Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...
Mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Geschreven door Celine

8 februari 2015

Door Celine – De laatste tijd zie ik steeds meer vragen voorbij komen hoe je het beste je nagels kan verzorgen. Vandaag geef ik jullie mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Gezonde sterke nagels.

Het is ten eerste erg belangrijk dat je je nagels goed verzorgd. Zorg ervoor dat er altijd iets op je nagels zit. Dit hoeft niet perse nagellak te zijn, maar een base coat is al erg belangrijk! Ik gebruik de base coat van de Action, zoals jullie op de foto zien. Deze werkt erg goed voor mij en ik hoef dus geen andere.

Nagelriemen. 

Ongeveer 1x per week smeer ik mijn nagelriemen in met dermolin handcrème. Hiermee worden je nagelriemen lekker soepel en kun je ze makkelijk terug duwen. Als je net begint met het verzorgen van je nagelriemen, dan kun je het best vaker dan 1x per week doen, maar doe het niet te vaak!

Lange nagels.

Zorg ervoor dat je nagels niet te lang worden. Hierdoor kunnen ze sneller afbreken en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt het makkelijkst je nagels knippen met een nagelknipper of een nagelschaartje. Ik ben helemaal fan van de nagel knipper, omdat die precies de juiste lengte eraf haalt.

Vijlen.

Je hebt zoveel verschillende vijlen op deze aarde, dat ik ze niet meer kan tellen. Je hebt glasvijlen, maar ook vijlen met verschillende kanten (Goed uitgelegd Celine, goed gedaan.) Ik ben niet fan van het vijlen, maar dat komt gewoon, omdat ik altijd iets teveel eraf vijl. 

Mijn nagels.

En tot slot, mijn eigen nagels! Op de foto hierboven zie je mijn kale nagels, met alleen maar een base coat op en op de foto hieronder zie je mijn nagels met mijn lievelings-nagellak op. Deze nagellak heb ik in Duitsland gekocht en ik ben er helemaal gek op.

 Wat vinden jullie van deze tips? Laat het me weten! 🙂

-Celine.
 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

8 Reacties

 1. Anouk

  Fijne tips! Ik ben het geluk dat ik van mijzelf al erg sterke nagels heb maar mijn nagelriemen zijn wel erg droog waardoor ik veel met velletjes zit. Ik moet mezelf er altijd aan helpen herinneren om ze regelmatig aandacht te geven.
  xxx

  Antwoord
 2. Bibiane

  Af en toe je nagels laten ademen is ook een must. Een weekje helemaal niks opdoen en je zal het verschil merken! Ik gebruik 2-3 keer per week nagelriemolie of -crème, zeker in de winter. Anders ziet het er heel droog uit ook

  Antwoord
 3. The Beauty boulevard

  Inderdaad, daar heb je gelijk in! Zelf draag ik niet heel vaak nagellak, dus veel verschil zou ik niet merken.

  Antwoord
 4. The Beauty boulevard

  Ik heb van mijzelf ook sterke nagels. Alleen je hebt soms van die dagen, dat je eigenlijk een 'Bad Nail Day' hebt.

  Antwoord
 5. hannelore heynen

  Wow, jou nagels zijn lang! Als die bij mij zo lang zijn komt er altijd een klein scheurtje in en dan kan ik het niet laten om ze helemaal af te scheuren, oeps…
  Maar ik dacht dat het juist niet goed was om altijd iets op je nagels te hebben? Ik denk dat het beter is om ze eens een weekje te laten rusten 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.