Follow:
Modellen nieuws

Cape Town Talk | De eerste vier modellen

Models in Cape Town is een nieuw programma op televisie. Dit programma komt na Curvy Supermodel op de televisie en is natuurlijk perfect in de reeks van modellen programma’s. Gisteren konden jullie de allereerste Curvy Talk lezen, maar wat is een modellen reeks zonder een Cape Town Talk?

De eerste vier modellen van Models in Cape Town

Het eerste model die het huis betreedde was Chèrie. Een prachtig model met echt een geweldige persoonlijkheid. Daarna kwam Veroni binnen. Ligt het aan mij of lijkt zij heel erg op de winnares van HNTM (waarvan ik de naam ben vergeten.)? Veroni is denk ik top nu toe wel mijn favoriet, omdat ze zo lekker nuchter is. Daarna kwam Farrieda binnen. Eerst vond ik het echt super ongemakkelijk voor Veroni, omdat Chèrie en Farrieda eigenlijk alleen met elkaar bezig waren. Gelukkig veranderde dit snel.

Models in Cape Town

©Rien Welsink

Rien kwam als laatste van deze aflevering binnen en jeetje, wat is hij knap zeg. Ook Rien valt zeker onder een van mijn favorieten. Hij is echt dat perfecte model die je juist niet vaak tegenkomt.

Waar is Montell?

Ik was eerlijk gezegd verbaasd toen ik het intro filmpje van Models in Cape Town zag. Op de Facebookpagina van Models in Cape Town is namelijk te zien dat Montell ook in dit programma te zien is, echter toen ik gisteren het programma bekeek, was Montell hier helemaal niet te bekennen.. Dat is wel een beetje vreemd, maar hij komt dus waarschijnlijk later in het programma tevoorschijn.

De eerste aflevering vond ik afgezien van het ontmoeten van kandidaten, nou niet echt heel interessant. Er gebeurde vrij weinig en de kijker ging helaas nog nauwelijks mee met de avonturen van de kandidaten. Volgende week komt er weer zo’n aflevering geloof ik, maar daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Ik ben vooral benieuwd of Montell nog ergens tevoorschijn komt.

Wie is jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Styling tips voor mannen | Schoenen

Regelmatig deel ik mannenmode op mijn blog. The Beautyboulevard is namelijk niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Vandaag...

Sluiten