Follow:
Beauty Reviews TB

Mijn ervaringen met Born Pretty Store | Review, swatches and more

The Born Pretty Store. Geen idee of deze winkel erg bekend is, maar ik had er wel eens van gehoord. Vandaag review ik dus een aantal producten van deze winkel, benieuwd of ik hier tevreden mee ben?

brushes

Ik begin met de twee ‘kwasten’. Nouja kwasten kan je er een niet noemen dat is meer een soort spons. Ik begin met de daadwerkelijke kwast. Toen ik de kwast uit de verpakking haalde rook hij erg naar verf. Ja, echt waar, verf. Geen idee hoe dit kwam, maar ik heb meteen de kwast met mijn make-up remover gewassen en laten drogen. Bij dit wassen zijn er geen haartjes verloren gegaan, dus dat is een voordeel. Na het drogen heb ik de kwast een uitgetest. De kwast is niet de zachtste kwast die ik ken, maar hij valt niet tegen. Hij verdeeld de foundation goed en hij laat een natuurlijk effect achter. Ook werd de kwast niet meteen heel vies. De kwast ziet er tot nu toe nog splinter nieuw uit.

brush

Dan nu over de make-up spons. De spons ziet er gewoon goed uit (met uitzondering tot het rare gele vlekje aan de onderkant). Met deze spons kan je je make-up wat dikker op je huid aanbrengen. Hierdoor wordt je huid iets meer gedekt door de foundation. Ieder zijn voorkeur, maar dat heb ik niet nodig. Ik heb erg last van een droge huid en als ik deze spons gebruik, dan zie je dit nog veel meer. Voor de meiden (of jongens natuurlijk!) die wat meer dekking willen, is deze spons echt perfect, maar als je een droge huid hebt, dan zou ik deze spons niet aanraden. De kwast is een stuk beter voor de droge huid!

Born pretty store

Over deze eyeliner ben ik niet zo enthousiast. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar er komt nauwelijks kleur van deze eyeliner af. Het is een crème eyeliner en voor onhandige mensen (*kuch*) is deze eyeliner nou niet echt ideaal. Als ik heel licht over de eyeliner wrijf met het kwastje, dan komt er nauwelijks kleur vanaf, maar als ik heel ruw met het kwastje over de eyeliner wrijf, dan komt er wel kleur vanaf, maar dan zit er meteen een heel gat in de eyeliner.

swatches

Zoals je kunt zien op de swatches komt er wel kleur af, maar erg klonterig. Ook kreeg ik de lijn echt niet dunner en om dat als eyeliner te gebruiken, vind ik echt een no-go. Het lukte me dan ook niet om een nette cat-eye te maken of überhaupt een beetje zwarte kleur op mijn ooglid te krijgen.

eye

Dan moet ik toch een ding bekennen. De verpakking van de eyeliner is wel erg mooi. Dit is dus toch een erg leuke toevoeging aan mijn stash (ook al werkt de eyeliner helemaal niet). Ik zet hem netjes neer tussen mijn stash en het is dan toch een erg mooie eyecatcher.

eyes

Dit is dan mijn oog. Ik ben eigenlijk wel erg trots op deze eye-look, want het is de eerste eye-look waar ik überhaupt een foto van heb kunnen maken. Na een lange tijd op google te hebben gezocht, ben ik erachter gekomen dat je de lens van je camera niet recht voor je oog moet houden, maar een heel stuk naar beneden. Ik draag op deze oog-look een beetje van de eyeliner, een oogpotlood en wat oogschaduw.

Mijn eerste ervaringen met Born Pretty Store? Voor de prijs vallen de kwast en de make-up spons zeker niet tegen. Ik ben niet erg fan van de eyeliner. Ook de verzending van de producten was erg snel. Ik kreeg een mailtje dat de producten over ongeveer vijf weken bij mij zouden aankomen (wat!?), maar dit was gelukkig veel korter. Ik weet niet of ik geluk heb gehad, maar ik had de producten ongeveer binnen twee weken in huis.

Hoe lijken jou deze producten?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Hanne

  Hmm wat jammer dat de eyeliner zo tegenvalt! Mooi is de verpakking inderdaad wel haha

  27 juni 2016 at 10:13
  • Reply Celine

   De eyeliner wordt gewoon een pareltje die ik ergens neerzet haha.

   27 juni 2016 at 14:48
 • Reply Astrid

  Wat een mooie kwast! Jammer van de eyeliner.

  27 juni 2016 at 13:46
  • Reply Celine

   De eyeliner is erg jammer inderdaad, maar de kwast is erg mooi!

   27 juni 2016 at 14:48
 • Reply Luke

  Sorry to hear about your eyeliner. You can get way better results from other brands. Hope you do find one that you like too!

  29 juni 2016 at 16:59
 • Reply Sweet little Things Blog

  Really good review! At first this eyeliner looks quite appealing but the pigmentation is dissapointing.

  29 juni 2016 at 22:30
  • Reply Celine

   Thankyou! The eyeliner is pretty tho, but just doesn’t work..

   29 juni 2016 at 22:31
 • Reply Preschool2Teen

  I’m in the market for some makeup brushes and never know what to get.

  30 juni 2016 at 16:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Het meest waardevolle wat ik als blogger heb geleerd

  Ik had laatst de hoe ben ik als blogger tag ingevuld. In deze tag zat een vraag 'Wat is het...

  Sluiten