Follow:
Beauty Nagels

Mijn vijf favoriete kerst lakjes

Nagellak! Voor kerst is dit serieus onmisbaar. Bij elke look past wel een leuk kleurtje, maar je moet je eigenlijk toch wel een beetje binnen de kerstkleuren blijven. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favoriete kerst nagellak zien, misschien om wat inspiratie op te doen!

fogan

Volgens mij heb ik dit lakje ooit gekocht op de markt, ik weet niet zeker. Ik ben echt verliefd op dit lakje. Het is niet zomaar een rode kleur, maar er zitten ook glitters in. Ik vind wel dat je deze kleur moet combineren met zwart en dus niet blauw of een andere kleur, maar dit is wel vanzelf sprekend. Zwart en rood is ook een hele mooie combinatie om bij dit lakje te doen. Helaas weet ik niet de prijs van het lakje, maar het is vast niet boven de drie euro.

catric

Catrice! Iedereen kent dit merk wel. Dit lakje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht. Ik heb hem gekocht in de 1+1 actie van de kruidvat, lekker goedkoop dus. Dit lakje kan je al met wat meer dingen combineren. Natuurlijk met zwart, want dat kan je met alles combineren, maar paars past er natuurlijk ook heel goed bij!

ciate

Ciaté is volgens mij heel bekend onder de bloggers. Ik zou eerlijk bekennen, ik heb dit lakje maar één keer gebruikt. Niet omdat ik het een lelijke kleur vindt, dat al helemaal niet! Maar meer omdat ik gewoon zoveel lakjes heb en ze niet allemaal kan gebruiken. Ik ben meestal ook te lui om nagellak op te doen haha.

kiko

Dit is een compleet andere kleur dan de drie bovenste. Deze kleur van Kiko is een zilver/roze kleur, met een beetje glitters in het. Ik heb dit lakje gekocht in Portugal en heb er hier (wel in een andere kleur!) een review over geschreven. Dit lakje kan je met heel veel kleuren combineren!

p2

Het laatste lakje alweer. Dit lakje is een leather matte polish. Als je het lakje op je nagels lakt, dan ziet het eruit als een leren look. Het voelt een beetje ruw aan en het ziet er gewoon gaaf uit. Deze kleur neigt een beetje naar donker rood en zwart, erg mooi dus!

Wat vind je van deze lakjes?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Naomi

  Die laatste lijkt me erg mooi!

  23 december 2015 at 15:30
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik houd van rood! ,3

  23 december 2015 at 16:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Kerst

  Woohoo kerst komt er weer aan! Lekkere warme kerst truien, een kerstboom, sneeuw en nog veel meer! Een en al...

  Sluiten