Follow:
Beauty

Monthly Recommendation

Door Celine – Het tweede artikel alweer! Wil je weten wat ik je deze maand aanraad? Lees dan snel verder.

It’s my beautiful skin day: Make-up remover.Ik heb zelf erg last van een droge maand, vooral in de winter maanden. Sinds ik deze make-up remover gebruik is mijn huid veel minder droog dan normaal. Ja, mijn huid is nog steeds erg droog, maar het is wel een stuk minder vergeleken een paar maanden terug. Dit komt niet doordat het nu richting zomer is, want ik heb het resultaat al gemerkt in de winter maanden. Ook doe je erg lang met deze fles van 250 ml, denk je dat hij eindelijk op is, dan kan je waarschijnlijk de volgende dag weer een shit load aan make-up remover eruit halen. Deze fles is oneindig. Deze make-up remover kun je kopen bij de Hema.

 P2 leather matte polish.

Ergens in de december maand heb ik dit lakje in Keulen gekocht en wat ben ik verliefd zeg! Dit lakje is perfect voor elke gelegenheid en past dus eigenlijk gewoon bij elke outfit die ik draag. Als ik ooit nog eens in Keulen kom, dan ga ik zeker nog een paar van deze lakjes halen.

App: Stylebook.

monthly recommendation In dit artikel heb ik summer inspiration outfits gemaakt, met de hulp van deze app. Ik koos via wat online webshops (naar keuze!) mijn kleding uit en voegde het toe aan mijn closet. Vervolgens kon ik super simpel een look samenstellen in een foto, zonder dat het er geknipt en geplakt uitziet. Je kan ook nog in je Calendar de outfits toevoegen die je die dag wil dragen, super leuk!

Wat vind jij van deze producten?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Wishlist

Door Celine - Iedereen houd van wishlists right? Vandaag alweer de 5de wishlist, met nieuwe leuke producten. Multi chain necklace Als...

Sluiten