Follow:
Beauty Reviews

MineTan Violet Gradual Tan Foam | Review

Nu het mooie weer voor een tijdje weg zal blijven, is het tijd om weer een nieuwe tan uit te proberen. Dit keer test ik de MineTan Violet Gradual Tan Foam. Een tan die belooft om geleidelijk een mooie bruine kleur te geven. Handig natuurlijk, vooral als je wil dat het verschil niet meteen gigantisch is. Toch was ik wat skeptisch over dit product..

MineTan Violet Gradual Tan Foam

MineTan Violet Gradual Tan Foam

De MineTan Violet Self Tan Foam is een zelfbruiningsmousse die de huid een warme bruine kleur geeft. Dit maakt deze mousse perfect voor het creëren van een tintje, zonder dat je direct een gigantisch verschil ziet. Dankzij de natuurlijke DHA-bruiningsactives, kractige antioxidanten en hydraterende oliën wordt de kleur sneller omgenomen in de huid en zal deze langer aanhouden.

Bovendien wordt de huid ook gehydrateerd en verzorgd. Daarnaast zorgt het natuurlijke DHA voor een prachtige bruine teint, zonder een oranje effect. De kleur zal zichzelf opbouwen, maar zal nooit doorslaan. De teint zal dus altijd bij jouw eigen huidskleur passen.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Een aantal feiten van deze mouse op een rijtje:

  • Minimaal in één uur resultaat.
  • Prachtige warm bruine teint.
  • Voor alle huidtypes, zelfs voor de droge huid.
  • Hydratatie dankzij antioxidanten en oliën.
  • Geen oranje tint.
  • Streeploos en sneldrogend.
  • Geen self tan geur.
  • Vrij van parabenen, 100% natuurlijk DHA.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Deze mousse moet je dus elke dag op je huid smeren en dan krijg je na een aantal dagen een bruine tint. Erg handig natuurlijk, want zo is er niet meteen een gigantisch verschil en kan het bruiningsproces niet snel mis gaan.

Het viel me wel meteen op dat de fles relatief snel op gaat. Zo is er nu al een kwart uit de fles en dat terwijl ik hem maar voor een week heb gebruikt. Daarnaast vind ik het kleurverschil niet gigantisch. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik had een groter verschil verwacht.

MineTan Violet Gradual Tan Foam schuim

Eerst moet je de mousse schudden, voordat het schuim eruit komt. Het schuim ziet er dan zo uit, waardoor je de mousse makkelijk kan aanbrengen op de huid. Wel maak ik gebruik van een handschoen om zo mousse makkelijker te verspreiden. Zo voorkom ik strepen en krijg ik een egaal resultaat.

MineTan Violet Gradual Tan Foam MineTan Violet Gradual Tan Foam

Op de foto’s hierboven zie je het voor en na resultaat. Eerst dacht ik niet dat er een duidelijk verschil zou zijn, want dit had ik zelf helemaal niet door. Op de foto’s hierboven zie je echter wel een duidelijk resultaat. Om dit resultaat te behalen heb ik vier dagen achter elkaar de mousse opgesmeerd.

De MineTan Violet Gradual Tan Foam kost 20 euro en daarmee krijg je dit resultaat. Ik zal zelf deze mousse gebruiken om een basis te creëren voor mijn andere self tan mousse van MineTan. Met deze mousse krijg ik namelijk na drie uur een duidelijk resultaat en ik hoop dat door deze basis de tan langer blijft zitten.

Hoe lijkt jou de MineTan Violet Gradual Tan Foam?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.