Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Mijn nagellak stash
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

20 november 2015

Door Celine – De laatste tijd ben ik weer wat meer into nagellak, wat jullie waarschijnlijk ook aan mijn artikelen kunnen zien. Ik heb laatst een review over een Rimmel lakje geschreven en aanstaande Zondag komt er nog een online. Vandaag laat ik jullie (grote!) nagellak stash zien.

image1 [199958]

Op de afbeelding hierboven zien jullie mijn verzameling roze nagellak. Eerlijk gezegd hou ik niet eens zoveel van roze, maar door de jaren heen heb ik toch heel veel roze nagellak gespaard. Sommige van deze lakjes mogen echt de prullenbak in, want ze zijn zo oud dat ze niet eens meer goed lakken. Ook zitten een paar splinter nieuwe bij, die een klein beetje iets weg hebben van roze (zie: mijn Kiko nagellak).

image4 [198059]

Als tweede zien jullie mijn rode nagellak. Rood draag ik al wat vaker, vooral op feesten bij een zwart jurkje. Helaas heb ik hier niet heel veel van, maar ik ga het voorlopig nog niet aanvullen, omdat ik het alleen op een feest draag. Natuurlijk voor kerst kan ik mijn nagels wel rood gaan lakken.

image3 [198058]Blauwe nagellak! Iedereen houdt daar waarschijnlijk wel van. Tenminste, licht blauwe nagellak is perfect voor in de zomer en misschien ook wel voor in de winter. Zelf ben ik gek op mijn donker blauwe nagellak, ik hou nou eenmaal van donkere kleuren.

image2 [198057]

Dan heb ik hier ook nog mijn doorzichtige nagellak, mijn top coat. Ook zien jullie mijn nagel verharder en een glow in the dark nagellak. De glow in the dark nagellak werkt echt, zeker een echte aanrader!

image6 [198061]

Hierboven zien jullie mijn witte nagellak. Ik heb de foto nog eens goed bekeken en het lakje op de tweede rij in het midden mag echt weggegooid worden. Ik heb echt geen idee wat er met dit lakje is gebeurd, maar het lijkt net alsof er een of andere chemische reactie heeft plaatsgevonden. Links achter zien jullie mijn poging tot licht grijze nagellak, tja niet succesvol.

image1 [198056]

Dan hierboven ook een gedeelte van mijn stash waarvan ik denk, waarom? Waarom heb ik in hemelsnaam gele en groene nagellak gekocht? De neon groene nagellak is wel gaaf om glow in the dark nagellak overheen te doen.

image5 [198060]

Ik eindig met het mooie gedeelte van mijn stash. De donkere nagellak! Ik ga zeker nog wat meer lakjes aan dit gedeelte van mijn stash toevoegen, maar de lakjes die ik nu heb zijn al eigenlijk perfect, love them!

Het duurde eeuwen (geloof me, eeuwen!) om mijn nagellak te sorteren. Vooral ook, omdat ik vaak een lakjes vergat en daarom weer helemaal overnieuw moest beginnen. Ook moest ik natuurlijk elke keer een foto maken van de lakjes en vervolgens ze in het goeie bakje terug stappen. Maar hier is het resultaat! Ik heb al mijn nagellak nu gesorteerd op kleur en het ziet er zoveel beter uit.

Wat vinden jullie van mijn lakjes?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

 1. Bibiane

  Wat een leuke stash! Ik kan uren kijken naar nagellak stashes 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ik vind het ook altijd leuk om in het algemeen stashes te bekijken haha! Vandaag komt er nog een review online over een lakje van Rimmel!

   Antwoord
 2. Carolien

  Wat veel leuke en verschillende nagellakjes heb je!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.