Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Mijn vijf favoriete kerst lakjes

Geschreven door Celine Klooster

23 december 2015

Nagellak! Voor kerst is dit serieus onmisbaar. Bij elke look past wel een leuk kleurtje, maar je moet je eigenlijk toch wel een beetje binnen de kerstkleuren blijven. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favoriete kerst nagellak zien, misschien om wat inspiratie op te doen!

fogan

Volgens mij heb ik dit lakje ooit gekocht op de markt, ik weet niet zeker. Ik ben echt verliefd op dit lakje. Het is niet zomaar een rode kleur, maar er zitten ook glitters in. Ik vind wel dat je deze kleur moet combineren met zwart en dus niet blauw of een andere kleur, maar dit is wel vanzelf sprekend. Zwart en rood is ook een hele mooie combinatie om bij dit lakje te doen. Helaas weet ik niet de prijs van het lakje, maar het is vast niet boven de drie euro.

catric

Catrice! Iedereen kent dit merk wel. Dit lakje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht. Ik heb hem gekocht in de 1+1 actie van de kruidvat, lekker goedkoop dus. Dit lakje kan je al met wat meer dingen combineren. Natuurlijk met zwart, want dat kan je met alles combineren, maar paars past er natuurlijk ook heel goed bij!

ciate

Ciaté is volgens mij heel bekend onder de bloggers. Ik zou eerlijk bekennen, ik heb dit lakje maar één keer gebruikt. Niet omdat ik het een lelijke kleur vindt, dat al helemaal niet! Maar meer omdat ik gewoon zoveel lakjes heb en ze niet allemaal kan gebruiken. Ik ben meestal ook te lui om nagellak op te doen haha.

kiko

Dit is een compleet andere kleur dan de drie bovenste. Deze kleur van Kiko is een zilver/roze kleur, met een beetje glitters in het. Ik heb dit lakje gekocht in Portugal en heb er hier (wel in een andere kleur!) een review over geschreven. Dit lakje kan je met heel veel kleuren combineren!

p2

Het laatste lakje alweer. Dit lakje is een leather matte polish. Als je het lakje op je nagels lakt, dan ziet het eruit als een leren look. Het voelt een beetje ruw aan en het ziet er gewoon gaaf uit. Deze kleur neigt een beetje naar donker rood en zwart, erg mooi dus!

Wat vind je van deze lakjes?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

2 Reacties

  1. Naomi

    Die laatste lijkt me erg mooi!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.