Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
MineTan Violet Gradual Tan Foam | Review
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

14 september 2019

Nu het mooie weer voor een tijdje weg zal blijven, is het tijd om weer een nieuwe tan uit te proberen. Dit keer test ik de MineTan Violet Gradual Tan Foam. Een tan die belooft om geleidelijk een mooie bruine kleur te geven. Handig natuurlijk, vooral als je wil dat het verschil niet meteen gigantisch is. Toch was ik wat skeptisch over dit product..

MineTan Violet Gradual Tan Foam

MineTan Violet Gradual Tan Foam

De MineTan Violet Self Tan Foam is een zelfbruiningsmousse die de huid een warme bruine kleur geeft. Dit maakt deze mousse perfect voor het creëren van een tintje, zonder dat je direct een gigantisch verschil ziet. Dankzij de natuurlijke DHA-bruiningsactives, kractige antioxidanten en hydraterende oliën wordt de kleur sneller omgenomen in de huid en zal deze langer aanhouden.

Bovendien wordt de huid ook gehydrateerd en verzorgd. Daarnaast zorgt het natuurlijke DHA voor een prachtige bruine teint, zonder een oranje effect. De kleur zal zichzelf opbouwen, maar zal nooit doorslaan. De teint zal dus altijd bij jouw eigen huidskleur passen.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Een aantal feiten van deze mouse op een rijtje:

  • Minimaal in één uur resultaat.
  • Prachtige warm bruine teint.
  • Voor alle huidtypes, zelfs voor de droge huid.
  • Hydratatie dankzij antioxidanten en oliën.
  • Geen oranje tint.
  • Streeploos en sneldrogend.
  • Geen self tan geur.
  • Vrij van parabenen, 100% natuurlijk DHA.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Deze mousse moet je dus elke dag op je huid smeren en dan krijg je na een aantal dagen een bruine tint. Erg handig natuurlijk, want zo is er niet meteen een gigantisch verschil en kan het bruiningsproces niet snel mis gaan.

Het viel me wel meteen op dat de fles relatief snel op gaat. Zo is er nu al een kwart uit de fles en dat terwijl ik hem maar voor een week heb gebruikt. Daarnaast vind ik het kleurverschil niet gigantisch. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik had een groter verschil verwacht.

MineTan Violet Gradual Tan Foam schuim

Eerst moet je de mousse schudden, voordat het schuim eruit komt. Het schuim ziet er dan zo uit, waardoor je de mousse makkelijk kan aanbrengen op de huid. Wel maak ik gebruik van een handschoen om zo mousse makkelijker te verspreiden. Zo voorkom ik strepen en krijg ik een egaal resultaat.

MineTan Violet Gradual Tan Foam MineTan Violet Gradual Tan Foam

Op de foto’s hierboven zie je het voor en na resultaat. Eerst dacht ik niet dat er een duidelijk verschil zou zijn, want dit had ik zelf helemaal niet door. Op de foto’s hierboven zie je echter wel een duidelijk resultaat. Om dit resultaat te behalen heb ik vier dagen achter elkaar de mousse opgesmeerd.

De MineTan Violet Gradual Tan Foam kost 20 euro en daarmee krijg je dit resultaat. Ik zal zelf deze mousse gebruiken om een basis te creëren voor mijn andere self tan mousse van MineTan. Met deze mousse krijg ik namelijk na drie uur een duidelijk resultaat en ik hoop dat door deze basis de tan langer blijft zitten.

Hoe lijkt jou de MineTan Violet Gradual Tan Foam?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.