Follow:
Personal

Hoe ziet mijn perfecte zondag eruit?

Mijn perfecte zondag. Zondag is uberhaupt al mijn favoriete dag van de week. Zondag betekent lekker uitslapen, pyjama dag (ook al doe ik dat ook op zaterdag!) en meestal rust ik dan ook lekker uit. Dit is natuurlijk allemaal zonder teveel schoolwerk. Voor mijn perfecte zondag heb ik de perfecte dag in mijn hoofd. Benieuwd hoe die eruit ziet?

Mijn perfecte zondag

Mijn perfecte zondag begint met lekker uitslapen. Uitslapen tot een uur of tien en daarna beginnen met een lekker ontbijtje. Daarna krijg ik een uurtje om mijn blog te promoten en wat mailtjes te beantwoorden. Gewoon een uurtje. Na dat uurtje kleed ik mij om en ga ik een paar uur longboarden met mijn toekomstige longboard. Heerlijk genieten van de natuur met mijn camera. Ook lijkt het mij geweldig om veel meer foto’s te maken van bijvoorbeeld de natuur.

Na een paar uurtjes longboarden neem ik een lekker bad. Na het bad heb ik de rest van de dag de tijd om te bloggen. Ik wil al zo lang meer tijd besteden aan bloggen en vooral een aantal artikelen vooruit schrijven. In de mei vakantie ga ik zeker de tijd nemen om lekker te bloggen en vooral ook even om wat meer tijd te besteden aan Pinterest.

Als laatste eindigt mijn perfecte zondag met een lekker avondje bankhangen en wat series. Ik heb dit zolang niet meer gedaan, omdat ik meestal bezig ben met mijn blog op deze tijd. Hier moet zeker even verandering in komen en daarom wil ik veel meer artikel vooruit gaan schrijven. Soms heb ik hier echt geen zin in, omdat ik meestal schrijf in de avond. Dus het is zeker tijd om op een mooie zondag wat tijd in te blijven om te bloggen. Zo ziet dus de perfecte zondag er voor mij uit.

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zeven beauty hacks die ik niet geloof #2

Mijn vorige beauty hacks die ik niet geloof artikel bleek heel goed in de smaak te vallen en daarom heb...

Sluiten