Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Mijn blog goals 2016
3 Comments

Written by Celine

6 januari 2016

image1 [259634]Wat is het nieuwe jaar inluiden zonder blog goals? Ik vind het altijd erg belangrijk dat ik bepaalde doelen voor mijzelf stel. Hierdoor krijg ik meer motivatie en vooral ook meer doorzettingsvermogen. Vandaag vertel ik jullie mijn blog goals, wat ik met mijn blog wil bereiken dit jaar.

♡ Mijn eerste blog goal van dit jaar is mijn foto’s verbeteren. Afgelopen week keek ik een aantal keer op Instagram en zag ik erg goeie posities voor het maken van bijvoorbeeld een product. Bijvoorbeeld, ik maak altijd een foto van bijvoorbeeld een fles rechtop, maar je kan hem net zo goed neerleggen, zodat de lichtval beter is en het product beter uitkomt.

Als tweede wil ik gerichte samenwerkingen vinden. Ik hoop dat er dit jaar een leuk (klein) bedrijfje mij wilt mailen voor een vaste samenwerking. Niet een simpele review over een product, maar verschillende soorten artikelen. Bijvoorbeeld elke maand een artikel over een bepaald product van dat bedrijf.

Natuurlijk wil ik mijn bezoekersaantallen verhogen. Natuurlijk, ik mag niet klagen, want ik heb super lieve lezers, maar ik wil nog wel het een en ander behalen. Dit jaar bestaat The Beautyboulevard twee jaar en het zou echt geweldig zijn als ik bijvoorbeeld meer reacties op mijn artikelen krijg.

Meer ooglooks, lookbooks enc. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van het foto’s maken van mijzelf. Ik vind het moeilijk en het is gewoon niets voor mij. Toch hoop ik dat ik op een of andere manier toch foto’s kan maken, zodat ik jullie een paar leuke outfits kan laten zien. Ik begin nu al op ideeën te komen!

Vier artikel in de week. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, doe ik vanaf dit jaar elke eerste zondag van de maand een bloginterview. Dit vind ik erg leuk (en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden!). Ik hoop dat ik dit kan volhouden en misschien nog iets kan bedenken, voor bijvoorbeeld een zaterdag rubriek. Het is zo moeilijk!

♡ Ik zou het erg leuk vinden om meer contact met mijn lezers te krijgen. Ik probeer dit ook, maar het lukt niet op de manier hoe ik het wil. Het zou erg leuk zijn als ik van jullie hoor wat voor artikelen jullie graag willen zien. Ik zou het ook heel leuk vinden op een Q&A te doen, maar dat komt nog allemaal wel.

Wat zijn jouw (blog) goals?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

3 Reacties

 1. Mandy

  Leuke doelen heb je voor jezelf opgesteld. Hopelijk gaat het allemaal lukken 😀

  Antwoord
 2. carolien

  Wat een mooie doelen allemaal. Ik vind je foto’s erg mooi hoor 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ah wat lief! Toch wil ik een betere belichting krijgen voor mijn foto’s haha.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.