Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn nieuwe aankoopjes: reviews!
0 Comments

Written by Celine

12 oktober 2014

Door Celine – Laatst ben ik naar de stad geweest om weer eens heerlijk te shoppen. Lees hier wat ik heb gekocht en wat ik er van vind.

Zwarte trui met kraagje.

Ik ben helemaal verliefd op deze trui. Het kraagje is zit vast aan de trui en hij is van kant. De trui zelf is lekker zacht maar een beetje dun. Voor dit weer is deze trui perfect maar als het wat kouder word zou ik toch echt wat anders moeten aantrekken.

Deze trui heb ik in de primark gekocht en kostte 12 euro. Normaal koop ik nooit kleren bij de primark omdat ik vind dat iedereen daar mee loopt, maar deze kon ik toch echt niet laten liggen.

Catrice Made to Stay smoothing lip polish.

Deze lipgloss is echt geweldig. De verpakking is super mooi met een slangenprintje. Het aanbrengen gaat makkelijk door een klein kwastje. Je kan met dit kwastje echt precies binnen de lijntjes kleuren.
De kleur is super mooi. Hij is een beetje koraal/roodachtig zoals jullie op de foto zien. De glans is echt geweldig, niet te veel maar ook niet te weinig.
Of de lipgloss echt acht uur op mijn lippen blijft zitten weet ik niet. Op een schooldag heb ik na gym hem 1x moeten bijwerken, maar toen bleef hij de rest van de dag er wel opzitten!
De geur van de lipgloss is erg zoet. Ik weet niet echt of ik het nou zo lekker vind. Ik ben wel erg blij dat hij niet uit droogt. Bij een lipstain bijvoorbeeld drogen je lippen zo snel uit en lijkt het net alsof ze op breken staan.
De lipgloss kost 5 euro. Of ik hem nog een keer ga kopen weet ik niet. 5 euro voor een lipgloss vind ik namelijk best wel duur. Voor hetzelfde effect kan je voor een goedkopere prijs ook een lipgloss kopen.
Fluffy grijze trui.
Deze super zachte trui heb ik ook van de primark. Hij kostte net zoals mijn zwarte trui 12 euro. Hij is super zacht, maar hij kriebelt helaas wel een beetje.
Voor dit weer is deze trui denk ik nog niet geschikt want dan word het wel erg warm.
Wat vind jij van deze aankoopjes?
 
-Celine

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.