Follow:
Personal

13x mooie lente foto’s om blij van te worden

Het was gisteren heerlijk weer en ik heb eerlijk gezegd niet heel veel gedaan. Ik was van plan om dit weekend heel veel blogjes te schrijven en lekker productief bezig te zijn, maar dit heb ik uiteindelijk toch niet gedaan. Ik heb wel prachtige foto’s gemaakt, waar jij zeker blij van wordt.

Bloemetjes

Gisteren was dus een hele luie dag. Ik heb eigenlijk de hele dag aan Pinterest gezeten. Ik heb even een gebrek aan beauty producten om te reviewen, dus vandaar dit artikel.

Eigenlijk vroeg ik mij dus af of jullie het leuk zouden vinden om een reeks makeup looks te zien op mijn blog. Er komt sowieso een nieuwe serie blogartikelen aan op de vrijdag. Dit heeft alles te maken met sporten, maar meer kan ik nog niet vertellen. Aanstaande vrijdag komt het eerste artikel van de serie online.

Ik kan echt niet wachten totdat het weer wat lekkerder weer begint te worden. Gisteren was het natuurlijk prachtig weer, maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat het weer beter wordt.

Oh, ik ben echt verliefd op deze roze bloemetjes! Binnenkort ga ik nog heel veel foto’s maken en dat allemaal voor de serie die vrijdag online komt. Stiekem hoop ik dat het weerbericht deze week zich een beetje aanpast, zodat ik snel aan de slag kan.

Wie houdt er nou niet van rode bloemetjes? Mijn tuin ziet er tenminste prachtig uit.

Vogel

Ik ben stiekem heel trots op deze foto. Hij is echt heel goed gelukt en de vogel komt ook nog eens goed naar voren.

Geniet nog even van deze paar laatste foto’s. Hopelijk wordt het snel weer prachtig weer en kunnen we allemaal een beetje bij bruinen, want zeg maar zelf.. We zijn allemaal een beetje melkflessen geworden.

lente

Hopelijk wordt het snel weer mooi weer, zodat ik nog meer van deze prachtige foto’s kan maken.

Hoe was jouw dag gisteren?

Vond je deze foto’s mooi? Pin het om het op te slaan voor later!

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Darina

  Prachtige foto’s. Het was een heerlijke dag gister!

  10 april 2017 at 08:34
 • Reply MC Kleuver

  Zo mooi al die kleurtjes. Ik word er helemaal vrolijk van 😉

  10 april 2017 at 18:27
 • Reply Girls-things

  Wat een mooie foto’s! Prachtig.
  De tuin ziet er lekker vrolijk uit. Nu inderdaad ook hopen op vrolijk weer.

  10 april 2017 at 19:13
 • Reply nicoleswereld

  prachtige foto’s heb je gemaakt.

  10 april 2017 at 19:40
 • Reply Daniëlle

  Prachtige foto’s ! De bloemen zijn allemaal zo mooi in bloei om te fotograferen.

  10 april 2017 at 21:46
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Levenslessen aan mijn twaalfjarige ik

  Toen ik twaalf was heb ik natuurlijk een aantal fouten gemaakt. Ik heb hier veel van geleerd en weet nu...

  Sluiten