Follow:
Beauty Make-up

Oogschaduw stash | Colourpop, Essence, Inglot & meer

Mijn oogschaduw stash heeft een redelijke grootte en is heel precies uitgezocht. Oogschaduw is naast lipstick echt mijn favoriete product en ik heb er dan ook een redelijk groot aantal van. Colourpop is mijn favoriete merk, maar ik heb ook een hoop andere merken. Benieuwd naar mijn oogschaduw stash? Check dan dit artikel.

Oogschaduw stash

Dit is een oogschaduw om een smokey eye te maken. Ik vind smokey eyes eigenlijk niet heel mooi bij mij staan, maar de lichte kleuren vind ik heel fijn om te gebruiken.

Colourpop

Dan gaan we het nu hebben over mijn favoriete oogschaduws van Colourpop. Ik heb er al aardig wat, wat ik eigenlijk helemaal niet wist, oops. Ik wil deze oogschaduw eigenlijk wat meer gaan gebruiken, want de pigmentie is echt geweldig.

Links boven is Prickly Pear, rechts boven is Muse en de oogschaduw onder is Reversible. Wil je de reviews lezen van deze oogschaduws? Check dan dit artikel voor Prickly pear, dit artikel voor Reversible en Muse.

Rechts boven is Fairfax, links onder is Weenie en rechts onder is Party Time. Wil je de reviews van deze oogschaduws lezen? Check dan dit artikel voor Fairfax, dit artikel voor Weenie en dit artikel voor Party Time.

De bovenste oogschaduw is Party of Five en de oogschaduw onderaan is Koosh. Wil je de review lezen? Bekijk dan dit artikel voor Koosh en dit artikel voor Party of Five.

De bovenste oogschaduw is Nillionaire en onder is Sequin. Reviews lezen? Check dan dit artikel voor Nillionaire en dit artikel voor Sequin.

Essence

Dit is een grijze oogschaduw van Essence. Nog nooit gebruikt eigenlijk, maar wel erg mooi voor in de crease.

Dit is echt een super mooie oogschaduw die een beetje lijkt op een highlighter. Ik vind deze mooi om te gebruiken in mijn ooghoek.

Inglot

Dit palette heb ik een tijdje geleden gewonnen en ik vind hem echt prachtig. Ik moet dit palette echt veel meer gaan gebruiken.

MUA

oogschaduw stash

Dit palette gebruik ik elke dag. Niet de meest geweldige pigment, maar ik vind de nude kleurtjes echt geweldig.

Nog een smokey eye

Nog een mooi palette voor een smokey eye. Niet een palette die ik vaak gebruik, omdat ik niet heel goed ben in smokey eye en het gewoon niet bij me past.

W7

Dit is ook een palette die ik heb gewonnen een hele tijd geleden. Ik gebruik dit palette niet meer, maar misschien moet ik daar toch verandering in brengen.

Welke oogschaduw vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Elke

  Leuk om te zien! Vooral dat inglot palette is enorm mooi!

  8 november 2017 at 15:10
  • Reply Celine Klooster

   Ik weet helaas niet hoe ik dat Inglot palette kan gebruiken..

   10 november 2017 at 16:41

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Herfstige outfit | Zwarte spijkerjas met oranje trui

  Het is herfst! Oke, eigenlijk allang, maar ik begin nu pas in de herfst sfeer te komen. Laatst ging ik...

  Sluiten