Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Mijn favoriete Instagram pics + tips
1 Comments

Written by Celine

24 februari 2016

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten en zien, ben ik bezig om mijn Instagram feed te updaten. Dit is best wel een grote klus, vooral omdat ik niet veel dingen heb om te fotograferen (maar dit komt nog wel!). Vandaag laat ik jullie mijn Instagram foto’s zien en een paar tips om jouw Instagram feed te verbeteren.

660

@beautyb_nl Mijn favoriete parfum van Larome! #bblogger #beauty #blog #blogger #parfum #larome ”

essence660

@beautyb_nl Dit product kwam ik laatst weer tegen in mijn make-up kastje. Binnenkort test ik hem uit! #blog #blogger #beauty #bblogger #essence ”

treacle

@beautyb_nl Hmm, wat zijn deze producten toch heerlijk! #treaclemoon #treacle #bblogger #blogger #blog #beauty #shower ”

wilko660

@beautyb_nl Happy Valentine’s day! Deze producten zijn zo heerlijk! #bblogger #beauty #blogger #blog #wilko #shower ”

feed

Dit is dus mijn Instagram feed. Dit is natuurlijk niet erg moeilijk om te maken, maar je moet wel van te voren weten wat je wilt.

♥ Denk aan je thema! Wil je zwart wit of juist alles met een witte achtergrond, waar ik voor heb gekozen. Ik had eerst allerlei verschillende thema’s en allerlei verschillende achtergrond en tja dat zag eruit als een ‘hot mess’.

♥ Wil je graag een witte achtergrond, maar je weet niet hoe? Lees dan snel dit artikel.

♥ Gebruik dezelfde filter en zorg er vooral voor dat je foto’s niet teveel filter bevatten. Een filter is mooi, maar je kan ook overdrijven (*kuch* Celine).

♥ Tags! Spam niet met teveel tags, maar enkele tags helpen wel. Zo zorg je ervoor dat meer mensen je foto’s zien en dus meer likes.

♥ Blijf vooral jezelf! Post wat je zelf leuk vind en hou je juist niet van thema’s? Dan hoeft dat natuurlijk helemaal niet! Onthoud, wat jij leuk vindt is het belangrijkste.

Heb jij Instagram en wat zijn jouw tips voor jezelf?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Mira

    Ik ben helemaal verslaafd aan Instagram en steek er veel tijd in! Een samenhangende feed vind ik zelf ook het mooiste en veel interactie met je volgers:)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.