Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Motivatie, waar ben je?
8 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

19 mei 2017

Momenteel ben ik een beetje motivatieloos. Ik weet niet hoe het komt, maar elke dag denk ik dat het geen nut heeft om iets te doen en vervolgens stress ik hem enorm. Ik heb al geen eeuwen een blog vooruit gepland en ik schrijf alles op het laatste moment. In school heb ik ook echt geen zin meer en ik heb het idee dat ik mezelf echt moet dwingen om wat te doen.

Motivatie weg

Het is echt zwaar irritant. Ik heb echt nergens meer zin in. Soms zit ik doelloos naar mijn computerscherm te staren en ik ben vaak ook hartstikke moe van helemaal niets. Elke tegenslag komt bij mij echt tien keer harder aan en elk “succes momentje” neem ik nauwelijks meer op. Elke keer als iets niet meer werkt, heb ik gewoon geen zin meer om het op te lossen. Laatst was mijn mail weer eens uit de lucht en had ik echt helemaal geen zin om dat rot ding weer te laten werken. Zoals gewoonlijk werkte ook niets mee, maar ik had na een paar uur toch de oplossing gevonden.

motivatie

School

Als ik aan school denk, denk ik alleen maar aan 5vwo doorkomen. De leraren strooien met toetsen en ik heb het idee dat het soms allemaal veel te veel wordt. Ik haal het allemaal wel, maar niet op de juiste manier. Een aantal leraren vonden het een perfect plan om in drie dagen, minstens vijf toetsen te plaatsen. Nou, sorry hoor, maar dat is toch niet normaal? Ik zit elke dag tot vier of vijf uur op school en dan vinden de leraren het ook gewoon normaal om nog eens zoveel toetsen in maar drie dagen te plaatsen. Wanneer zou ik moeten leren? Tot twaalf uur ‘s nachts?

Ik kan niet wachten tot ik 5vwo ben doorgekomen en ik weer lekker even kan genieten van het bloggen. Ik ben momenteel in alles mijn motivatie verloren, maar ik ga zeker niet een blog pauze houden.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

8 Reacties

 1. MissFrenchy

  hoi Celine,

  een heel herkenbare stuk, ik ben wel iets ouder (een jaartje of 20) en wat je beschrijft komt mij heel bekend voor. Op die leeftijd had ik dat ook en als volwassen ook soms. Wees een beetje geduldig en lief voor jezelf, kijk naar alles wat je al bereikt heb met je blog (dat is het enige wat ik zie maar ik weet zeker dat er nog meer goed is). Je doet het goed, en al doe je niks is het ook goed genoeg 😉

  Antwoord
 2. Johanne

  He, wat vervelend Celine… Nog een paar weken en dan is het in ieder geval vakantie! Dan heb je ook weer meer tijd voor je blog. In ieder geval knap dat je hebt besloten gewoon door te gaan met posten. Succes!!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Helaas nog niet een paar weken haha. Nog ruim 2 maanden! Toch probeer ik mijn motivatie terug te zoeken 😉

   Antwoord
 3. MC Kleuver

  Afgelopen week is van schrijven ook niet veel gekomen. Net een column geschreven voor een nieuwssite. Dat was het wel zo’n beetje, beetje jammer.

  Antwoord
 4. Linda

  Geloof me, iedereen heeft dit wel eens, hoe oud je ook bent. Maat het positieve nieuws: alles komt goed en de aanhouder wint 🙂 succes met je toetsen en denk vooral aan de vakantie daarna!

  Antwoord
 5. Manon

  Wat vervelend zeg! Gelukkig komt ook aan deze drukke periode een einde. Ik vond 5 vwo ook het zwaarste jaar van de middelbare school. Daarna wordt het een stuk beter. Probeer je je te focussen op je prioriteiten en vergeet ook niet af en toe plezier te hebben 🙂 Succes met je toetsen!

  Antwoord
 6. Girls-things

  Ik herken het hoor Celine.
  Heb dit ook gehad, je komt weer uit dit dipje.
  Denk er maar aan dat je over een paar weken vakantie hebt! En doe af en toe iets ontspannend en iets wat je leuk vind. Lekker genieten ;).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.