Follow:
Fashion

Mijn Hunkemöller wishlist

Iedereen kent de winkel Hunkemöller wel. De lingerie van deze winkel is van erg goeie kwaliteit en de lingerie ziet er ook nog eens mooi uit. Benieuwd naar mijn wishlist?

Hunkemöller Lingerie

hunkemöller

Deze bh is echt een van mijn favoriete. Hij is niet te fel qua kleur en hij bestaat uit kant. Ik ben gek op kant en daarom heb ik ook deze bh uitgekozen.

bra

Dan nu de tweede bh op mijn wishlist. Deze bh ziet er erg anders uit dan de eerste bh die ik had uitgekozen. Ook met kant, omdat ik nou eenmaal erg van kant houd, maar de pasvorm is erg anders. Ik denk dat deze bh erg goed is voor een laag uitgesneden jurkje is. Zo zie je niet een stuk van je bh, maar kan je toch een bh dragen.

hunkemoller

Zonder dat het mij eigenlijk opviel heb ik alleen maar bh’s met kant gekozen. Deze bh is ook met kant, maar dit zie je niet heel goed. Waarom deze bh een van mijn favoriete is, dat weet ik niet zo goed. Toch lijkt het net alsof op de bh is ‘getekend’ en dat geeft een erg mooi effect.

Hunkemöller badmode

bikini

Dan nu bikini’s! Ik ben echt gek op bikini’s en ik heb zeker nog een mooie nodig. Ik vind deze bikini echt prachtig, vooral als je een beetje gebruind bent. Misschien niet helemaal handig om ermee te zonnen, maar voor een beach party of voor andere gelegenheden is deze bikini echt prachtig.

badmode

Deze bikini lijkt eigenlijk een beetje op een bh. De vorm van de bikini is erg mooi en ook perfect om mee te zonnen. Ik weet niet waarom, maar ik vind een bikini in de vorm van een bh veel mooier dan een bandeau bikini. Ik heb het idee dat bij een bandeau bikini alles een beetje wordt platgedrukt en daar ben ik geen fan van.

hunkemollerr

Dit is mijn favoriete bikini. Het midden vind ik echt mooi en het zwart witte effect met het roze effect doorheen maakt een bikini is een keer wat anders. Natuurlijk de bh vorm is ook erg mooi. Ik ben alleen niet zo zeker over de achterkant, want de bandjes hebben aan de achterzijde een zigzag patroon.

Welke bikini of bh is jouw favoriet?

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest
disclaimer

Foto’s: © 2016 Hunkemöller

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Els

  Mooie bikini’s ik heb nu een lang topje mijn buik moet eerst is weer weg voordat ik een nieuwe koop

  22 juni 2016 at 09:17
 • Reply Nicole Oers

  grappig, de onderste 2 bh’s heb ik van de week gekocht, haha!

  22 juni 2016 at 11:08
  • Reply Celine

   Ahh zo leuk! En hoe zitten ze? Staan ze op je blog?

   22 juni 2016 at 16:45
 • Reply robin

  de paarse vind ik mooi! mooi model ook.

  22 juni 2016 at 23:41
 • Reply stella

  Ik vind die eerste bikini en laatste BH het mooist 🙂

  17 augustus 2016 at 10:19
 • Reply roamy

  Celine
  Thanks so much for wonderful tips,l like all the suggestions and will have a look if they have any in my size.

  9 september 2016 at 18:38
  • Reply Celine

   Ahh good luck looking xx

   9 september 2016 at 18:50

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Black Mud m

  Ik denk dat hier iedereen wel eens van gehoord heeft. Het zwarte masker die je overal op internet voorbij ziet...

  Sluiten