Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Hoe ziet mijn perfecte zondag eruit?
0 Comments

Written by Celine

24 maart 2017

Mijn perfecte zondag. Zondag is uberhaupt al mijn favoriete dag van de week. Zondag betekent lekker uitslapen, pyjama dag (ook al doe ik dat ook op zaterdag!) en meestal rust ik dan ook lekker uit. Dit is natuurlijk allemaal zonder teveel schoolwerk. Voor mijn perfecte zondag heb ik de perfecte dag in mijn hoofd. Benieuwd hoe die eruit ziet?

Mijn perfecte zondag

Mijn perfecte zondag begint met lekker uitslapen. Uitslapen tot een uur of tien en daarna beginnen met een lekker ontbijtje. Daarna krijg ik een uurtje om mijn blog te promoten en wat mailtjes te beantwoorden. Gewoon een uurtje. Na dat uurtje kleed ik mij om en ga ik een paar uur longboarden met mijn toekomstige longboard. Heerlijk genieten van de natuur met mijn camera. Ook lijkt het mij geweldig om veel meer foto’s te maken van bijvoorbeeld de natuur.

Na een paar uurtjes longboarden neem ik een lekker bad. Na het bad heb ik de rest van de dag de tijd om te bloggen. Ik wil al zo lang meer tijd besteden aan bloggen en vooral een aantal artikelen vooruit schrijven. In de mei vakantie ga ik zeker de tijd nemen om lekker te bloggen en vooral ook even om wat meer tijd te besteden aan Pinterest.

Als laatste eindigt mijn perfecte zondag met een lekker avondje bankhangen en wat series. Ik heb dit zolang niet meer gedaan, omdat ik meestal bezig ben met mijn blog op deze tijd. Hier moet zeker even verandering in komen en daarom wil ik veel meer artikel vooruit gaan schrijven. Soms heb ik hier echt geen zin in, omdat ik meestal schrijf in de avond. Dus het is zeker tijd om op een mooie zondag wat tijd in te blijven om te bloggen. Zo ziet dus de perfecte zondag er voor mij uit.

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.