Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn ervaringen met Born Pretty Store | Review, swatches and more
8 Comments

Written by Celine

27 juni 2016

The Born Pretty Store. Geen idee of deze winkel erg bekend is, maar ik had er wel eens van gehoord. Vandaag review ik dus een aantal producten van deze winkel, benieuwd of ik hier tevreden mee ben?

brushes

Ik begin met de twee ‘kwasten’. Nouja kwasten kan je er een niet noemen dat is meer een soort spons. Ik begin met de daadwerkelijke kwast. Toen ik de kwast uit de verpakking haalde rook hij erg naar verf. Ja, echt waar, verf. Geen idee hoe dit kwam, maar ik heb meteen de kwast met mijn make-up remover gewassen en laten drogen. Bij dit wassen zijn er geen haartjes verloren gegaan, dus dat is een voordeel. Na het drogen heb ik de kwast een uitgetest. De kwast is niet de zachtste kwast die ik ken, maar hij valt niet tegen. Hij verdeeld de foundation goed en hij laat een natuurlijk effect achter. Ook werd de kwast niet meteen heel vies. De kwast ziet er tot nu toe nog splinter nieuw uit.

brush

Dan nu over de make-up spons. De spons ziet er gewoon goed uit (met uitzondering tot het rare gele vlekje aan de onderkant). Met deze spons kan je je make-up wat dikker op je huid aanbrengen. Hierdoor wordt je huid iets meer gedekt door de foundation. Ieder zijn voorkeur, maar dat heb ik niet nodig. Ik heb erg last van een droge huid en als ik deze spons gebruik, dan zie je dit nog veel meer. Voor de meiden (of jongens natuurlijk!) die wat meer dekking willen, is deze spons echt perfect, maar als je een droge huid hebt, dan zou ik deze spons niet aanraden. De kwast is een stuk beter voor de droge huid!

Born pretty store

Over deze eyeliner ben ik niet zo enthousiast. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar er komt nauwelijks kleur van deze eyeliner af. Het is een crème eyeliner en voor onhandige mensen (*kuch*) is deze eyeliner nou niet echt ideaal. Als ik heel licht over de eyeliner wrijf met het kwastje, dan komt er nauwelijks kleur vanaf, maar als ik heel ruw met het kwastje over de eyeliner wrijf, dan komt er wel kleur vanaf, maar dan zit er meteen een heel gat in de eyeliner.

swatches

Zoals je kunt zien op de swatches komt er wel kleur af, maar erg klonterig. Ook kreeg ik de lijn echt niet dunner en om dat als eyeliner te gebruiken, vind ik echt een no-go. Het lukte me dan ook niet om een nette cat-eye te maken of überhaupt een beetje zwarte kleur op mijn ooglid te krijgen.

eye

Dan moet ik toch een ding bekennen. De verpakking van de eyeliner is wel erg mooi. Dit is dus toch een erg leuke toevoeging aan mijn stash (ook al werkt de eyeliner helemaal niet). Ik zet hem netjes neer tussen mijn stash en het is dan toch een erg mooie eyecatcher.

eyes

Dit is dan mijn oog. Ik ben eigenlijk wel erg trots op deze eye-look, want het is de eerste eye-look waar ik überhaupt een foto van heb kunnen maken. Na een lange tijd op google te hebben gezocht, ben ik erachter gekomen dat je de lens van je camera niet recht voor je oog moet houden, maar een heel stuk naar beneden. Ik draag op deze oog-look een beetje van de eyeliner, een oogpotlood en wat oogschaduw.

Mijn eerste ervaringen met Born Pretty Store? Voor de prijs vallen de kwast en de make-up spons zeker niet tegen. Ik ben niet erg fan van de eyeliner. Ook de verzending van de producten was erg snel. Ik kreeg een mailtje dat de producten over ongeveer vijf weken bij mij zouden aankomen (wat!?), maar dit was gelukkig veel korter. Ik weet niet of ik geluk heb gehad, maar ik had de producten ongeveer binnen twee weken in huis.

Hoe lijken jou deze producten?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

8 Reacties

 1. Hanne

  Hmm wat jammer dat de eyeliner zo tegenvalt! Mooi is de verpakking inderdaad wel haha

  Antwoord
  • Celine

   De eyeliner wordt gewoon een pareltje die ik ergens neerzet haha.

   Antwoord
 2. Astrid

  Wat een mooie kwast! Jammer van de eyeliner.

  Antwoord
  • Celine

   De eyeliner is erg jammer inderdaad, maar de kwast is erg mooi!

   Antwoord
 3. Luke

  Sorry to hear about your eyeliner. You can get way better results from other brands. Hope you do find one that you like too!

  Antwoord
 4. Sweet little Things Blog

  Really good review! At first this eyeliner looks quite appealing but the pigmentation is dissapointing.

  Antwoord
  • Celine

   Thankyou! The eyeliner is pretty tho, but just doesn’t work..

   Antwoord
 5. Preschool2Teen

  I’m in the market for some makeup brushes and never know what to get.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.