Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Mijn tips and tricks voor nagelverzorging.
8 Comments

Written by Celine

8 februari 2015

Door Celine – De laatste tijd zie ik steeds meer vragen voorbij komen hoe je het beste je nagels kan verzorgen. Vandaag geef ik jullie mijn tips and tricks voor nagelverzorging.

Gezonde sterke nagels.

Het is ten eerste erg belangrijk dat je je nagels goed verzorgd. Zorg ervoor dat er altijd iets op je nagels zit. Dit hoeft niet perse nagellak te zijn, maar een base coat is al erg belangrijk! Ik gebruik de base coat van de Action, zoals jullie op de foto zien. Deze werkt erg goed voor mij en ik hoef dus geen andere.

Nagelriemen. 

Ongeveer 1x per week smeer ik mijn nagelriemen in met dermolin handcrème. Hiermee worden je nagelriemen lekker soepel en kun je ze makkelijk terug duwen. Als je net begint met het verzorgen van je nagelriemen, dan kun je het best vaker dan 1x per week doen, maar doe het niet te vaak!

Lange nagels.

Zorg ervoor dat je nagels niet te lang worden. Hierdoor kunnen ze sneller afbreken en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt het makkelijkst je nagels knippen met een nagelknipper of een nagelschaartje. Ik ben helemaal fan van de nagel knipper, omdat die precies de juiste lengte eraf haalt.

Vijlen.

Je hebt zoveel verschillende vijlen op deze aarde, dat ik ze niet meer kan tellen. Je hebt glasvijlen, maar ook vijlen met verschillende kanten (Goed uitgelegd Celine, goed gedaan.) Ik ben niet fan van het vijlen, maar dat komt gewoon, omdat ik altijd iets teveel eraf vijl. 

Mijn nagels.

En tot slot, mijn eigen nagels! Op de foto hierboven zie je mijn kale nagels, met alleen maar een base coat op en op de foto hieronder zie je mijn nagels met mijn lievelings-nagellak op. Deze nagellak heb ik in Duitsland gekocht en ik ben er helemaal gek op.

 Wat vinden jullie van deze tips? Laat het me weten! 🙂

-Celine.
 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

8 Reacties

 1. Anouk

  Fijne tips! Ik ben het geluk dat ik van mijzelf al erg sterke nagels heb maar mijn nagelriemen zijn wel erg droog waardoor ik veel met velletjes zit. Ik moet mezelf er altijd aan helpen herinneren om ze regelmatig aandacht te geven.
  xxx

  Antwoord
 2. Bibiane

  Af en toe je nagels laten ademen is ook een must. Een weekje helemaal niks opdoen en je zal het verschil merken! Ik gebruik 2-3 keer per week nagelriemolie of -crème, zeker in de winter. Anders ziet het er heel droog uit ook

  Antwoord
 3. The Beauty boulevard

  Inderdaad, daar heb je gelijk in! Zelf draag ik niet heel vaak nagellak, dus veel verschil zou ik niet merken.

  Antwoord
 4. The Beauty boulevard

  Ik heb van mijzelf ook sterke nagels. Alleen je hebt soms van die dagen, dat je eigenlijk een 'Bad Nail Day' hebt.

  Antwoord
 5. hannelore heynen

  Wow, jou nagels zijn lang! Als die bij mij zo lang zijn komt er altijd een klein scheurtje in en dan kan ik het niet laten om ze helemaal af te scheuren, oeps…
  Maar ik dacht dat het juist niet goed was om altijd iets op je nagels te hebben? Ik denk dat het beter is om ze eens een weekje te laten rusten 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.