Follow:
Beauty Nagels TB

Mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Door Celine – De laatste tijd zie ik steeds meer vragen voorbij komen hoe je het beste je nagels kan verzorgen. Vandaag geef ik jullie mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Gezonde sterke nagels.

Het is ten eerste erg belangrijk dat je je nagels goed verzorgd. Zorg ervoor dat er altijd iets op je nagels zit. Dit hoeft niet perse nagellak te zijn, maar een base coat is al erg belangrijk! Ik gebruik de base coat van de Action, zoals jullie op de foto zien. Deze werkt erg goed voor mij en ik hoef dus geen andere.

Nagelriemen. 

Ongeveer 1x per week smeer ik mijn nagelriemen in met dermolin handcrème. Hiermee worden je nagelriemen lekker soepel en kun je ze makkelijk terug duwen. Als je net begint met het verzorgen van je nagelriemen, dan kun je het best vaker dan 1x per week doen, maar doe het niet te vaak!

Lange nagels.

Zorg ervoor dat je nagels niet te lang worden. Hierdoor kunnen ze sneller afbreken en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt het makkelijkst je nagels knippen met een nagelknipper of een nagelschaartje. Ik ben helemaal fan van de nagel knipper, omdat die precies de juiste lengte eraf haalt.

Vijlen.

Je hebt zoveel verschillende vijlen op deze aarde, dat ik ze niet meer kan tellen. Je hebt glasvijlen, maar ook vijlen met verschillende kanten (Goed uitgelegd Celine, goed gedaan.) Ik ben niet fan van het vijlen, maar dat komt gewoon, omdat ik altijd iets teveel eraf vijl. 

Mijn nagels.

En tot slot, mijn eigen nagels! Op de foto hierboven zie je mijn kale nagels, met alleen maar een base coat op en op de foto hieronder zie je mijn nagels met mijn lievelings-nagellak op. Deze nagellak heb ik in Duitsland gekocht en ik ben er helemaal gek op.

 Wat vinden jullie van deze tips? Laat het me weten! 🙂

-Celine.
 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply nicolish

  Wat een fijne tips!

  8 februari 2015 at 16:49
 • Reply Anouk

  Fijne tips! Ik ben het geluk dat ik van mijzelf al erg sterke nagels heb maar mijn nagelriemen zijn wel erg droog waardoor ik veel met velletjes zit. Ik moet mezelf er altijd aan helpen herinneren om ze regelmatig aandacht te geven.
  xxx

  8 februari 2015 at 17:40
 • Reply Bibiane

  Af en toe je nagels laten ademen is ook een must. Een weekje helemaal niks opdoen en je zal het verschil merken! Ik gebruik 2-3 keer per week nagelriemolie of -crème, zeker in de winter. Anders ziet het er heel droog uit ook

  8 februari 2015 at 18:34
 • Reply The Beauty boulevard

  Inderdaad, daar heb je gelijk in! Zelf draag ik niet heel vaak nagellak, dus veel verschil zou ik niet merken.

  8 februari 2015 at 19:30
 • Reply The Beauty boulevard

  Dankjewel!

  8 februari 2015 at 19:30
 • Reply The Beauty boulevard

  Ik heb van mijzelf ook sterke nagels. Alleen je hebt soms van die dagen, dat je eigenlijk een 'Bad Nail Day' hebt.

  8 februari 2015 at 19:31
 • Reply hannelore heynen

  Wow, jou nagels zijn lang! Als die bij mij zo lang zijn komt er altijd een klein scheurtje in en dan kan ik het niet laten om ze helemaal af te scheuren, oeps…
  Maar ik dacht dat het juist niet goed was om altijd iets op je nagels te hebben? Ik denk dat het beter is om ze eens een weekje te laten rusten 😉

  9 februari 2015 at 20:46
 • Reply Anoniem

  Ik vind jouw site echt heel goed ik heb ook een eigen site ik hoop dat je snel even een kijkje komt nemen
  Groetjes van bibbi
  http://www.bibbibeauty.nl.simplesite

  10 februari 2015 at 11:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Kwasten: Welke gebruik je voor wat? (Deel 3)

  Door Celine - Iedereen heeft wel een make-up kwast thuis. Maar welke gebruik je eigenlijk voor wat? Vandaag laat ik...

  Sluiten