Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Mijn Hunkemöller wishlist

Geschreven door Celine Klooster

22 juni 2016

Iedereen kent de winkel Hunkemöller wel. De lingerie van deze winkel is van erg goeie kwaliteit en de lingerie ziet er ook nog eens mooi uit. Benieuwd naar mijn wishlist?

Hunkemöller Lingerie

hunkemöller

Deze bh is echt een van mijn favoriete. Hij is niet te fel qua kleur en hij bestaat uit kant. Ik ben gek op kant en daarom heb ik ook deze bh uitgekozen.

bra

Dan nu de tweede bh op mijn wishlist. Deze bh ziet er erg anders uit dan de eerste bh die ik had uitgekozen. Ook met kant, omdat ik nou eenmaal erg van kant houd, maar de pasvorm is erg anders. Ik denk dat deze bh erg goed is voor een laag uitgesneden jurkje is. Zo zie je niet een stuk van je bh, maar kan je toch een bh dragen.

hunkemoller

Zonder dat het mij eigenlijk opviel heb ik alleen maar bh’s met kant gekozen. Deze bh is ook met kant, maar dit zie je niet heel goed. Waarom deze bh een van mijn favoriete is, dat weet ik niet zo goed. Toch lijkt het net alsof op de bh is ‘getekend’ en dat geeft een erg mooi effect.

Hunkemöller badmode

bikini

Dan nu bikini’s! Ik ben echt gek op bikini’s en ik heb zeker nog een mooie nodig. Ik vind deze bikini echt prachtig, vooral als je een beetje gebruind bent. Misschien niet helemaal handig om ermee te zonnen, maar voor een beach party of voor andere gelegenheden is deze bikini echt prachtig.

badmode

Deze bikini lijkt eigenlijk een beetje op een bh. De vorm van de bikini is erg mooi en ook perfect om mee te zonnen. Ik weet niet waarom, maar ik vind een bikini in de vorm van een bh veel mooier dan een bandeau bikini. Ik heb het idee dat bij een bandeau bikini alles een beetje wordt platgedrukt en daar ben ik geen fan van.

hunkemollerr

Dit is mijn favoriete bikini. Het midden vind ik echt mooi en het zwart witte effect met het roze effect doorheen maakt een bikini is een keer wat anders. Natuurlijk de bh vorm is ook erg mooi. Ik ben alleen niet zo zeker over de achterkant, want de bandjes hebben aan de achterzijde een zigzag patroon.

Welke bikini of bh is jouw favoriet?

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest
disclaimer

Foto’s: © 2016 Hunkemöller

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

7 Reacties

 1. Els

  Mooie bikini’s ik heb nu een lang topje mijn buik moet eerst is weer weg voordat ik een nieuwe koop

  Antwoord
 2. Nicole Oers

  grappig, de onderste 2 bh’s heb ik van de week gekocht, haha!

  Antwoord
  • Celine

   Ahh zo leuk! En hoe zitten ze? Staan ze op je blog?

   Antwoord
 3. robin

  de paarse vind ik mooi! mooi model ook.

  Antwoord
 4. stella

  Ik vind die eerste bikini en laatste BH het mooist 🙂

  Antwoord
 5. roamy

  Celine
  Thanks so much for wonderful tips,l like all the suggestions and will have a look if they have any in my size.

  Antwoord
  • Celine

   Ahh good luck looking xx

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.