Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Mijn nieuwe aankoopjes: reviews!
0 Comments

Written by Celine

12 oktober 2014

Door Celine – Laatst ben ik naar de stad geweest om weer eens heerlijk te shoppen. Lees hier wat ik heb gekocht en wat ik er van vind.

Zwarte trui met kraagje.

Ik ben helemaal verliefd op deze trui. Het kraagje is zit vast aan de trui en hij is van kant. De trui zelf is lekker zacht maar een beetje dun. Voor dit weer is deze trui perfect maar als het wat kouder word zou ik toch echt wat anders moeten aantrekken.

Deze trui heb ik in de primark gekocht en kostte 12 euro. Normaal koop ik nooit kleren bij de primark omdat ik vind dat iedereen daar mee loopt, maar deze kon ik toch echt niet laten liggen.

Catrice Made to Stay smoothing lip polish.

Deze lipgloss is echt geweldig. De verpakking is super mooi met een slangenprintje. Het aanbrengen gaat makkelijk door een klein kwastje. Je kan met dit kwastje echt precies binnen de lijntjes kleuren.
De kleur is super mooi. Hij is een beetje koraal/roodachtig zoals jullie op de foto zien. De glans is echt geweldig, niet te veel maar ook niet te weinig.
Of de lipgloss echt acht uur op mijn lippen blijft zitten weet ik niet. Op een schooldag heb ik na gym hem 1x moeten bijwerken, maar toen bleef hij de rest van de dag er wel opzitten!
De geur van de lipgloss is erg zoet. Ik weet niet echt of ik het nou zo lekker vind. Ik ben wel erg blij dat hij niet uit droogt. Bij een lipstain bijvoorbeeld drogen je lippen zo snel uit en lijkt het net alsof ze op breken staan.
De lipgloss kost 5 euro. Of ik hem nog een keer ga kopen weet ik niet. 5 euro voor een lipgloss vind ik namelijk best wel duur. Voor hetzelfde effect kan je voor een goedkopere prijs ook een lipgloss kopen.
Fluffy grijze trui.
Deze super zachte trui heb ik ook van de primark. Hij kostte net zoals mijn zwarte trui 12 euro. Hij is super zacht, maar hij kriebelt helaas wel een beetje.
Voor dit weer is deze trui denk ik nog niet geschikt want dan word het wel erg warm.
Wat vind jij van deze aankoopjes?
 
-Celine

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.