Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Mijn tips and tricks voor nagelverzorging.
8 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 februari 2015

Door Celine – De laatste tijd zie ik steeds meer vragen voorbij komen hoe je het beste je nagels kan verzorgen. Vandaag geef ik jullie mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Gezonde sterke nagels.

Het is ten eerste erg belangrijk dat je je nagels goed verzorgd. Zorg ervoor dat er altijd iets op je nagels zit. Dit hoeft niet perse nagellak te zijn, maar een base coat is al erg belangrijk! Ik gebruik de base coat van de Action, zoals jullie op de foto zien. Deze werkt erg goed voor mij en ik hoef dus geen andere.

Nagelriemen. 

Ongeveer 1x per week smeer ik mijn nagelriemen in met dermolin handcrème. Hiermee worden je nagelriemen lekker soepel en kun je ze makkelijk terug duwen. Als je net begint met het verzorgen van je nagelriemen, dan kun je het best vaker dan 1x per week doen, maar doe het niet te vaak!

Lange nagels.

Zorg ervoor dat je nagels niet te lang worden. Hierdoor kunnen ze sneller afbreken en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt het makkelijkst je nagels knippen met een nagelknipper of een nagelschaartje. Ik ben helemaal fan van de nagel knipper, omdat die precies de juiste lengte eraf haalt.

Vijlen.

Je hebt zoveel verschillende vijlen op deze aarde, dat ik ze niet meer kan tellen. Je hebt glasvijlen, maar ook vijlen met verschillende kanten (Goed uitgelegd Celine, goed gedaan.) Ik ben niet fan van het vijlen, maar dat komt gewoon, omdat ik altijd iets teveel eraf vijl. 

Mijn nagels.

En tot slot, mijn eigen nagels! Op de foto hierboven zie je mijn kale nagels, met alleen maar een base coat op en op de foto hieronder zie je mijn nagels met mijn lievelings-nagellak op. Deze nagellak heb ik in Duitsland gekocht en ik ben er helemaal gek op.

 Wat vinden jullie van deze tips? Laat het me weten! 🙂

-Celine.
 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

8 Reacties

 1. Anouk

  Fijne tips! Ik ben het geluk dat ik van mijzelf al erg sterke nagels heb maar mijn nagelriemen zijn wel erg droog waardoor ik veel met velletjes zit. Ik moet mezelf er altijd aan helpen herinneren om ze regelmatig aandacht te geven.
  xxx

  Antwoord
 2. Bibiane

  Af en toe je nagels laten ademen is ook een must. Een weekje helemaal niks opdoen en je zal het verschil merken! Ik gebruik 2-3 keer per week nagelriemolie of -crème, zeker in de winter. Anders ziet het er heel droog uit ook

  Antwoord
 3. The Beauty boulevard

  Inderdaad, daar heb je gelijk in! Zelf draag ik niet heel vaak nagellak, dus veel verschil zou ik niet merken.

  Antwoord
 4. The Beauty boulevard

  Ik heb van mijzelf ook sterke nagels. Alleen je hebt soms van die dagen, dat je eigenlijk een 'Bad Nail Day' hebt.

  Antwoord
 5. hannelore heynen

  Wow, jou nagels zijn lang! Als die bij mij zo lang zijn komt er altijd een klein scheurtje in en dan kan ik het niet laten om ze helemaal af te scheuren, oeps…
  Maar ik dacht dat het juist niet goed was om altijd iets op je nagels te hebben? Ik denk dat het beter is om ze eens een weekje te laten rusten 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.