Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
MineTan Violet Gradual Tan Foam | Review

Geschreven door Celine Klooster

14 september 2019

Nu het mooie weer voor een tijdje weg zal blijven, is het tijd om weer een nieuwe tan uit te proberen. Dit keer test ik de MineTan Violet Gradual Tan Foam. Een tan die belooft om geleidelijk een mooie bruine kleur te geven. Handig natuurlijk, vooral als je wil dat het verschil niet meteen gigantisch is. Toch was ik wat skeptisch over dit product..

MineTan Violet Gradual Tan Foam

MineTan Violet Gradual Tan Foam

De MineTan Violet Self Tan Foam is een zelfbruiningsmousse die de huid een warme bruine kleur geeft. Dit maakt deze mousse perfect voor het creëren van een tintje, zonder dat je direct een gigantisch verschil ziet. Dankzij de natuurlijke DHA-bruiningsactives, kractige antioxidanten en hydraterende oliën wordt de kleur sneller omgenomen in de huid en zal deze langer aanhouden.

Bovendien wordt de huid ook gehydrateerd en verzorgd. Daarnaast zorgt het natuurlijke DHA voor een prachtige bruine teint, zonder een oranje effect. De kleur zal zichzelf opbouwen, maar zal nooit doorslaan. De teint zal dus altijd bij jouw eigen huidskleur passen.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Een aantal feiten van deze mouse op een rijtje:

  • Minimaal in één uur resultaat.
  • Prachtige warm bruine teint.
  • Voor alle huidtypes, zelfs voor de droge huid.
  • Hydratatie dankzij antioxidanten en oliën.
  • Geen oranje tint.
  • Streeploos en sneldrogend.
  • Geen self tan geur.
  • Vrij van parabenen, 100% natuurlijk DHA.

MineTan Violet Gradual Tan Foam

Deze mousse moet je dus elke dag op je huid smeren en dan krijg je na een aantal dagen een bruine tint. Erg handig natuurlijk, want zo is er niet meteen een gigantisch verschil en kan het bruiningsproces niet snel mis gaan.

Het viel me wel meteen op dat de fles relatief snel op gaat. Zo is er nu al een kwart uit de fles en dat terwijl ik hem maar voor een week heb gebruikt. Daarnaast vind ik het kleurverschil niet gigantisch. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik had een groter verschil verwacht.

MineTan Violet Gradual Tan Foam schuim

Eerst moet je de mousse schudden, voordat het schuim eruit komt. Het schuim ziet er dan zo uit, waardoor je de mousse makkelijk kan aanbrengen op de huid. Wel maak ik gebruik van een handschoen om zo mousse makkelijker te verspreiden. Zo voorkom ik strepen en krijg ik een egaal resultaat.

MineTan Violet Gradual Tan Foam MineTan Violet Gradual Tan Foam

Op de foto’s hierboven zie je het voor en na resultaat. Eerst dacht ik niet dat er een duidelijk verschil zou zijn, want dit had ik zelf helemaal niet door. Op de foto’s hierboven zie je echter wel een duidelijk resultaat. Om dit resultaat te behalen heb ik vier dagen achter elkaar de mousse opgesmeerd.

De MineTan Violet Gradual Tan Foam kost 20 euro en daarmee krijg je dit resultaat. Ik zal zelf deze mousse gebruiken om een basis te creëren voor mijn andere self tan mousse van MineTan. Met deze mousse krijg ik namelijk na drie uur een duidelijk resultaat en ik hoop dat door deze basis de tan langer blijft zitten.

Hoe lijkt jou de MineTan Violet Gradual Tan Foam?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.