Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
My december goals
0 Comments

Written by Celine

3 december 2014

Door Anique – Zoals jullie weten is het de laatste maand van het jaar. En dat betekent dus dat je nog één maand hebt om je doelen voor 2014 waar te maken. Mijn doelen voor dit jaar waren het hardlopen volhouden, goede cijfers halen, goed voor mezelf zorgen en alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dat hardlopen is hem niet geworden door een knieblessure, maar ik ga deze maand er nog alles aan doen om deze laatste maand nog te knallen!


 

Goede cijfers halenAan het begin van het schooljaar had ik nog veel motivatie om goede cijfers te halen, maar ik merk gewoon dat ik mijn motivatie een beetje begin kwijt te raken. Ik heb geen zin, ik ben moe en er zijn zoveel leukere dingen om te doen. Maar er moeten goede cijfers worden gehaald, dus ik moet weer motivatie zien te vinden. Ik hoop dat dat mij nog gaat lukken deze maand.

Meer vooruit werken voor ons blog
Ik merk gewoon dat ik soms in tijdnood kom met artikelen schrijven en huiswerk en leren enzo. Ik ga proberen deze maand een schema te vinden waarin ik gewoon chill huiswerk kan maken en artikelen schrijven zonder al te veel stress.

Beter voor mezelf zorgenIk ben de laatste tijd echt ongelofelijk moe. Als ik wakker wordt, ben ik wel uitgerust. Maar nadat ik naar school ben gefietst, ben ik alweer moe. Ik merk wel dat het werkt als ik voldoende water drink, dus ik moet goed in de gaten houden dat ik genoeg drink.

Alle papieren op mijn bureau ordenen
Ik heb ongelofelijk veel papieren op mijn bureau. Die moet ik echt een keer gaan ordenen, alleen er komt nooit van. Dus ik ga deze maand echt die papieren ordenen.

Genieten
And last, but not least, wil ik meer genieten van alle dingen. Ik heb 12 december kerstgala, en ik zie er nu al tegenop. Die dag zelf heb ik nog een wiskunde proefwerk, daarna moet ik vanuit school meteen door naar een optreden van ballet, en dan moet ik suuuper snel naar huis om me klaar te maken voor het gala. Maar ik moet gaan genieten en me niet zo druk gaan maken om alle shit! De feestdagen komen eraan, en ook daar ga ik lekker van genieten.

Wat zijn jullie doelen voor december?

 Volg ons ook op bloglovin.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.