Follow:
Accessoires Fashion

Op reis, maar toch goede en mooie schoenen? Dat doe je zo!

Binnenkort ga ik op reis. Ja hoor, je hoort het goed. Daar heb ik natuurlijk de juiste schoenen voor nodig, maar het is niet de bedoeling dat ik nou helemaal voor schut loop. Zo wil ik graag outfit foto’s maken en outfit foto’s zijn nou eenmaal niet compleet zonder wat mooie schoenen.

Sneakers

Het is sowieso echt een must om sneakers te dragen. Hakken of andere onhandige schoenen zoals ballerina’s zijn gewoon uitgesloten. Zo ben ik momenteel verliefd op Gabor sneakers. Wat ik erg fijn vind aan deze sneakers is dat ze een breedtemaat hebben, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken dat ik niet de juiste maat heb. Ik heb van mezelf erg smalle voeten en dat is natuurlijk lastig als de schoenen geen breedtemaat hebben. Sneakers zijn natuurlijk makkelijk om mee te nemen en daarnaast lopen ze ook lekker als je de juiste sneakers hebt gekocht. Eventueel kan je ook nog altijd een extra zooltje erbij kopen die helemaal naar jouw voeten zijn gemaakt. Een tijdje geleden had ik een zooltje gekocht en die draag ik nog steeds in mijn Dr Martens.

Mooie schoenen

mooie schoenen

Zo ben ik momenteel verliefd op deze schoenen. Ze zijn zwart, wat natuurlijk erg makkelijk te combineren is en daarnaast hebben ze een breedtemaat. Ik heb van mezelf erg smalle voeten waardoor het erg lastig is om schoenen te kopen. Daarnaast heb ik ook nog een hele moeilijke maat, maat 35-36, wat natuurlijk ook niet overal te vinden is. Als ik daarnaast ook nog extra ondersteuning nodig heb, dan kan ik altijd een voetbed eruit halen en er een ander voetbed in doen. Dat is natuurlijk erg handig voor als je zelf een zooltje hebt gekocht.

Voor mijn vakantie neem ik deze schoenen mee. Ze hebben de perfecte maat en daarnaast ook een heerlijk foam voetbed, die ik dus niet hoef te verwisselen. Daarnaast zijn de schoenen zwart, wat natuurlijk een stuk makkelijker te combineren is en als de schoenen vies worden valt het ook nog niet zo heel veel op. Ook zijn zwarte schoenen natuurlijk een stuk beter schoon te maken, dus dan zit ik daar ook niet mee.

Welke mooie schoenen draag jij als je op reis gaat?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lash & Line Love | Pixi Beauty

Een tijdje geleden heb ik een aantal prachtige producten ontvangen van Pixi by Petra, oftewel Pixi Beauty. Er is namelijk...

Sluiten