Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
My december goals
0 Comments

Written by Celine

3 december 2014

Door Anique – Zoals jullie weten is het de laatste maand van het jaar. En dat betekent dus dat je nog één maand hebt om je doelen voor 2014 waar te maken. Mijn doelen voor dit jaar waren het hardlopen volhouden, goede cijfers halen, goed voor mezelf zorgen en alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dat hardlopen is hem niet geworden door een knieblessure, maar ik ga deze maand er nog alles aan doen om deze laatste maand nog te knallen!


 

Goede cijfers halenAan het begin van het schooljaar had ik nog veel motivatie om goede cijfers te halen, maar ik merk gewoon dat ik mijn motivatie een beetje begin kwijt te raken. Ik heb geen zin, ik ben moe en er zijn zoveel leukere dingen om te doen. Maar er moeten goede cijfers worden gehaald, dus ik moet weer motivatie zien te vinden. Ik hoop dat dat mij nog gaat lukken deze maand.

Meer vooruit werken voor ons blog
Ik merk gewoon dat ik soms in tijdnood kom met artikelen schrijven en huiswerk en leren enzo. Ik ga proberen deze maand een schema te vinden waarin ik gewoon chill huiswerk kan maken en artikelen schrijven zonder al te veel stress.

Beter voor mezelf zorgenIk ben de laatste tijd echt ongelofelijk moe. Als ik wakker wordt, ben ik wel uitgerust. Maar nadat ik naar school ben gefietst, ben ik alweer moe. Ik merk wel dat het werkt als ik voldoende water drink, dus ik moet goed in de gaten houden dat ik genoeg drink.

Alle papieren op mijn bureau ordenen
Ik heb ongelofelijk veel papieren op mijn bureau. Die moet ik echt een keer gaan ordenen, alleen er komt nooit van. Dus ik ga deze maand echt die papieren ordenen.

Genieten
And last, but not least, wil ik meer genieten van alle dingen. Ik heb 12 december kerstgala, en ik zie er nu al tegenop. Die dag zelf heb ik nog een wiskunde proefwerk, daarna moet ik vanuit school meteen door naar een optreden van ballet, en dan moet ik suuuper snel naar huis om me klaar te maken voor het gala. Maar ik moet gaan genieten en me niet zo druk gaan maken om alle shit! De feestdagen komen eraan, en ook daar ga ik lekker van genieten.

Wat zijn jullie doelen voor december?

 Volg ons ook op bloglovin.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.