Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Motivatie, waar ben je?
8 Comments

Written by Celine

19 mei 2017

Momenteel ben ik een beetje motivatieloos. Ik weet niet hoe het komt, maar elke dag denk ik dat het geen nut heeft om iets te doen en vervolgens stress ik hem enorm. Ik heb al geen eeuwen een blog vooruit gepland en ik schrijf alles op het laatste moment. In school heb ik ook echt geen zin meer en ik heb het idee dat ik mezelf echt moet dwingen om wat te doen.

Motivatie weg

Het is echt zwaar irritant. Ik heb echt nergens meer zin in. Soms zit ik doelloos naar mijn computerscherm te staren en ik ben vaak ook hartstikke moe van helemaal niets. Elke tegenslag komt bij mij echt tien keer harder aan en elk “succes momentje” neem ik nauwelijks meer op. Elke keer als iets niet meer werkt, heb ik gewoon geen zin meer om het op te lossen. Laatst was mijn mail weer eens uit de lucht en had ik echt helemaal geen zin om dat rot ding weer te laten werken. Zoals gewoonlijk werkte ook niets mee, maar ik had na een paar uur toch de oplossing gevonden.

motivatie

School

Als ik aan school denk, denk ik alleen maar aan 5vwo doorkomen. De leraren strooien met toetsen en ik heb het idee dat het soms allemaal veel te veel wordt. Ik haal het allemaal wel, maar niet op de juiste manier. Een aantal leraren vonden het een perfect plan om in drie dagen, minstens vijf toetsen te plaatsen. Nou, sorry hoor, maar dat is toch niet normaal? Ik zit elke dag tot vier of vijf uur op school en dan vinden de leraren het ook gewoon normaal om nog eens zoveel toetsen in maar drie dagen te plaatsen. Wanneer zou ik moeten leren? Tot twaalf uur ’s nachts?

Ik kan niet wachten tot ik 5vwo ben doorgekomen en ik weer lekker even kan genieten van het bloggen. Ik ben momenteel in alles mijn motivatie verloren, maar ik ga zeker niet een blog pauze houden.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

8 Reacties

 1. MissFrenchy

  hoi Celine,

  een heel herkenbare stuk, ik ben wel iets ouder (een jaartje of 20) en wat je beschrijft komt mij heel bekend voor. Op die leeftijd had ik dat ook en als volwassen ook soms. Wees een beetje geduldig en lief voor jezelf, kijk naar alles wat je al bereikt heb met je blog (dat is het enige wat ik zie maar ik weet zeker dat er nog meer goed is). Je doet het goed, en al doe je niks is het ook goed genoeg 😉

  Antwoord
 2. Johanne

  He, wat vervelend Celine… Nog een paar weken en dan is het in ieder geval vakantie! Dan heb je ook weer meer tijd voor je blog. In ieder geval knap dat je hebt besloten gewoon door te gaan met posten. Succes!!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Helaas nog niet een paar weken haha. Nog ruim 2 maanden! Toch probeer ik mijn motivatie terug te zoeken 😉

   Antwoord
 3. MC Kleuver

  Afgelopen week is van schrijven ook niet veel gekomen. Net een column geschreven voor een nieuwssite. Dat was het wel zo’n beetje, beetje jammer.

  Antwoord
 4. Linda

  Geloof me, iedereen heeft dit wel eens, hoe oud je ook bent. Maat het positieve nieuws: alles komt goed en de aanhouder wint 🙂 succes met je toetsen en denk vooral aan de vakantie daarna!

  Antwoord
 5. Manon

  Wat vervelend zeg! Gelukkig komt ook aan deze drukke periode een einde. Ik vond 5 vwo ook het zwaarste jaar van de middelbare school. Daarna wordt het een stuk beter. Probeer je je te focussen op je prioriteiten en vergeet ook niet af en toe plezier te hebben 🙂 Succes met je toetsen!

  Antwoord
 6. Girls-things

  Ik herken het hoor Celine.
  Heb dit ook gehad, je komt weer uit dit dipje.
  Denk er maar aan dat je over een paar weken vakantie hebt! En doe af en toe iets ontspannend en iets wat je leuk vind. Lekker genieten ;).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.