Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Oogschaduw stash | Colourpop, Essence, Inglot & meer
2 Comments

Written by Celine

8 november 2017

Mijn oogschaduw stash heeft een redelijke grootte en is heel precies uitgezocht. Oogschaduw is naast lipstick echt mijn favoriete product en ik heb er dan ook een redelijk groot aantal van. Colourpop is mijn favoriete merk, maar ik heb ook een hoop andere merken. Benieuwd naar mijn oogschaduw stash? Check dan dit artikel.

Oogschaduw stash

Dit is een oogschaduw om een smokey eye te maken. Ik vind smokey eyes eigenlijk niet heel mooi bij mij staan, maar de lichte kleuren vind ik heel fijn om te gebruiken.

Colourpop

Dan gaan we het nu hebben over mijn favoriete oogschaduws van Colourpop. Ik heb er al aardig wat, wat ik eigenlijk helemaal niet wist, oops. Ik wil deze oogschaduw eigenlijk wat meer gaan gebruiken, want de pigmentie is echt geweldig.

Links boven is Prickly Pear, rechts boven is Muse en de oogschaduw onder is Reversible. Wil je de reviews lezen van deze oogschaduws? Check dan dit artikel voor Prickly pear, dit artikel voor Reversible en Muse.

Rechts boven is Fairfax, links onder is Weenie en rechts onder is Party Time. Wil je de reviews van deze oogschaduws lezen? Check dan dit artikel voor Fairfax, dit artikel voor Weenie en dit artikel voor Party Time.

De bovenste oogschaduw is Party of Five en de oogschaduw onderaan is Koosh. Wil je de review lezen? Bekijk dan dit artikel voor Koosh en dit artikel voor Party of Five.

De bovenste oogschaduw is Nillionaire en onder is Sequin. Reviews lezen? Check dan dit artikel voor Nillionaire en dit artikel voor Sequin.

Essence

Dit is een grijze oogschaduw van Essence. Nog nooit gebruikt eigenlijk, maar wel erg mooi voor in de crease.

Dit is echt een super mooie oogschaduw die een beetje lijkt op een highlighter. Ik vind deze mooi om te gebruiken in mijn ooghoek.

Inglot

Dit palette heb ik een tijdje geleden gewonnen en ik vind hem echt prachtig. Ik moet dit palette echt veel meer gaan gebruiken.

MUA

oogschaduw stash

Dit palette gebruik ik elke dag. Niet de meest geweldige pigment, maar ik vind de nude kleurtjes echt geweldig.

Nog een smokey eye

Nog een mooi palette voor een smokey eye. Niet een palette die ik vaak gebruik, omdat ik niet heel goed ben in smokey eye en het gewoon niet bij me past.

W7

Dit is ook een palette die ik heb gewonnen een hele tijd geleden. Ik gebruik dit palette niet meer, maar misschien moet ik daar toch verandering in brengen.

Welke oogschaduw vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

 1. Elke

  Leuk om te zien! Vooral dat inglot palette is enorm mooi!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik weet helaas niet hoe ik dat Inglot palette kan gebruiken..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.