Follow:
TB

Mijn liefde voor fotografie.

Door Celine – De laatste tijd ben ik weer helemaal verslaafd aan fotografie. Zoals jullie al weten ben ik ook helemaal verslaafd aan mijn spitzen. Als dat nou niet een goede combinatie is, dan weet ik het ook niet meer. Kijk snel verder als jullie mijn laatste kliekjes willen zien.


 Wat vinden jullie van deze kliekjes? Zijn jullie ook helemaal gek van fotografie?

-Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply thesparklingbeauty

  Mooie kiekjes 😉 Aangezien ik zelf ook bezig ben met mijn blog zit ik zowat vastgenaaid aan mijn camera. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er nooit echt goed in ben geweest. Maar naarmate je het vaker doet word je steeds beter.

  27 december 2014 at 13:05
 • Reply nicolish

  Echt prachtig. Ik ben zelf ook dol op fotografie. Ik heb het altijd al leuk gevonden maar ik had eigenlijk niet door dat ik het zo leuk vond en het opzich best redelijk kon. Doordat ik ben gaan bloggen ben ik er echt achter gekomen hoe leuk ik het vind. Ik vind het geweldig om uren lang product foto's te maken en steeds een nieuwe techniek of hoek te vinden om een product zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

  27 december 2014 at 15:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: Cien (Lidl) volume mascara

  Door Anique -  Vandaag review ik een mascara van de lidl voor jullie. De prijs van deze mascara was €2,50....

  Sluiten