Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Mijn vijf favoriete kerst lakjes
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

23 december 2015

Nagellak! Voor kerst is dit serieus onmisbaar. Bij elke look past wel een leuk kleurtje, maar je moet je eigenlijk toch wel een beetje binnen de kerstkleuren blijven. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favoriete kerst nagellak zien, misschien om wat inspiratie op te doen!

fogan

Volgens mij heb ik dit lakje ooit gekocht op de markt, ik weet niet zeker. Ik ben echt verliefd op dit lakje. Het is niet zomaar een rode kleur, maar er zitten ook glitters in. Ik vind wel dat je deze kleur moet combineren met zwart en dus niet blauw of een andere kleur, maar dit is wel vanzelf sprekend. Zwart en rood is ook een hele mooie combinatie om bij dit lakje te doen. Helaas weet ik niet de prijs van het lakje, maar het is vast niet boven de drie euro.

catric

Catrice! Iedereen kent dit merk wel. Dit lakje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht. Ik heb hem gekocht in de 1+1 actie van de kruidvat, lekker goedkoop dus. Dit lakje kan je al met wat meer dingen combineren. Natuurlijk met zwart, want dat kan je met alles combineren, maar paars past er natuurlijk ook heel goed bij!

ciate

Ciaté is volgens mij heel bekend onder de bloggers. Ik zou eerlijk bekennen, ik heb dit lakje maar één keer gebruikt. Niet omdat ik het een lelijke kleur vindt, dat al helemaal niet! Maar meer omdat ik gewoon zoveel lakjes heb en ze niet allemaal kan gebruiken. Ik ben meestal ook te lui om nagellak op te doen haha.

kiko

Dit is een compleet andere kleur dan de drie bovenste. Deze kleur van Kiko is een zilver/roze kleur, met een beetje glitters in het. Ik heb dit lakje gekocht in Portugal en heb er hier (wel in een andere kleur!) een review over geschreven. Dit lakje kan je met heel veel kleuren combineren!

p2

Het laatste lakje alweer. Dit lakje is een leather matte polish. Als je het lakje op je nagels lakt, dan ziet het eruit als een leren look. Het voelt een beetje ruw aan en het ziet er gewoon gaaf uit. Deze kleur neigt een beetje naar donker rood en zwart, erg mooi dus!

Wat vind je van deze lakjes?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

  1. Naomi

    Die laatste lijkt me erg mooi!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.