Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn Hunkemöller wishlist
7 Comments

Written by Celine

22 juni 2016

Iedereen kent de winkel Hunkemöller wel. De lingerie van deze winkel is van erg goeie kwaliteit en de lingerie ziet er ook nog eens mooi uit. Benieuwd naar mijn wishlist?

Hunkemöller Lingerie

hunkemöller

Deze bh is echt een van mijn favoriete. Hij is niet te fel qua kleur en hij bestaat uit kant. Ik ben gek op kant en daarom heb ik ook deze bh uitgekozen.

bra

Dan nu de tweede bh op mijn wishlist. Deze bh ziet er erg anders uit dan de eerste bh die ik had uitgekozen. Ook met kant, omdat ik nou eenmaal erg van kant houd, maar de pasvorm is erg anders. Ik denk dat deze bh erg goed is voor een laag uitgesneden jurkje is. Zo zie je niet een stuk van je bh, maar kan je toch een bh dragen.

hunkemoller

Zonder dat het mij eigenlijk opviel heb ik alleen maar bh’s met kant gekozen. Deze bh is ook met kant, maar dit zie je niet heel goed. Waarom deze bh een van mijn favoriete is, dat weet ik niet zo goed. Toch lijkt het net alsof op de bh is ‘getekend’ en dat geeft een erg mooi effect.

Hunkemöller badmode

bikini

Dan nu bikini’s! Ik ben echt gek op bikini’s en ik heb zeker nog een mooie nodig. Ik vind deze bikini echt prachtig, vooral als je een beetje gebruind bent. Misschien niet helemaal handig om ermee te zonnen, maar voor een beach party of voor andere gelegenheden is deze bikini echt prachtig.

badmode

Deze bikini lijkt eigenlijk een beetje op een bh. De vorm van de bikini is erg mooi en ook perfect om mee te zonnen. Ik weet niet waarom, maar ik vind een bikini in de vorm van een bh veel mooier dan een bandeau bikini. Ik heb het idee dat bij een bandeau bikini alles een beetje wordt platgedrukt en daar ben ik geen fan van.

hunkemollerr

Dit is mijn favoriete bikini. Het midden vind ik echt mooi en het zwart witte effect met het roze effect doorheen maakt een bikini is een keer wat anders. Natuurlijk de bh vorm is ook erg mooi. Ik ben alleen niet zo zeker over de achterkant, want de bandjes hebben aan de achterzijde een zigzag patroon.

Welke bikini of bh is jouw favoriet?

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest
disclaimer

Foto’s: © 2016 Hunkemöller

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

7 Reacties

 1. Els

  Mooie bikini’s ik heb nu een lang topje mijn buik moet eerst is weer weg voordat ik een nieuwe koop

  Antwoord
 2. Nicole Oers

  grappig, de onderste 2 bh’s heb ik van de week gekocht, haha!

  Antwoord
  • Celine

   Ahh zo leuk! En hoe zitten ze? Staan ze op je blog?

   Antwoord
 3. robin

  de paarse vind ik mooi! mooi model ook.

  Antwoord
 4. stella

  Ik vind die eerste bikini en laatste BH het mooist 🙂

  Antwoord
 5. roamy

  Celine
  Thanks so much for wonderful tips,l like all the suggestions and will have a look if they have any in my size.

  Antwoord
  • Celine

   Ahh good luck looking xx

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.