Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Mijn nagellak stash

Geschreven door Celine Klooster

20 november 2015

Door Celine – De laatste tijd ben ik weer wat meer into nagellak, wat jullie waarschijnlijk ook aan mijn artikelen kunnen zien. Ik heb laatst een review over een Rimmel lakje geschreven en aanstaande Zondag komt er nog een online. Vandaag laat ik jullie (grote!) nagellak stash zien.

image1 [199958]

Op de afbeelding hierboven zien jullie mijn verzameling roze nagellak. Eerlijk gezegd hou ik niet eens zoveel van roze, maar door de jaren heen heb ik toch heel veel roze nagellak gespaard. Sommige van deze lakjes mogen echt de prullenbak in, want ze zijn zo oud dat ze niet eens meer goed lakken. Ook zitten een paar splinter nieuwe bij, die een klein beetje iets weg hebben van roze (zie: mijn Kiko nagellak).

image4 [198059]

Als tweede zien jullie mijn rode nagellak. Rood draag ik al wat vaker, vooral op feesten bij een zwart jurkje. Helaas heb ik hier niet heel veel van, maar ik ga het voorlopig nog niet aanvullen, omdat ik het alleen op een feest draag. Natuurlijk voor kerst kan ik mijn nagels wel rood gaan lakken.

image3 [198058]Blauwe nagellak! Iedereen houdt daar waarschijnlijk wel van. Tenminste, licht blauwe nagellak is perfect voor in de zomer en misschien ook wel voor in de winter. Zelf ben ik gek op mijn donker blauwe nagellak, ik hou nou eenmaal van donkere kleuren.

image2 [198057]

Dan heb ik hier ook nog mijn doorzichtige nagellak, mijn top coat. Ook zien jullie mijn nagel verharder en een glow in the dark nagellak. De glow in the dark nagellak werkt echt, zeker een echte aanrader!

image6 [198061]

Hierboven zien jullie mijn witte nagellak. Ik heb de foto nog eens goed bekeken en het lakje op de tweede rij in het midden mag echt weggegooid worden. Ik heb echt geen idee wat er met dit lakje is gebeurd, maar het lijkt net alsof er een of andere chemische reactie heeft plaatsgevonden. Links achter zien jullie mijn poging tot licht grijze nagellak, tja niet succesvol.

image1 [198056]

Dan hierboven ook een gedeelte van mijn stash waarvan ik denk, waarom? Waarom heb ik in hemelsnaam gele en groene nagellak gekocht? De neon groene nagellak is wel gaaf om glow in the dark nagellak overheen te doen.

image5 [198060]

Ik eindig met het mooie gedeelte van mijn stash. De donkere nagellak! Ik ga zeker nog wat meer lakjes aan dit gedeelte van mijn stash toevoegen, maar de lakjes die ik nu heb zijn al eigenlijk perfect, love them!

Het duurde eeuwen (geloof me, eeuwen!) om mijn nagellak te sorteren. Vooral ook, omdat ik vaak een lakjes vergat en daarom weer helemaal overnieuw moest beginnen. Ook moest ik natuurlijk elke keer een foto maken van de lakjes en vervolgens ze in het goeie bakje terug stappen. Maar hier is het resultaat! Ik heb al mijn nagellak nu gesorteerd op kleur en het ziet er zoveel beter uit.

Wat vinden jullie van mijn lakjes?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

3 Reacties

 1. Bibiane

  Wat een leuke stash! Ik kan uren kijken naar nagellak stashes 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ik vind het ook altijd leuk om in het algemeen stashes te bekijken haha! Vandaag komt er nog een review online over een lakje van Rimmel!

   Antwoord
 2. Carolien

  Wat veel leuke en verschillende nagellakjes heb je!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.