Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
MineTan Violet Gradual Tan Foam | Review

Geschreven door Celine Klooster

14 september 2019

Nu het mooie weer voor een tijdje weg zal blijven, is het tijd om weer een nieuwe tan uit te proberen. Dit keer test ik de MineTan Violet Gradual Tan Foam. Een tan die belooft om geleidelijk een mooie bruine kleur te geven. Handig natuurlijk, vooral als je wil dat het verschil niet meteen gigantisch is. Toch was ik wat skeptisch over dit product..

MineTan Violet Gradual Tan Foam

MineTan Violet Gradual Tan Foam

De MineTan Violet Self Tan Foam is een zelfbruiningsmousse die de huid een warme bruine kleur geeft. Dit maakt deze mousse perfect voor het creëren van een tintje, zonder dat je direct een gigantisch verschil ziet. Dankzij de natuurlijke DHA-bruiningsactives, kractige antioxidanten en hydraterende oliën wordt de kleur sneller omgenomen in de huid en zal deze langer aanhouden.

Bovendien wordt de huid ook gehydrateerd en verzorgd. Daarnaast zorgt het natuurlijke DHA voor een prachtige bruine teint, zonder een oranje effect. De kleur zal zichzelf opbouwen, maar zal nooit doorslaan. De teint zal dus altijd bij jouw eigen huidskleur passen.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Een aantal feiten van deze mouse op een rijtje:

  • Minimaal in één uur resultaat.
  • Prachtige warm bruine teint.
  • Voor alle huidtypes, zelfs voor de droge huid.
  • Hydratatie dankzij antioxidanten en oliën.
  • Geen oranje tint.
  • Streeploos en sneldrogend.
  • Geen self tan geur.
  • Vrij van parabenen, 100% natuurlijk DHA.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Deze mousse moet je dus elke dag op je huid smeren en dan krijg je na een aantal dagen een bruine tint. Erg handig natuurlijk, want zo is er niet meteen een gigantisch verschil en kan het bruiningsproces niet snel mis gaan.

Het viel me wel meteen op dat de fles relatief snel op gaat. Zo is er nu al een kwart uit de fles en dat terwijl ik hem maar voor een week heb gebruikt. Daarnaast vind ik het kleurverschil niet gigantisch. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik had een groter verschil verwacht.

MineTan Violet Gradual Tan Foam schuim

Eerst moet je de mousse schudden, voordat het schuim eruit komt. Het schuim ziet er dan zo uit, waardoor je de mousse makkelijk kan aanbrengen op de huid. Wel maak ik gebruik van een handschoen om zo mousse makkelijker te verspreiden. Zo voorkom ik strepen en krijg ik een egaal resultaat.

MineTan Violet Gradual Tan Foam MineTan Violet Gradual Tan Foam

Op de foto’s hierboven zie je het voor en na resultaat. Eerst dacht ik niet dat er een duidelijk verschil zou zijn, want dit had ik zelf helemaal niet door. Op de foto’s hierboven zie je echter wel een duidelijk resultaat. Om dit resultaat te behalen heb ik vier dagen achter elkaar de mousse opgesmeerd.

De MineTan Violet Gradual Tan Foam kost 20 euro en daarmee krijg je dit resultaat. Ik zal zelf deze mousse gebruiken om een basis te creëren voor mijn andere self tan mousse van MineTan. Met deze mousse krijg ik namelijk na drie uur een duidelijk resultaat en ik hoop dat door deze basis de tan langer blijft zitten.

Hoe lijkt jou de MineTan Violet Gradual Tan Foam?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.