Follow:
Beauty TB

Monthly Recommendation

Door Celine – Gisteravond kwam ik op het geweldige idee voor een artikel. Elke maand ga ik jullie drie producten laten zien, die ik jullie aanraad. Lees snel verder!

MAC Lipstick.

Als jullie al langer The Beautyboulevard lezen, konden jullie deze verwachten. MAC lipstick zijn makkelijk op te doen, blijven lang zitten en zijn (bijna!) helemaal perfect. Klik hier en hier voor mijn reviews.

W7 Palette In the buff: Lightly Toasted.

monthly recommendation

Ik ben helemaal verliefd op deze palette. Het bevat bijna alle nude kleuren, die je maar nodig hebt en het pigment is ook erg goed. Zoals je waarschijnlijk op de foto kunt zien, krijg je er een kwastje bij. Dit kwastje is totaal niet zo’n flut kwastje, die je na een keer kunt weggooien. Het kwastje heeft twee kanten, eentje waarmee je goed kan blenden en de andere kant waarmee je de oogschaduw wat heftiger mee kan aanbrengen. Dit palette kost 15 euro.

App: 30 Day Fitness.

Nee, ik ga niet alleen maar praten over make-up enc. Ik heb lang geleden een app gevonden, die ik toch echt even aan jullie wil laten zien. Met deze app kan je bijna al je spieren trainen in de vorm van challenges. Ik zelf vind dit erg helpen, omdat je dan echt een doel hebt (de 30 dagen bereiken!).

 


Wat vinden jullie van deze 3 dingen? 

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl
 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Melana

  wij zijn heeeelemaal gek op mac lipsticks en ze zien er echt tof uit !

  2 mei 2015 at 10:48
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  How to use: Fitnessapparat

  Door Celine - Ik was laatst in de sportschool en ik had echt geen idee waar al die apparaten voor...

  Sluiten