Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn favoriete ser

Geschreven door Celine

9 maart 2015


Door Anique – Als je mij goed kent, weet je dat ik echt serie verslaafd bent. Ik kijk best veel series, sommige vind ik geweldig, maar sommige ook wat minder. Vandaag deel ik mijn favoriete series van dit moment.


Suits

 
Waar gaat het over?
Suits is een serie die gaat over advocaten. Mike Ross, gespeeld door Patrick Adams, is een advocaat, alleen heeft hij nooit een rechtenstudie gedaan. Maar omdat hij een enorm fotografisch geheugen heeft en veel kennis van de wetten heeft kan hij zich wel voordoen als een advocaat. Harvey Specter, gespeeld door Gabriel Macht, is een van de beste advocaten van New York en heeft Mike aangenomen. Mike en Harvey verschillen nogal van elkaar, wat leidt tot grappige botsingen tussen de twee. Ook problemen in de privésferen van de heren hebben een leuke serie tot gevolg.
Waarom moet je de serie kijken?
Voor  mij is de serie al interessant omdat het om advocaten gaat; ik wil misschien rechten studeren. Verder is het vooral een hele leuke serie waarbij je niet al te veel hoeft na te denken. En om naar Patrick Adams en Gabriel Macht te kijken is absoluut geen straf!

Drop Dead Diva

Waar gaat het over?
Deb Dobkins is een model, maar dan overlijdt ze bij een auto-ongeluk. Ze komt in de hemel, maar weet dan de knop te vinden waarmee je terug kunt gaan naar aarde. Haar ziel komt terecht in de op hetzelfde moment overleden advocate Jane. Als blijkt dat Deb’s verloofde bij hetzelfde advocatenkantoor werkt als Jane, levert dat moeilijke momenten op, want niemand mag het weten. Alleen Stacey, Deb’s en nu ook Jane’s beste vriendin, en haar beschermingengel weten er van.
Waarom moet je de serie kijken?
Omdat de serie echt grappig is, maar de serieuze momenten ook heel erg mooi! Je leeft helemaal mee met de personages, wat ook echt superleuk is.

Pretty Little Liars

Waar gaat het over?
Een hele bekende serie, en ik denk dat iedereen wel weet waar de serie overgaat, maar ik zal het toch nog even vertellen. In het stadje Rosewood wonen de vijf vriendinnen Aria, Emily, Spencer, Hanna en ”hun leider” Alison. Als Alison verdwijnt, valt de groep echter helemaal uit elkaar. Een jaar later ontvangen ze vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet de grootste geheimen van de vier meiden en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Aria, Emily, Hanna en Spencer proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden, terwijl ze ondertussen steeds meer ontrafelen over Alisons mysterieuze verdwijning en alles op alles zetten om A te ontmaskeren.
 
Waarom moet je de serie kijken?
Omdat het echt super spannend is en je lekker kunt speculeren over wie A is. Sommige vinden de serie langdradig, maar ik vind dat niet heel erg, omdat er ook nog bijkomende problemen zijn met de meiden, wat superleuk is om te zien.
 

Scrubs

 

Waar gaat het over?De serie volgt de professionele en privélevens van het personeel van het ziekenhuis Sacred Heart, een fictief Amerikaans ziekenhuis. Vanuit de ogen van het hoofdpersonage John Dorian of ‘J.D.’ wordt de loopbaan van vier personages gevolgd. Dit houdt in; vanaf de eerste werkdag van J.D. tot en met het vertrek van J.D. bij Sacred Heart. De serie gebruikt onder andere een voice-over waarin de gedachtes van J.D. door hem zelf aan het publiek worden verteld, waarbij er veel parallellen tussen de verschillende subplots zijn. Ook wordt er gebruikgemaakt van het visueel weergeven van bepaalde gedachtegangen van J.D. om zowel een komisch als duidelijk beeld te geven van de situatie. 
 
Waarom moet je deze serie kijken?
Daar kan ik kort over zijn, gewoon omdat deze serie super grappig is.
 
 
 
 
Dit zijn mijn favoriete series van dit moment, wat zijn de jouwe?

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Meticulous Blog

    Oeh, weer wat nieuwe inspiratie nu al mijn series seizoenstop hebben. Laatst How to get away with murder gekeken, echt een gave serie. Aanrader!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.