Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Oogschaduw stash | Colourpop, Essence, Inglot & meer
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 november 2017

Mijn oogschaduw stash heeft een redelijke grootte en is heel precies uitgezocht. Oogschaduw is naast lipstick echt mijn favoriete product en ik heb er dan ook een redelijk groot aantal van. Colourpop is mijn favoriete merk, maar ik heb ook een hoop andere merken. Benieuwd naar mijn oogschaduw stash? Check dan dit artikel.

Oogschaduw stash

Dit is een oogschaduw om een smokey eye te maken. Ik vind smokey eyes eigenlijk niet heel mooi bij mij staan, maar de lichte kleuren vind ik heel fijn om te gebruiken.

Colourpop

Dan gaan we het nu hebben over mijn favoriete oogschaduws van Colourpop. Ik heb er al aardig wat, wat ik eigenlijk helemaal niet wist, oops. Ik wil deze oogschaduw eigenlijk wat meer gaan gebruiken, want de pigmentie is echt geweldig.

Links boven is Prickly Pear, rechts boven is Muse en de oogschaduw onder is Reversible. Wil je de reviews lezen van deze oogschaduws? Check dan dit artikel voor Prickly pear, dit artikel voor Reversible en Muse.

Rechts boven is Fairfax, links onder is Weenie en rechts onder is Party Time. Wil je de reviews van deze oogschaduws lezen? Check dan dit artikel voor Fairfax, dit artikel voor Weenie en dit artikel voor Party Time.

De bovenste oogschaduw is Party of Five en de oogschaduw onderaan is Koosh. Wil je de review lezen? Bekijk dan dit artikel voor Koosh en dit artikel voor Party of Five.

De bovenste oogschaduw is Nillionaire en onder is Sequin. Reviews lezen? Check dan dit artikel voor Nillionaire en dit artikel voor Sequin.

Essence

Dit is een grijze oogschaduw van Essence. Nog nooit gebruikt eigenlijk, maar wel erg mooi voor in de crease.

Dit is echt een super mooie oogschaduw die een beetje lijkt op een highlighter. Ik vind deze mooi om te gebruiken in mijn ooghoek.

Inglot

Dit palette heb ik een tijdje geleden gewonnen en ik vind hem echt prachtig. Ik moet dit palette echt veel meer gaan gebruiken.

MUA

oogschaduw stash

Dit palette gebruik ik elke dag. Niet de meest geweldige pigment, maar ik vind de nude kleurtjes echt geweldig.

Nog een smokey eye

Nog een mooi palette voor een smokey eye. Niet een palette die ik vaak gebruik, omdat ik niet heel goed ben in smokey eye en het gewoon niet bij me past.

W7

Dit is ook een palette die ik heb gewonnen een hele tijd geleden. Ik gebruik dit palette niet meer, maar misschien moet ik daar toch verandering in brengen.

Welke oogschaduw vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

 1. Elke

  Leuk om te zien! Vooral dat inglot palette is enorm mooi!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik weet helaas niet hoe ik dat Inglot palette kan gebruiken..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.