Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Oogschaduw stash | Colourpop, Essence, Inglot & meer
2 Comments

Written by Celine

8 november 2017

Mijn oogschaduw stash heeft een redelijke grootte en is heel precies uitgezocht. Oogschaduw is naast lipstick echt mijn favoriete product en ik heb er dan ook een redelijk groot aantal van. Colourpop is mijn favoriete merk, maar ik heb ook een hoop andere merken. Benieuwd naar mijn oogschaduw stash? Check dan dit artikel.

Oogschaduw stash

Dit is een oogschaduw om een smokey eye te maken. Ik vind smokey eyes eigenlijk niet heel mooi bij mij staan, maar de lichte kleuren vind ik heel fijn om te gebruiken.

Colourpop

Dan gaan we het nu hebben over mijn favoriete oogschaduws van Colourpop. Ik heb er al aardig wat, wat ik eigenlijk helemaal niet wist, oops. Ik wil deze oogschaduw eigenlijk wat meer gaan gebruiken, want de pigmentie is echt geweldig.

Links boven is Prickly Pear, rechts boven is Muse en de oogschaduw onder is Reversible. Wil je de reviews lezen van deze oogschaduws? Check dan dit artikel voor Prickly pear, dit artikel voor Reversible en Muse.

Rechts boven is Fairfax, links onder is Weenie en rechts onder is Party Time. Wil je de reviews van deze oogschaduws lezen? Check dan dit artikel voor Fairfax, dit artikel voor Weenie en dit artikel voor Party Time.

De bovenste oogschaduw is Party of Five en de oogschaduw onderaan is Koosh. Wil je de review lezen? Bekijk dan dit artikel voor Koosh en dit artikel voor Party of Five.

De bovenste oogschaduw is Nillionaire en onder is Sequin. Reviews lezen? Check dan dit artikel voor Nillionaire en dit artikel voor Sequin.

Essence

Dit is een grijze oogschaduw van Essence. Nog nooit gebruikt eigenlijk, maar wel erg mooi voor in de crease.

Dit is echt een super mooie oogschaduw die een beetje lijkt op een highlighter. Ik vind deze mooi om te gebruiken in mijn ooghoek.

Inglot

Dit palette heb ik een tijdje geleden gewonnen en ik vind hem echt prachtig. Ik moet dit palette echt veel meer gaan gebruiken.

MUA

oogschaduw stash

Dit palette gebruik ik elke dag. Niet de meest geweldige pigment, maar ik vind de nude kleurtjes echt geweldig.

Nog een smokey eye

Nog een mooi palette voor een smokey eye. Niet een palette die ik vaak gebruik, omdat ik niet heel goed ben in smokey eye en het gewoon niet bij me past.

W7

Dit is ook een palette die ik heb gewonnen een hele tijd geleden. Ik gebruik dit palette niet meer, maar misschien moet ik daar toch verandering in brengen.

Welke oogschaduw vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

 1. Elke

  Leuk om te zien! Vooral dat inglot palette is enorm mooi!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik weet helaas niet hoe ik dat Inglot palette kan gebruiken..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.