Follow:
Accessoires Fashion Vrouwen Fashion

Minimalistische sieraden voor elke gelegenheid

Ik ben echt gek op minimalistische sieraden, gewoon op een beetje extra aan je outfit toe te voegen. Gigantische, opvallende sieraden doen mij gewoon niets goed en daarom heb ik een gigantische zoektocht gedaan naar deze perfecte minimalistische sieraden. Benieuwd welke ik heb gevonden en waar ik die vandaan heb? Lees dan deze blog.

Minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden

Ik heb deze sieraden van My Unique Style. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 zilver. De ringen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor voor iedereen wat wils is. Ik heb deze ringen in maat 15 gekocht. Om mijn ringmaat op te meten heb ik heel simpel een ring van iemand anders geleend, om te kijken of deze past. Dit zou ik ook zeker aanraden, in plaats van alle trucjes gebruiken om je ringmaat op te meten. Dit werkte voor mij totaal niet en zo had ik bijna de verkeerde ringmaat besteld.

Minimalistische sieraden

Het armbandje heeft drie hartjes. Het minimalistische design van de armband zorgt ervoor dat je heel makkelijk dit armbandje kan combineren met andere armbanden of andere sieraden. De armbandje is eigenlijk een armband met drie armbandjes aan elkaar. Helaas kan je bij deze armband geen lengte kiezen. Hij is verstelbaar van 16 cm naar 20 cm, maar als je dus dunne polsen hebt, zoals ik, dan is het armbandje helaas wat te groot.

Lees tip: Leuke outfits voor herfst of winter

Minimalistische sieraden Minimalistische sieraden

Aan de meeste sieraden zit een bijzondere betekenis. Zo zit achter het bredere ringetje met het hartje de betekenis “liefde & geluk”. Hartstikke leuk om bijvoorbeeld weg te geven als cadeautje of om natuurlijk gewoon zelf te houden. Het hartje laat een afdruk achter in je vinger. Als je de ring dus af doet, blijft er heel eventjes een hartje achter.

Het dunne ringetje is eigenlijk een ring wat je met alles kan combineren. Heel simpel, heel minimalistisch, maar wel erg handig. Zeker een aanrader om ook zo’n ringetje te kopen, die je dus met alles kan combineren.

Wil je meer leuke outfits en sieraden zien? Bekijk dan zeker mijn Instagram.

Houd jij ook zo erg van minimalistische sieraden en wat vind jij van deze minimalistische sieraden?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Estrella

  Ik vind minimalistische sieraden wel leuk, maar ze moeten niet te fijntjes zijn. Ik wissel overigens nogal eens tussen wat ik leuk vind qua sieraden. Ik heb een tijd gehad dat ik helemaal gek was van chokers, hoe breder hoe beter. Inmiddels is dat wat minder geworden en draag ik weer wat meer zilverkleurige kettinkjes met een leuk of grappig hangertje. En nu maar afwachten wat het volgende wordt. 🙂

  26 november 2018 at 22:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Khaki rokje met knopen | Outfit

  De herst is echt het perfecte seizoen voor rokjes. Toch ben ik nog steeds hartstikke budget-proof bezig en hierdoor ben...

  Sluiten