houden. Ik vind het schrijven van teksten erg leuk en ben ook erg geïnteresseerd in beauty.

 Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja, op de Glamour.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
 Slapen.

Wat is je favoriete parfum?
Lolita Lempicka.

See you next time’

xo

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Sanne c:

    Wow, ik kan ook niet kiezen tussen journalist en advocaat (eigenlijk lijkt fotograaf mij ook heel leuk), ik heb echt nog nooit van iemand gehoord dat hij/zij tussen hetzelfde twijfelde!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.