Follow:
Beauty Nagels

Mijn nagellak stash

Door Celine – De laatste tijd ben ik weer wat meer into nagellak, wat jullie waarschijnlijk ook aan mijn artikelen kunnen zien. Ik heb laatst een review over een Rimmel lakje geschreven en aanstaande Zondag komt er nog een online. Vandaag laat ik jullie (grote!) nagellak stash zien.

image1 [199958]

Op de afbeelding hierboven zien jullie mijn verzameling roze nagellak. Eerlijk gezegd hou ik niet eens zoveel van roze, maar door de jaren heen heb ik toch heel veel roze nagellak gespaard. Sommige van deze lakjes mogen echt de prullenbak in, want ze zijn zo oud dat ze niet eens meer goed lakken. Ook zitten een paar splinter nieuwe bij, die een klein beetje iets weg hebben van roze (zie: mijn Kiko nagellak).

image4 [198059]

Als tweede zien jullie mijn rode nagellak. Rood draag ik al wat vaker, vooral op feesten bij een zwart jurkje. Helaas heb ik hier niet heel veel van, maar ik ga het voorlopig nog niet aanvullen, omdat ik het alleen op een feest draag. Natuurlijk voor kerst kan ik mijn nagels wel rood gaan lakken.

image3 [198058]Blauwe nagellak! Iedereen houdt daar waarschijnlijk wel van. Tenminste, licht blauwe nagellak is perfect voor in de zomer en misschien ook wel voor in de winter. Zelf ben ik gek op mijn donker blauwe nagellak, ik hou nou eenmaal van donkere kleuren.

image2 [198057]

Dan heb ik hier ook nog mijn doorzichtige nagellak, mijn top coat. Ook zien jullie mijn nagel verharder en een glow in the dark nagellak. De glow in the dark nagellak werkt echt, zeker een echte aanrader!

image6 [198061]

Hierboven zien jullie mijn witte nagellak. Ik heb de foto nog eens goed bekeken en het lakje op de tweede rij in het midden mag echt weggegooid worden. Ik heb echt geen idee wat er met dit lakje is gebeurd, maar het lijkt net alsof er een of andere chemische reactie heeft plaatsgevonden. Links achter zien jullie mijn poging tot licht grijze nagellak, tja niet succesvol.

image1 [198056]

Dan hierboven ook een gedeelte van mijn stash waarvan ik denk, waarom? Waarom heb ik in hemelsnaam gele en groene nagellak gekocht? De neon groene nagellak is wel gaaf om glow in the dark nagellak overheen te doen.

image5 [198060]

Ik eindig met het mooie gedeelte van mijn stash. De donkere nagellak! Ik ga zeker nog wat meer lakjes aan dit gedeelte van mijn stash toevoegen, maar de lakjes die ik nu heb zijn al eigenlijk perfect, love them!

Het duurde eeuwen (geloof me, eeuwen!) om mijn nagellak te sorteren. Vooral ook, omdat ik vaak een lakjes vergat en daarom weer helemaal overnieuw moest beginnen. Ook moest ik natuurlijk elke keer een foto maken van de lakjes en vervolgens ze in het goeie bakje terug stappen. Maar hier is het resultaat! Ik heb al mijn nagellak nu gesorteerd op kleur en het ziet er zoveel beter uit.

Wat vinden jullie van mijn lakjes?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Bibiane

  Wat een leuke stash! Ik kan uren kijken naar nagellak stashes 🙂

  22 november 2015 at 09:29
  • Reply Celine

   Ik vind het ook altijd leuk om in het algemeen stashes te bekijken haha! Vandaag komt er nog een review online over een lakje van Rimmel!

   22 november 2015 at 11:30
 • Reply Carolien

  Wat veel leuke en verschillende nagellakjes heb je!

  29 november 2015 at 11:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: Rimmel London 60 Seconds nagellak

  Door Celine - Laatst, heb ik een paar super mooie lakjes gehaald. Waarschijnlijk hebben jullie dit al gezien op Instagram...

  Sluiten