Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Een mooi en vermoeiend begin in Granada
14 Comments

Written by Celine

21 oktober 2016

Rond zes uur ’s ochtends stond ik op Schiphol om te verzamelen voor mijn reis naar Granada. Ik had er echt super veel zin in en ik kon niet wachten om te vertrekken. Rond half zeven vertrokken we naar de incheck balie en moesten we zelf inchecken. Daarna hadden we gewoon wat vrijheid op Schiphol en mochten we doen wat we wilden. Ik had nog geen zin om te eten, maar dit was eigenlijk een heel slecht plan..

view

ijs

vliegtuig

Ik moest ruim drie uur reizen met het vliegtuig en daarna nog anderhalf uur met de bus. Ik had dit echt onderschat. Ik had eigenlijk verwacht dat we maar heel kort met de bus moesten, maar niets was minder waar. Ik had best veel buikpijn in het vliegtuig en ik voelde me eigenlijk heel misselijk. Dit was niet echt een goed begin van de dag. Eenmaal in Granada aangekomen, voelde ik mij ook heel ziek. Opzoek naar eten, was er ook niet echt geweldig eten te vinden, behalve zoete ijsjes en andere zoete dingen.

staartje

wit

granada

kerkje

We moesten eerst een heel eind lopen om bij ons appartement te komen. Het eerste wat mij opviel aan Granada is dat alles omhoog loopt. Als je eenmaal omhoog loopt dan moet je natuurlijk ook weer naar beneden. Mijn koffer was best wel groot en best wel zwaar.. Zie het voor je, een klein meisje met een reuze koffer die ook nog eens naar beneden moest lopen. Ik probeerde heel normaal te lopen, maar uiteindelijk ging ik maar in de sneltrein versnelling, zodat ik niet werd overreden door mijn eigen koffer.

straat

meetingpoint

gebouw

Eenmaal aangekomen bij ons appartement, dacht ik echt, waar zijn we beland. De deur zag eruit alsof het elk moment kon afbreken. Eenmaal binnen viel het toch wel even tegen. We moesten met ruim negen mensen in een tweepersoonskamer. Ik had met drie anderen een kleine kamer geclaimd, die in de negen persoonskamer zat. Na snel even het appartement hebben doorzocht, gingen we naar een cathedral voor een speurtocht. De speurtocht was super verwarrend. We kregen een aantal opdrachten waar we heen moesten lopen, maar we hadden geen kaart. Nou, zo komen we verder hoor jongens! Ze hadden niet genoeg kaarten uitgeprint, dus we moesten het zonder doen. Uiteindelijk gingen we gewoon ons eigen gangetje en hadden we ruim vier uur rond gelopen.

kerk

helling

tuin

kruis

Ik voelde me tijdens de speurtocht nog steeds erg ziek. Ik had echt het idee dat ik ging flauwvallen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na een hele tijd te hebben gelopen, had ik snel even wat drinken gekocht en later ook nog wat te eten. Na het eten ging het ook een stuk beter gelukkig.

beeld

Dit beeld kwamen we onderweg nog tegen. Ze waren bezig met een soort optocht, alhoewel ik nog steeds niet weet waar deze optocht over ging. Voor het beeld liepen allerlei mannen en vrouwen met nette zwarte kleding. Ik had echt het idee dat er iemand was overleden, maar dat was volgens mij niet het geval.

catedral

sight

Na de speurtocht gingen we terug naar het appartement en daarna meteen door naar een goedkoop restaurant. We gingen eten bij FrescCo en eerlijk gezegd was dat niet te eten. We moesten eerst heel lang wachten, totdat we naar binnen konden. Daarnaast was het buffet erg simpel, maar we moesten er mee door. Na een beetje salade en wat slappe pizza was ik alweer vol. We gingen na FrescCo een nachtwandeling maken. Hier gingen we naar een uitzicht punt waar we de Alhambra en de stad in het donker konden zien. Het was erg moeilijk om hier foto’s van te maken, maar het is toch gelukt.

