Follow:
TB

Mijn blog goals 2016

image1 [259634]Wat is het nieuwe jaar inluiden zonder blog goals? Ik vind het altijd erg belangrijk dat ik bepaalde doelen voor mijzelf stel. Hierdoor krijg ik meer motivatie en vooral ook meer doorzettingsvermogen. Vandaag vertel ik jullie mijn blog goals, wat ik met mijn blog wil bereiken dit jaar.

♡ Mijn eerste blog goal van dit jaar is mijn foto’s verbeteren. Afgelopen week keek ik een aantal keer op Instagram en zag ik erg goeie posities voor het maken van bijvoorbeeld een product. Bijvoorbeeld, ik maak altijd een foto van bijvoorbeeld een fles rechtop, maar je kan hem net zo goed neerleggen, zodat de lichtval beter is en het product beter uitkomt.

Als tweede wil ik gerichte samenwerkingen vinden. Ik hoop dat er dit jaar een leuk (klein) bedrijfje mij wilt mailen voor een vaste samenwerking. Niet een simpele review over een product, maar verschillende soorten artikelen. Bijvoorbeeld elke maand een artikel over een bepaald product van dat bedrijf.

Natuurlijk wil ik mijn bezoekersaantallen verhogen. Natuurlijk, ik mag niet klagen, want ik heb super lieve lezers, maar ik wil nog wel het een en ander behalen. Dit jaar bestaat The Beautyboulevard twee jaar en het zou echt geweldig zijn als ik bijvoorbeeld meer reacties op mijn artikelen krijg.

Meer ooglooks, lookbooks enc. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van het foto’s maken van mijzelf. Ik vind het moeilijk en het is gewoon niets voor mij. Toch hoop ik dat ik op een of andere manier toch foto’s kan maken, zodat ik jullie een paar leuke outfits kan laten zien. Ik begin nu al op ideeën te komen!

Vier artikel in de week. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, doe ik vanaf dit jaar elke eerste zondag van de maand een bloginterview. Dit vind ik erg leuk (en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!). Ik hoop dat ik dit kan volhouden en misschien nog iets kan bedenken, voor bijvoorbeeld een zaterdag rubriek. Het is zo moeilijk!

♡ Ik zou het erg leuk vinden om meer contact met mijn lezers te krijgen. Ik probeer dit ook, maar het lukt niet op de manier hoe ik het wil. Het zou erg leuk zijn als ik van jullie hoor wat voor artikelen jullie graag willen zien. Ik zou het ook heel leuk vinden op een Q&A te doen, maar dat komt nog allemaal wel.

Wat zijn jouw (blog) goals?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mandy

  Leuke doelen heb je voor jezelf opgesteld. Hopelijk gaat het allemaal lukken 😀

  6 januari 2016 at 23:37
 • Reply carolien

  Wat een mooie doelen allemaal. Ik vind je foto’s erg mooi hoor 🙂

  12 januari 2016 at 14:33
  • Reply Celine

   Ah wat lief! Toch wil ik een betere belichting krijgen voor mijn foto’s haha.

   12 januari 2016 at 15:04

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Tag: Gelukkig nieuwjaar!

  Voor het nieuwe jaar was ik opzoek naar een tag. Ik kwam de oud en nieuw tag tegen, maar die...

  Sluiten