Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
My life in 20 questions tag.
2 Comments

Written by Celine

13 oktober 2014

Dit is de my life in 20 questions tag!


Wat is je lievelingskleur?
Ik denk koraal, maar mintgroen vind ik ook heel mooi.

Wat is je favoriete nummer?
9! Ik ben geboren op 9 mei 1999, heel veel negens dus.

Wat is jouw droomcarrière?
Oef, moeilijke… Ik heb geen idee! Ik vind bloggen heel erg leuk, dus het lijkt me gaaf om daar iets mee te doen, maar het lijkt me ook heel cool om journalist te worden, maar advocaat lijkt me ook heel cool. Ik wil het allemaal doen!!

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Amsterdam. Ik vind Amsterdam een supergezellige stad en het lijkt me heel leuk om daar te wonen.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik vind dit een beetje een vage vraag, maar nu doe ik alles op de fiets. Soms pak ik de bus of trein naar de stad, maar eigenlijk doe ik alles op de fiets. Maar om naar het buitenland te gaan, ga ik het liefst met het vliegtuig, ik vind het opstijgen en landen echt een soort van magisch gevoel geven, klinkt een beetje vaag hahaha, maar ik vind het echt leuk om te vliegen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga natuurlijk naar school, en in mijn vrije tijd maak ik dan ook huiswerk en leer ik voor toetsen, maar voor de rest vind ik het heel leuk om af te spreken met vriendinnen. Ik hardloop, dans en tennis ook.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M;, Primark en Bershka. Alhoewel, bij de H&M; is de collectie soms niet helemaal mijn ding en ik denk dat je bij de Primark het altijd maar moet treffen of er een leuke collectie is. Bershka vind ik wel altijd heel erg leuk.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Waylon!!!! Ik ben een huge fan van Waylon. Het is een beetje raar, vooral op mijn leeftijd, maar ik vind country/countryrock muziek heel erg leuk. Het nieuwe album van Waylon, Heaven after Midnight, is echt het beste album wat ik ooit heb gehoord, er is geen een liedje dat ik iets minder leuk vindt.

Wat is je favoriete theesmaak?
Rooibos of Earl Grey.

Verzamel je iets?
Nope. Ik vind het wel leuk om foto’s te maken en wil heel graag een polaroid camera.
Je slaapt niet zonder….
 Dekbed! Ook al is het snikheet buiten, ik heb een dekbed nodig om in slaap te kunnen vallen.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
 Ehm.. ik denk reizen en ik denk dat ik het op de bank zet. Oh, en ik zou natuurlijk gaan shoppen!

Wat is je favoriete makeup merk?
Oeeef… Ik vind Essence en Catrice fijn omdat het zo lekker budget is, en de meeste producten ook een goede kwaliteit hebben. Ik vind Kiko ook superfijn. Ik vind de Diorskin foundation ook echt top!

 Wat is je favoriete seizoen?
Zomer. Lekker weer, lekker naar het strand. In de vakantie lekker aan het werk en leuke dingen doen met vriendinnen. I likeeee!

Slaap je met je deur open of dicht?
Dicht. Ik vind het vreselijk om te slapen met een deur die openstaat.

Wat eet je het liefst?
Ik vind alles lekker, behalve Nederlands eten, haha.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Het leek me leuk om iets bij te houden. Ik vind het schrijven van teksten erg leuk en ben ook erg geïnteresseerd in beauty.

 Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja, op de Glamour.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
 Slapen.

Wat is je favoriete parfum?
Lolita Lempicka.

See you next time’

xo

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

2 Reacties

  1. Sanne c:

    Wow, ik kan ook niet kiezen tussen journalist en advocaat (eigenlijk lijkt fotograaf mij ook heel leuk), ik heb echt nog nooit van iemand gehoord dat hij/zij tussen hetzelfde twijfelde!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.