Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn favoriete Instagram pics + tips
1 Comments

Written by Celine

24 februari 2016

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten en zien, ben ik bezig om mijn Instagram feed te updaten. Dit is best wel een grote klus, vooral omdat ik niet veel dingen heb om te fotograferen (maar dit komt nog wel!). Vandaag laat ik jullie mijn Instagram foto’s zien en een paar tips om jouw Instagram feed te verbeteren.

660

@beautyb_nl Mijn favoriete parfum van Larome! #bblogger #beauty #blog #blogger #parfum #larome ”

essence660

@beautyb_nl Dit product kwam ik laatst weer tegen in mijn make-up kastje. Binnenkort test ik hem uit! #blog #blogger #beauty #bblogger #essence ”

treacle

@beautyb_nl Hmm, wat zijn deze producten toch heerlijk! #treaclemoon #treacle #bblogger #blogger #blog #beauty #shower ”

wilko660

@beautyb_nl Happy Valentine’s day! Deze producten zijn zo heerlijk! #bblogger #beauty #blogger #blog #wilko #shower ”

feed

Dit is dus mijn Instagram feed. Dit is natuurlijk niet erg moeilijk om te maken, maar je moet wel van te voren weten wat je wilt.

♥ Denk aan je thema! Wil je zwart wit of juist alles met een witte achtergrond, waar ik voor heb gekozen. Ik had eerst allerlei verschillende thema’s en allerlei verschillende achtergrond en tja dat zag eruit als een ‘hot mess’.

♥ Wil je graag een witte achtergrond, maar je weet niet hoe? Lees dan snel dit artikel.

♥ Gebruik dezelfde filter en zorg er vooral voor dat je foto’s niet teveel filter bevatten. Een filter is mooi, maar je kan ook overdrijven (*kuch* Celine).

♥ Tags! Spam niet met teveel tags, maar enkele tags helpen wel. Zo zorg je ervoor dat meer mensen je foto’s zien en dus meer likes.

♥ Blijf vooral jezelf! Post wat je zelf leuk vind en hou je juist niet van thema’s? Dan hoeft dat natuurlijk helemaal niet! Onthoud, wat jij leuk vindt is het belangrijkste.

Heb jij Instagram en wat zijn jouw tips voor jezelf?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Mira

    Ik ben helemaal verslaafd aan Instagram en steek er veel tijd in! Een samenhangende feed vind ik zelf ook het mooiste en veel interactie met je volgers:)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.