Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Op reis, maar toch goede en mooie schoenen? Dat doe je zo!
0 Comments

Written by Celine

8 juni 2018

Binnenkort ga ik op reis. Ja hoor, je hoort het goed. Daar heb ik natuurlijk de juiste schoenen voor nodig, maar het is niet de bedoeling dat ik nou helemaal voor schut loop. Zo wil ik graag outfit foto’s maken en outfit foto’s zijn nou eenmaal niet compleet zonder wat mooie schoenen.

Sneakers

Het is sowieso echt een must om sneakers te dragen. Hakken of andere onhandige schoenen zoals ballerina’s zijn gewoon uitgesloten. Zo ben ik momenteel verliefd op Gabor sneakers. Wat ik erg fijn vind aan deze sneakers is dat ze een breedtemaat hebben, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken dat ik niet de juiste maat heb. Ik heb van mezelf erg smalle voeten en dat is natuurlijk lastig als de schoenen geen breedtemaat hebben. Sneakers zijn natuurlijk makkelijk om mee te nemen en daarnaast lopen ze ook lekker als je de juiste sneakers hebt gekocht. Eventueel kan je ook nog altijd een extra zooltje erbij kopen die helemaal naar jouw voeten zijn gemaakt. Een tijdje geleden had ik een zooltje gekocht en die draag ik nog steeds in mijn Dr Martens.

Mooie schoenen

mooie schoenen

Zo ben ik momenteel verliefd op deze schoenen. Ze zijn zwart, wat natuurlijk erg makkelijk te combineren is en daarnaast hebben ze een breedtemaat. Ik heb van mezelf erg smalle voeten waardoor het erg lastig is om schoenen te kopen. Daarnaast heb ik ook nog een hele moeilijke maat, maat 35-36, wat natuurlijk ook niet overal te vinden is. Als ik daarnaast ook nog extra ondersteuning nodig heb, dan kan ik altijd een voetbed eruit halen en er een ander voetbed in doen. Dat is natuurlijk erg handig voor als je zelf een zooltje hebt gekocht.

Voor mijn vakantie neem ik deze schoenen mee. Ze hebben de perfecte maat en daarnaast ook een heerlijk foam voetbed, die ik dus niet hoef te verwisselen. Daarnaast zijn de schoenen zwart, wat natuurlijk een stuk makkelijker te combineren is en als de schoenen vies worden valt het ook nog niet zo heel veel op. Ook zijn zwarte schoenen natuurlijk een stuk beter schoon te maken, dus dan zit ik daar ook niet mee.

Welke mooie schoenen draag jij als je op reis gaat?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.