Follow:
TB

Mijn nieuwe aankoopjes: reviews!

Door Celine – Laatst ben ik naar de stad geweest om weer eens heerlijk te shoppen. Lees hier wat ik heb gekocht en wat ik er van vind.

Zwarte trui met kraagje.

Ik ben helemaal verliefd op deze trui. Het kraagje is zit vast aan de trui en hij is van kant. De trui zelf is lekker zacht maar een beetje dun. Voor dit weer is deze trui perfect maar als het wat kouder word zou ik toch echt wat anders moeten aantrekken.

Deze trui heb ik in de primark gekocht en kostte 12 euro. Normaal koop ik nooit kleren bij de primark omdat ik vind dat iedereen daar mee loopt, maar deze kon ik toch echt niet laten liggen.

Catrice Made to Stay smoothing lip polish.

Deze lipgloss is echt geweldig. De verpakking is super mooi met een slangenprintje. Het aanbrengen gaat makkelijk door een klein kwastje. Je kan met dit kwastje echt precies binnen de lijntjes kleuren.
De kleur is super mooi. Hij is een beetje koraal/roodachtig zoals jullie op de foto zien. De glans is echt geweldig, niet te veel maar ook niet te weinig.
Of de lipgloss echt acht uur op mijn lippen blijft zitten weet ik niet. Op een schooldag heb ik na gym hem 1x moeten bijwerken, maar toen bleef hij de rest van de dag er wel opzitten!
De geur van de lipgloss is erg zoet. Ik weet niet echt of ik het nou zo lekker vind. Ik ben wel erg blij dat hij niet uit droogt. Bij een lipstain bijvoorbeeld drogen je lippen zo snel uit en lijkt het net alsof ze op breken staan.
De lipgloss kost 5 euro. Of ik hem nog een keer ga kopen weet ik niet. 5 euro voor een lipgloss vind ik namelijk best wel duur. Voor hetzelfde effect kan je voor een goedkopere prijs ook een lipgloss kopen.
Fluffy grijze trui.
Deze super zachte trui heb ik ook van de primark. Hij kostte net zoals mijn zwarte trui 12 euro. Hij is super zacht, maar hij kriebelt helaas wel een beetje.
Voor dit weer is deze trui denk ik nog niet geschikt want dan word het wel erg warm.
Wat vind jij van deze aankoopjes?
 
-Celine

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
10 beauty tips.

Door Celine - Deze beauty tips maken het een stuk makkelijker om van die kleine onzuiverheden af te komen of...

Sluiten