Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Win | Een minimalistische sieraden set
54 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

1 januari 2018

Happy new year! Het is eindelijk 2018 en daarom gaan we goed van start. Samen met 35 bloggers organiseer ik namelijk 35 verschillende winacties! 35 kansen om dus geweldige dingen te winnen. Van 1 januari tot 7 januari komen er elke dag vijf verschillende winacties online. Ik mag beginnen met deze geweldige sieraden set van Daily Inspirations. Lees dit artikel om kans te maken op deze sieraden set.

Sieraden set

sieraden set

Dit is de sieraden set die ik mag weggeven van Daily Inspirations. Omayra van Daily Inspirations maakt deze sieraden helemaal zelf van het beste zilver. Persoonlijke armbandjes, geweldige oorbellen, super leuke ringen of zelfs wensarmbandjes, Daily Inspirations heeft het allemaal en je kan bij deze webshop zeker slagen. Ook heeft Daily Inspirations een super leuke winkel in hartje Weert. Wil je de sieraden dus van dichterbij bekijken? Dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan deze winkel.

Wat kan je winnen?

Zoals ik al zei kan je deze super leuke sieraden set winnen. Dit sieraden set bevat onder andere deze super leuke ketting en daarnaast ook deze schattige dot oorbellen. Deze tube ketting is gemaakt van .925 zilver en is dus perfect voor diegene die niet tegen ‘nep’ zilver kunnen. De oorbellen zijn ook gemaakt van .925 zilver.

Daarnaast kan je deze zijde ster armband winnen. Hoe leuk is deze? Als je dus van minimalistische sieraden houdt dan is deze sieraden set echt perfect voor jou. Deze is dan ook gemaakt van echt zilver!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans?

Nog meer winnen?

Het is een bloghop niet als ik jou niet door zou sturen naar een andere geweldige blogger. Iris van Irispraat blogt net als ik over beauty. Daarnaast is ze verslaggever en redacteur en heeft ze van schrijven echt haar werk gemaakt. Op Irispraat verschijnt om de dag een super leuk nieuw artikel, dus als je van beauty houdt, dan moet je zeker haar blog bezoeken. Daarnaast moet je haar blog zeker bezoeken als je mee wilt doen aan de volgende actie en natuurlijk als je een aantal leuke beauty producten wilt winnen. Nog niet genoeg van alle winacties? Dan moet je morgen echt de blog van Fromcouchgirltofitnessgirl  bezoeken. Daarnaast kan je dit event bekijken om meer deelnemende blogs te bekijken en daarnaast ook op de hoogte te blijven van alle winacties.

Deze winactie duurt tot 14 januari 12:00

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

54 Reacties

 1. Kristel

  Wat een mooie set. Hier maak ik graag kans op.

  Antwoord
 2. Karlijn

  Ik doe graag mee

  Antwoord
 3. Megan junier

  Oooh die zijn kei gaaf! Die zou ik wel willen winnen!
  Ik volg je op fb- megan junier
  En op insta- megan_junier
  En ik volg ook daily inspirations op insta!

  Hopen dat ik in het nieuwe jaar meer geluk heb dan vorig jaar.

  En ohja, natuurlijk nog de beste wensen!

  Antwoord
 4. Floor Bol

  Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik doe graag mee om deze mooie sieradenset van Daily Inspirations te winnen <3

  Antwoord
 5. Wendy g

  Ten 1e: beste wensen!!
  Wat leuk deze bloghop!!maak graag kans op dit mooie setje sieraden. Volg op insta als Wendy339.

  Antwoord
 6. Els Black-Stoker

  Ik doe heel graag mee!

  Antwoord
 7. Marian B

  Allereerst de beste wensen voor 2018. Ik hou wel van mooie zilveren en bescheiden sieraden, doe daarom graag mee.

  Antwoord
 8. Hannah Kagenaar

  Echt super gaaf! Doe met liefde mee!

  Antwoord
 9. Saskia

  Wauw! Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee! Super mooie juweeltjes ♥️

  Antwoord
 10. Marije

  Wat onwijs leuk! Ik doe zeker mee 🙂 Liefs Marije

  Antwoord
 11. Marina

  Wat een leuk setje! Ik doe graag mee!

  Antwoord
 12. Anja

  Leuke set om de bloghop mee te beginnen. Gelukkig nieuw jaar ook

  Antwoord
 13. Piessens Sara

  Graag zou ik dit leuk setje winnen!
  Ik draag normaal nooit juwelen maar deze zijn zo mooi en minimalistisch dat ik ze wel zou dragen.
  Hopen dat 2018 mij geluk brengt.

  Antwoord
 14. Roos W

  Ik doe zeker mee

  Antwoord
 15. Diny Gijsberts

  Beide facebooks geliked en gedeelt
  Beide instagram volg ik onder Momzymom
  Google+ gedeelt
  Twitter volg ik onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  Bloglovin geliked en gedeelt

  Antwoord
 16. Patricia Bouthisma

  Gelukkig nieuwjaar!

  Ik maak erg graag kans op deze prachtige set.