nextday

gebouwtje

spanje

beeldje

De volgende dag viel het mij pas op hoeveel grote en witte gebouwen Granada wel niet heeft. Echt prachtig hoe deze winkelstraten eruit zien en hoe groot deze gebouwen zijn. De tweede dag gingen we voor het eerst naar school. Deze school lag jammer genoeg niet in deze prachtig winkelstraten, maar het kon er mee door.. De eerste leraar was echt hartstikke serieus, maar de tweede leraar was echt hilarisch. Hij leerde ons heel veel, maar wel op een hele speelse manier. Door zijn grapjes of rare weetjes, kon je heel veel dingen erg makkelijk onthouden.

citytour

church

fontijn

Na school kregen we een beetje vrije tijd, maar al snel moesten we ons verzamelen voor een city tour. De city tour werd gegeven door een Spanjaard. Hij praatte echt hartstikke veel en eigenlijk veel meer dan ik eerst had verwacht. Hij leek eerst op een hele stille man, maar niets is minder waar. Bij elke stoppunt stond hij echt een half uur te praten en ik kon daar eerlijk gezegd echt niet naar luisteren. Ik ging gewoon rustig foto’s maken en liet anderen naar hem luisteren.

iwinkel

druiven

We hadden een erg grote omweg gemaakt door de stad en uiteindelijk kwamen we bij een oud theater terecht. Op het dak, op de takken dus, hingen allemaal druiven en oh, wat had ik zin in druiven zeg. Hij vertelde veel interessante dingen, maar dit was eigenlijk het enige wat ik echt heb onthouden.

bloem

winkels

weed

Bij onze meetingpoint stonden ook bloemen, die heel erg naar wiet roken. Als je de bloemen brak, dan roken je handen heel erg naar ui. Nou ja, ze waren tenminste wel mooi.

meeting

uitzicht

viewtje

granadada

Ik heb serieus nog nooit zoveel rondjes gelopen in mijn leven. We kwamen echt veel op dezelfde plek terecht, maar dan bijvoorbeeld aan de andere kant of juist weer ergens anders. Sommige gebouwen had ik de eerst keer niet gezien en de tweede keer dan weer wel. We liepen ook echt de niet toeristische route. Door kleine steegjes, waar het niet echt lekker rook, maar ook naar kleine huisjes en verder.

city

Na de city tour hadden we een klein beetje vrije tijd en gingen we op een tapas tour. Ik had voor de vegetarische optie gekozen, omdat ik nou eenmaal niet zoveel van vlees houd. De tapas waren erg klein. Dit had ik natuurlijk wel verwacht, maar dat we zo weinig tapas kregen viel wel erg tegen. Als je de normale vlees optie had gekozen, dan had je wel meer dan genoeg. Ik kan helaas mijn maag niet vullen met een aardappel ding en een spinazie krokketje..

fin

Het einde van twee prachtige dagen. Volgende week horen jullie nog veel meer over de overige drie dagen. Misschien in twee artikelen of misschien in één. Ben jij ook ooit in Granada geweest

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

14 Reacties

 1. Kiran

  Ik ben afgelopen zomer naar Granada geweest! Vond het geweldig! Heel anders dan een stad als Barcelona. Tapas is misschien per restaurant verschillend? Enige nadeel bij ons was de terugreis. Die duurde 12u te lang!

  Antwoord
  • Celine

   Wow 12 uur lang?! Hoe kan dat dan? Ik denk dat mijn school voor de goedkope opties heeft gekozen, want het was hier helaas niet te eten..

   Antwoord
 2. Hilde

  Ik krijg meteen zin om op vakantie te gaan na het zien van die foto’s 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Aha jammer dat we niet altijd op vakantie kunnen gaan he 😉

   Antwoord
 3. Sushil

  Beautiful awesome collections. I can say its Sky photography 🙂

  Antwoord
 4. Linda | travellersoftheworld

  Balen van zo’n begin, ziek beginnen is nooit leuk. Verder zien je foto’s er prachtig uit! het lijkt me heerlijk om een keer naar Granada te gaan

  Antwoord
  • Celine

   Tja, dat heb je nou eens eenmaal. Je moet zeker een keer Granada bezoeken!

   Antwoord
 5. Naomi

  Nog nooit geweest!
  Ik denk dat ik er wel eens naartoe ga gaan ^^

  Liefs Naomi

  Antwoord
 6. Kumba

  Omg the architecture here is so beautiful! You captured some really stunning photos <3

  Antwoord
 7. Marjolein

  Granada kan er bij op m’n travelbucketlist. Ziet er prachtig uit!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.