Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Mijn nieuwe gadgets | Foto’s en review
8 Comments

Written by Celine

1 juli 2016

Een week geleden kwam ik in contact met Coolgift. Een webshop die allerlei gave gadgets verkoopt. Ik heb een aantal leuke gadgets van deze webshop uitgetest en vandaag schrijf ik hier een review over.

lamp

Als eerste review ik deze lamp. Ja, dit is een lamp en je kan hier opschrijven zoals je ziet. De lamp werkt net zoals een whiteboard, dus je kan altijd de tekst er weer afhalen. Een super originele lamp en misschien wel een leuk verjaardag cadeautje om bijvoorbeeld een berichtje achter te laten voor de jarige.

box

In deze doos wordt de lamp geleverd. De lamp was erg stevig verpakt, waardoor er niets beschadigd kan worden. Een erg leuke doos met een voorbeeld erop. Helaas kan ik niet zo mooi schrijven, dus dat wordt hem niet. Deze lamp kost €22.95

deuken

Helaas is de lamp, hoewel hij erg goed verpakt was, wel beschadigd. Er zitten een aantal deuken in de bovenkant en de zijkant. Ik zet hem wel neer op mijn kast, waardoor ik de bovenkant niet kan zien (short person problems), maar het is nog steeds erg zonde. Op de zwarte zijkant kan je de bijgeleverde stift laten hangen, want deze zijkant is magnetisch. Je kan er dus ook nog leuke magnetische figuurtje of iets anders op plakken. De lamp heeft helaas batterijen nodig en is dus niet gewoon op stroom. Erg jammer, want als deze batterijen snel leeglopen dan wordt het wel een erg duur grapje.

markeerstiften

Als je me kent van school, dan weet je dat ik geen markeerstiften heb. Ik moet altijd markeerstiften lenen, omdat ik die nou eenmaal niet in mijn etui heb. Mijn etui is trouwens ook erg klein, dus het zou er niet eens in passen. Deze markeerstiften zijn echt perfect voor een beauty bloggers. Ik houd erg van lipstick en daarom zijn deze markeerstiften echt perfect. Deze markeerstiften kosten €12.95. Ik weet niet of ik dit nou zo duur vind. Als ik hier het hele jaar mee kan doen, dan vind ik het geld wel waard.

zoom

Dan heb ik hier nog een aantal swatches van de markeerstiften. De kleuren zijn echt prachtig, oké eigenlijk gewoon kleuren die je altijd tegenkomt bij een markeerstift, maar hey, de markeerstiften werken tenminste goed! Aan al mijn klasgenoten beloof ik plechtig dat ik nooit meer markeerstiften ga lenen.

notitieboekje

Dan nu dit prachtige notitieboekje. Ik houd van zwart en daarom ga ik dit boekje vaak gebruiken. Dit notitieboekje is alleen geen normaal notitieboekje, maar een waterproof notitieboekje. Nu is natuurlijk de vraag, werkt dit waterproof notitieboekje nou echt? Oké, ik had dit niet verwacht, maar het werkt echt. De swatches van de markeerstiften die je hierboven al zag, zijn wel een beetje vervaagd, maar het papier is helaas niet nat en de letters zijn niet vervaagd of uitgeveegd. Ook als je er met je vinger overheen wrijft dan blijven de letters gewoon zitten, alsof er helemaal niets is gebeurd en geloof me, ik heb een heel flesje over het boekje leeg gegooid.

waterproof

Ook aan deze gadget zijn er helaas een aantal dingen beschadigd. Aan de buitenkant zitten er een aantal ‘deukjes’ in de kaft van het notitieboekje. Dit komt waarschijnlijk, doordat je de bladzijden moet omslaan en dat daardoor de kaft een beetje wordt verbogen. Aan de binnenkant is het boekje erg slecht afgewerkt. Ik dacht eerst dat dit niet hoorde en probeerde al snel de bladzijden van de kaft af te trekken, maar dit lukte niet, want het zit vast met lijm. Dit notitieboekje kost €12.95

coolgift

Als je mijn blog goed in de gaten houdt, dan had je kunnen lezen dat ik een aantal weken geleden visitekaartjes had besteld. Hier had ik geen leuk doosje of iets anders voor, maar nu wel! Dit is namelijk een koffertje om je visitekaartjes mooi in op te bergen. Ik ben alleen die domme persoon die dus geen idee had hoe dit koffertje open moest. Ik zat dus maar te trekken en op alles te drukken om dit koffertje open te krijgen. Uiteindelijk bleek het dus dat ik gewoon de twee knopjes aan de zijkant van het koffertje opzij moest schuiven, wat je bij een normale koffer dus ook moet doen. Dom!

visite

Het koffertje is van de binnenkant bekleed met stof. Erg netjes en er zitten nergens deuken in of iets anders. Er past ook een redelijk aantal visitekaartjes in. Niet te veel, maar net genoeg als je een keer op stap gaat en je persée je visitekaartjes nodig hebt. Dit koffertje kost €10.95.

Wat lijkt jou de leukste gadget?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

8 Reacties

  • Celine

   Inderdaad! Zo leuk om mee te nemen op stap! Hij past ook makkelijk in je tas

   Antwoord
 1. Mariska

  Wat gaaf allemaal! Zijn dacht markeerstiften? Wel echt super leuk gedaan! Die lamp is ook leuk 😀

  Antwoord
  • Celine

   Jaa dat zijn markeerstiften! Ik heb er meteen een nieuwe etui voor gekocht!

   Antwoord
 2. Chanelle

  Dat waterproof boekje zie ik het nut niet helemaal van in, maar dat koffertje is wel echt geweldig!

  Antwoord
  • Celine

   Als je onhandig bent zoals ik ben, dan is het waterproof boekje best handig 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.