Follow:
TB

Mijn favoriete Instagram pics + tips

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten en zien, ben ik bezig om mijn Instagram feed te updaten. Dit is best wel een grote klus, vooral omdat ik niet veel dingen heb om te fotograferen (maar dit komt nog wel!). Vandaag laat ik jullie mijn Instagram foto’s zien en een paar tips om jouw Instagram feed te verbeteren.

660

@beautyb_nl Mijn favoriete parfum van Larome! #bblogger #beauty #blog #blogger #parfum #larome ”

essence660

@beautyb_nl Dit product kwam ik laatst weer tegen in mijn make-up kastje. Binnenkort test ik hem uit! #blog #blogger #beauty #bblogger #essence ”

treacle

@beautyb_nl Hmm, wat zijn deze producten toch heerlijk! #treaclemoon #treacle #bblogger #blogger #blog #beauty #shower ”

wilko660

@beautyb_nl Happy Valentine’s day! Deze producten zijn zo heerlijk! #bblogger #beauty #blogger #blog #wilko #shower ”

feed

Dit is dus mijn Instagram feed. Dit is natuurlijk niet erg moeilijk om te maken, maar je moet wel van te voren weten wat je wilt.

♥ Denk aan je thema! Wil je zwart wit of juist alles met een witte achtergrond, waar ik voor heb gekozen. Ik had eerst allerlei verschillende thema’s en allerlei verschillende achtergrond en tja dat zag eruit als een ‘hot mess’.

♥ Wil je graag een witte achtergrond, maar je weet niet hoe? Lees dan snel dit artikel.

♥ Gebruik dezelfde filter en zorg er vooral voor dat je foto’s niet teveel filter bevatten. Een filter is mooi, maar je kan ook overdrijven (*kuch* Celine).

♥ Tags! Spam niet met teveel tags, maar enkele tags helpen wel. Zo zorg je ervoor dat meer mensen je foto’s zien en dus meer likes.

♥ Blijf vooral jezelf! Post wat je zelf leuk vind en hou je juist niet van thema’s? Dan hoeft dat natuurlijk helemaal niet! Onthoud, wat jij leuk vindt is het belangrijkste.

Heb jij Instagram en wat zijn jouw tips voor jezelf?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Mira

  Ik ben helemaal verslaafd aan Instagram en steek er veel tijd in! Een samenhangende feed vind ik zelf ook het mooiste en veel interactie met je volgers:)

  24 februari 2016 at 20:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een magische mok, wat is dat?!

  Ongeveer een weekje geleden kwam ik in contact met Rik van prachtkado.nl. Deze webshop heeft verschillende super leuke cadeautjes, eigenlijk...

  Sluiten