Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn studiekeuze, journalistie
0 Comments

Written by Celine

18 maart 2016

Ik zit nu in 4vwo, maar ik moet me wel langzamerhand bezig houden met mijn studie. Het is belangrijk dat ik de goede studie kies en vooral ook een studie die bij mij past. Ik moet rekening houden met het werk waar je deze studie mee kan doen, maar natuurlijk ook het niveau en de andere dingen die bij een studie horen. Ik denk nu aan journalistiek, maar wordt dat wat?

Journalistiek

Mij lijkt het tot nu toe super leuk om journalistiek te studeren. Momenteel houd ik mij heel erg bezig met schrijven (natuurlijk bloggen!), maar ik houd er ook erg van om bijvoorbeeld een boekverslag te maken (ik weet het, ik ben raar).

journalistiek

Ik heb me wat meer verdiept in de studie Journalistiek en ik zie dat je altijd eerst moet beginnen met een hbo studie journalistiek. Ik zou dit in deeltijd willen doen, maar zover ik zie kan ik dit alleen in Tilburg doen en dat is erg ver. Na mijn hbo studie Journalistiek zou ik nog een wo studie willen doen. Gelukkig duurt deze wo studie (maar) 1 jaar en ben ik in totaal vier of vijf jaar met deze studie bezig.

De toelatingseis voor deze studie is een havo of vwo diploma. Ik bezit (tenminste straks) een vwo diploma, dus ik hoop dat ik dan deze studie kan gaan volgen. Helaas word er wel geloot, dus daar ben ik eerlijk gezegd een beetje bang voor. Op een of andere manier hoop ik dat door mijn blog ik een klein streepje voor heb.

Met deze studie zou ik erg graag journalist of redacteur van een tijdschrift willen worden. Hier moet ik me natuurlijk veel meer in verdiepen, maar daar heb ik wel even de tijd voor.

Studeer jij journalistiek en heb je nog wat meer info te vertellen of ben jij ook van plan om journalistiek te studeren, laat dan gerust een reactie achter.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

5 reasons why you have to use Pinterest

5 reasons why you have to use Pinterest

Twitter, Facebook, Instagram. Everyone is talking about these social media websites and everyone is promoting their blog on here. Have you ever heard of Pinterest? From this website, I get a lot of blog traffic and this is one of the reasons why...

My favorite thing about Fall

Falling leaves, beautiful Fall colors, not too hot. There are so many reasons why I love Fall. Of course, there are a lot of disadvantages to this season, but there are also a lot of advantages. Curious to these advantages? Then read this post....

Why I started blogging

Why I started blogging

I am a blogger for over three years. It started as a little hobby and I expected I wouldn't spend much time in this. On a certain moment, I wanted to improve my blog more and let it grow even more. Why did I even started blogging and why did I...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.