Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Hoe ziet mijn perfecte zondag eruit?
0 Comments

Written by Celine

24 maart 2017

Mijn perfecte zondag. Zondag is uberhaupt al mijn favoriete dag van de week. Zondag betekent lekker uitslapen, pyjama dag (ook al doe ik dat ook op zaterdag!) en meestal rust ik dan ook lekker uit. Dit is natuurlijk allemaal zonder teveel schoolwerk. Voor mijn perfecte zondag heb ik de perfecte dag in mijn hoofd. Benieuwd hoe die eruit ziet?

Mijn perfecte zondag

Mijn perfecte zondag begint met lekker uitslapen. Uitslapen tot een uur of tien en daarna beginnen met een lekker ontbijtje. Daarna krijg ik een uurtje om mijn blog te promoten en wat mailtjes te beantwoorden. Gewoon een uurtje. Na dat uurtje kleed ik mij om en ga ik een paar uur longboarden met mijn toekomstige longboard. Heerlijk genieten van de natuur met mijn camera. Ook lijkt het mij geweldig om veel meer foto’s te maken van bijvoorbeeld de natuur.

Na een paar uurtjes longboarden neem ik een lekker bad. Na het bad heb ik de rest van de dag de tijd om te bloggen. Ik wil al zo lang meer tijd besteden aan bloggen en vooral een aantal artikelen vooruit schrijven. In de mei vakantie ga ik zeker de tijd nemen om lekker te bloggen en vooral ook even om wat meer tijd te besteden aan Pinterest.

Als laatste eindigt mijn perfecte zondag met een lekker avondje bankhangen en wat series. Ik heb dit zolang niet meer gedaan, omdat ik meestal bezig ben met mijn blog op deze tijd. Hier moet zeker even verandering in komen en daarom wil ik veel meer artikel vooruit gaan schrijven. Soms heb ik hier echt geen zin in, omdat ik meestal schrijf in de avond. Dus het is zeker tijd om op een mooie zondag wat tijd in te blijven om te bloggen. Zo ziet dus de perfecte zondag er voor mij uit.

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.