  Antwoord
 17. Daniëlle

  Happy new year! Wat een mooi setje! Ik doe heeeel graag mee met je winactie!Ik like jullie allebei op facebook!

  Antwoord
 18. Margaux

  Oh ze zijn zo mooi! Vooral het sterretje!
  Ik volg je op Facebook en doe graag mee 🙂

  Antwoord
 19. Mirjam Hellingman

  De allerbeste wensen voor 2018! Ik doen natuurlijk graag mee met deze leuke Bloghop in het nieuwe jaar.

  Antwoord
 20. Esther Golstein

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volg je via Facebook en Instagram.

  Antwoord
 21. Anita te Gussinklo

  Wat een schitterende set, Love it.
  Ik doe graag mee en volg beide Facebook pagina’s, Instagram en heb over deze getweet.
  De beste wensen voor 2018.

  Antwoord
 22. Lyn

  Prachtig! Ik doe graag mee

  Antwoord
 23. Fleur

  Gelukkig nieuwjaar en veel (blog)plezier in 2018 gewenst! Ik doe graag mee voor het mooie sieradensetje

  Antwoord
 24. Maren

  Suuuper leuke winactie! Ik doe zeker mee en wil dan ook graag deze mooie sieradenset winnen! Soooo, let’s hope! Mijn Instagramaccount is : @vans_____ ⚡️

  Antwoord
 25. Roelfien

  Oh leuk! Ik doe mee! Ik heb echt alles gedaan wat ik kon

  Antwoord
 26. Stacey katuin

  Wat een gave minimalistisch set. Ik houd er van en waag graag een kans.

  Antwoord
 27. Patries20

  Ik maak graag extra kans! Fingers crossed!

  Antwoord
 28. Linda Raaijmakers

  De beste wensen 😀 Ik doe heel graag mee voor deze prachtige sieradenset 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn

  groetjes Linda

  Antwoord
 29. Z. Kumru

  Hij is geweldig!! ik doe graag mee

  Antwoord
 30. Sharon de Ridder

  Prachtig! Ik doe graag mee!

  Antwoord
 31. Danielle

  Erg mooi! Ik zou graag mee doen

  Antwoord
 32. chucky1012

  De beste wensen!
  Wauw…..
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Laat ik een reactie achter waar jij deze winactie hebt geplaatsd, like, love en save, tweet ik wat nodig is, de foto ervan en de tweet zal ik net als op bloglovin waar ik je ook volg een hartje geven, dit zal ik ook doen net als op instagram waar ik beidde accounts volg wat nodig is en tag ik daar graag iemand….
  Mijn em. heb ik vermeld in de spec. balk ervoor.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Antwoord
 33. Denise Watzema

  De beste wensen nog voor het nieuwe jaar en ik doe mee!

  Antwoord
 34. Jo’s Daughter

  Wil heel graag meedoen maar zit niet op facebook. Terwijl een schitterende sieraadset precies is wat ik zoek. Graag ga ik sprankelend het nieuwe jaar in. Oh wat hoop ik dat ik toch meedoe en win. En steel dan mooi minimalistisch de show. Met dit prachtige kado!!

  Antwoord
 35. Claire

  Super leuk!! Ik doe zeker mee

  Antwoord
 36. Claudia Diependaal

  Wauw echt geweldig mooie sieraden zeg. Die laten mijn hartje sneller kloppen. Iedereen succes. Ik duim!

  Antwoord
 37. Anne van leeuwen (dutch_vegetarian)

  Whaa wat tof! Vooral de ketting en oorbellen, ik ben helemaal verliefd!

  Antwoord
 38. Paula voorwinden

  Heel gaaf, ik doe mee!

  Antwoord
 39. Will

  Ik zit voor het eerst op je blog en zie deze mooie winactie.
  Wat een prachtig sieraden setje, daar doe ik graag aan mee.
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar volg je op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hoop dat dat ook mag, om mee te mogen doen.

  Antwoord
 40. Will

  Ik wil je ook nog graag even een heel fijn en gelukkig 2018 wensen.

  Antwoord
 41. Iris

  Aah leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂
  Nog een gelukkig nieuw jaar
  Ik volg daily inspirations op Facebook en instagram en the beautyboulevard ook.
  Super begin van het nieuwe jaar!
  Duimen, liefs

  Antwoord
 42. Wendy

  Wat een mooie set. Helemaal mijn stijl!

  Antwoord
 43. Liesbeth

  Wowwww! Dat is heel mooi! Ik doe mee!
  Ik volg je op Facebook en Insta (Liez04) en ook Daily Inspirations op Facebook.
  Nu duimen!!!

  Antwoord
 44. erika panjer

  geweldiggg wat een fijne prijs ik doe zeker mee

  Antwoord
 45. Helena

  Wow! Super mooie juwelen! Ik zou er ontzettend blij mee zijn! ✨

  Antwoord
  • Helena

   Mijn naam op Instagram is helena_tailde

   Antwoord
 46. Linda Smeets

  Schitterend! Ik doe graag mee.

  Antwoord
 47. Catharina van Galen

  Leuk! Doe graag mee

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.