Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Monthly Recommendation
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

7 juni 2015

Door Celine – Het tweede artikel alweer! Wil je weten wat ik je deze maand aanraad? Lees dan snel verder.

It’s my beautiful skin day: Make-up remover.Ik heb zelf erg last van een droge maand, vooral in de winter maanden. Sinds ik deze make-up remover gebruik is mijn huid veel minder droog dan normaal. Ja, mijn huid is nog steeds erg droog, maar het is wel een stuk minder vergeleken een paar maanden terug. Dit komt niet doordat het nu richting zomer is, want ik heb het resultaat al gemerkt in de winter maanden. Ook doe je erg lang met deze fles van 250 ml, denk je dat hij eindelijk op is, dan kan je waarschijnlijk de volgende dag weer een shit load aan make-up remover eruit halen. Deze fles is oneindig. Deze make-up remover kun je kopen bij de Hema.

 P2 leather matte polish.

Ergens in de december maand heb ik dit lakje in Keulen gekocht en wat ben ik verliefd zeg! Dit lakje is perfect voor elke gelegenheid en past dus eigenlijk gewoon bij elke outfit die ik draag. Als ik ooit nog eens in Keulen kom, dan ga ik zeker nog een paar van deze lakjes halen.

App: Stylebook.

monthly recommendation In dit artikel heb ik summer inspiration outfits gemaakt, met de hulp van deze app. Ik koos via wat online webshops (naar keuze!) mijn kleding uit en voegde het toe aan mijn closet. Vervolgens kon ik super simpel een look samenstellen in een foto, zonder dat het er geknipt en geplakt uitziet. Je kan ook nog in je Calendar de outfits toevoegen die je die dag wil dragen, super leuk!

Wat vind jij van deze producten?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.