Follow:
Beauty Reviews

Een MUA palette voor een dagelijkse look

Ik houd van korting. Als er korting is, dan ben ik meestal ook degene die helemaal los gaat en zoveel mogelijk dingen wilt kopen. Een weekje geleden had ik dit geweldige palette gekocht. Het is een prachtig palette met de kleuren die ik altijd gebruik. Benieuwd welk palette ik bedoel?

Mua palette

mua

De kleuren zijn een voor een echt prachtig. Ik was eerst van plan om een ander palette te kopen, maar uiteindelijk had ik toch gekozen om dit palette te kopen. Dit palette heet heaven & earth. Het palette komt zoals gewoonlijk samen met een kwastje, maar een gebruik liever mijn vingers. Voor de mensen die dit soort kwasten wel graag gebruiken, is dit natuurlijk heel handig.

mua

Dit zijn de kleuren van de bovenste rij. De eerste kleur is een witte kleur en die is nauwelijks op mijn arm te zien. Ik vind deze kleur erg mooi te gebruiken in de hoek van mijn ogen of onder mijn wenkbrauwen. De andere kleuren zijn ook erg mooi. Eigenlijk gebruik ik bijna al deze kleuren dagelijks en daarom ben ik ook super blij met dit palette.

mua

Dit is de onderste rij en tevens ook mijn favoriete kleuren. Met deze kleuren heb ik ook een look gemaakt. Ik houd altijd wel van rustige, maar ook een beetje kleuren met glitter. Deze kleuren bevatten een beetje glitter en het zijn allemaal nude kleuren die je gewoon voor school, maar ook voor een wat drukkere look. Ik gebruikte eerst alleen maar mijn Colourpop producten, maar ik ga zeker ook dit palette gebruiken. Ik ben fan. Het pigment is ook hartstikke goed. Bij sommige kleuren is het pigment wel beter dan bij een aantal andere kleuren, maar dit komt waarschijnlijk ook gewoon door de kleur van de oogschaduw.

mua

Dit is een look die ik met een aantal van deze kleuren heb gemaakt. Het zijn echt prachtige kleuren en ze passen voor de verandering ook bij mijn oogkleur. Deze look ga ik zeker vaak dragen.

Heb jij MUA producten of heb jij dit palette ook?

Related:

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Daniëlle

  Heel mooi palette. Deze kleuren zijn altijd goed. Mooi voor dagelijks.

  1 mei 2017 at 20:46
 • Reply Danasia

  I don’t have a MUA palette but I want to get one this summer.

  2 mei 2017 at 17:31
 • Reply Nellwyn

  This looks like a beautiful palette. I love warm neutral shadows like these. I’ve never tried any MUA products before but I’m curious to pick this one up!

  2 mei 2017 at 20:58
 • Reply Chelf

  I love MUA products. Like you said, nothing can beat a good discount. I found an amazing eyebrow kit/palette last year at superdrug, massively discounted as well and it has become my go to product up until now that I run out. I need to replace that asap!

  3 mei 2017 at 00:27
 • Reply Meredith

  This is a new brand for me, but it looks like a great neutral for everyday. Great find, thanks for sharing!

  3 mei 2017 at 02:37
 • Reply Courtney

  This looks like such a beautiful palette! I especially love those shimmery rose and mauve colors for Spring!

  3 mei 2017 at 03:58
 • Reply Roxy

  That palette is awesome and it’s great that you caught it on sale. I’m totally into earth tones/nudes and LOVE how these colors look on your skin!

  3 mei 2017 at 15:35
 • Reply ellie

  that is such a pretty eyeshadow pallette, I love the soft, neutral shades like that, it’s easy to wear them for daytime but intensify the colours for evenings out.

  Ellie |

  3 mei 2017 at 15:42
 • Reply danasia

  I love the colors on this palette. I’m in the market for a palette for the summer!

  3 mei 2017 at 15:52
 • Reply Sheri

  This looks really nice! I like the soft colours. I hardly ever use eye shadow but love trying new makeup

  3 mei 2017 at 16:40
 • Reply Fatima

  I really like the swatches you shared above. The darker color looks great on you.

  4 mei 2017 at 15:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Longboarden als onhandig persoon, hoe werkt dat?

  Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over een geweldig longboard. Een persoon die regelmatig zijn elleboog, knie, kleine...

  Sluiten