Follow:
Accessoires Fashion

6x leuke minimalistische oorbellen

Ik houd van minimalistische oorbellen. Ik droeg voor een lange tijd eigenlijk geen oorbellen, maar het werd weer tijd voor wat extra accessoires. Ik bedacht me dat ik nog geen minimalistische oorbellen had en toevallig kwam ik een leuke setje bij Forever 21 tegen. Benieuwd naar de oorbellen die ik heb gekocht?

Oorbellen

Dit zijn alle oorbellen bij elkaar. Ze kostten maar 2 euro en dat is natuurlijk een koopje. Helaas zijn ze niet meer verkrijgbaar op de site van Forever 21, maar er zijn nog genoeg vergelijkbare oorbellen op deze site te vinden. Genoeg leuks om uit te shoppen en er is natuurlijk ook nog sale.

Kristal

Dit zijn mijn minst favoriete oorbellen. Ze zijn gewoon erg simpel en eigenlijk kom je deze oorbellen overal tegen. Toch zijn ze erg leuk bij een druk jurkje om je look nog net een beetje op te vrolijken.

Hart

Deze oorbellen zijn echt geweldig. Simpel, maar er leuk om te dragen bij bijvoorbeeld een rood jurkje. De laatste tijd draag ik steeds minder zwart en juist wat fellere kleuren, zoals rood of geel. Daar passen deze oorbellen perfect bij.

Parel

Normale parel oorbellen, maar toch nog steeds erg leuk. Op de foto zien de oorbellen er redelijk groot uit, maar dat zijn ze eigenlijk helemaal niet. Deze oorbellen zijn juist erg klein en daarom vind ik ze eigenlijk erg bijzonder. Normaal kom ik juist grote parel oorbellen tegen.

Strik

Deze zijn te leuk. Ze zijn roze met goud en dat is juist een erg goede combinatie. Ik heb deze oorbellen nog niet gedragen, maar ze passen vast erg leuk met een wit jurkje of beige jurkje. Daar komt binnenkort een outfitpost over online!

Bloem

Perfect voor de zomer, die al bijna voorbij is. Ik ga deze oorbellen zeker dragen tijdens een van deze warme dagen. Hopelijk komen er nog meer zomerse dagen, zodat ik deze oorbellen kan dragen.

Steen

Dit zijn echt mijn favoriete oorbellen. Ik heb een jurkje in dezelfde kleur als deze oorbellen en daar passen deze oorbellen echt perfect bij.

Welke oorbellen zijn jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
4x Instagram waardige interieur accessoires

Ik houd van interieur accessoires. Ik vind het altijd geweldig om verschillende interieur designers op Instagram te bekijken en het...

Sluiten