Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Mijn Aliexpress aankoopjes
18 Comments

Written by Celine

9 januari 2017

Aliexpress is serieus mijn meest favoriete site om leuke dingetjes op de kopen. Deze site is zo goedkoop en er zijn echt hartstikke leuke spulletjes hier te koop. Ik heb een tijdje geleden een aantal leuke dingen gekocht en die wil ik zeker even laten zien.

Oogschaduw kwast

Als eerste wil ik het hebben over deze handige kwast. Het is een klein kwastje, maar perfect om oogschaduw mee aan te brengen. Dit kwastje kost ook maar 17 cent, dus het is zeker de prijs waard! Lekker zacht en neemt genoeg pigment mee om een mooie look mee te maken.

Ring

Daarnaast had ik deze ring gekocht. Deze ring kostte maar tien cent, maar wel met een kortingscode. Ik denk niet dat ik deze ring vaak ga dragen, maar altijd wel leuk om te hebben.

Oogschaduw

Ik zag deze oogschaduw op Aliexpress voorbij komen en ik was meteen verliefd. Deze oogschaduw heeft allerlei verschillende kleurtjes en je kan hem ook nog gebruiken als highlighter.

Deze oogschaduw kost 1.75 en ik ga zeker nog een review over deze oogschaduw schrijven.

Ipad case

Mijn iPad hoesje was echt aan vervanging nodig en daarom had ik dit hoesje gekocht. Dit is een Rose gold hoesje met een doorschijnende achterkant. Hij is hartstikke stevig en dus perfect voor een onhandig meisje.

Deze iPad hoes kost maar 6 euro en ik kan er zeker heel lang mee voort. De kleur is echt hartstikke mooi en ik ben stiekem een beetje verliefd.

Beauty blenders

Sponsjes voor make-up is ook altijd handig! Ik maak deze sponsjes altijd een beetje nat en breng er daarna foundation mee aan. Deze sponsjes zijn alleen wel iets kleiner dan normaal, dus dat is wel jammer. Deze beauty blenders kosten maar 1.80 euro voor vier stuks.

Sieraden

Daarnaast had ik nog een simpel kettinkje en een horloge gekocht. Het horloge is echt perfect en hij werkt ook meteen. Het horloge kost een euro en perfect voor een simpele look. Het kettinkje kost 15 cent en die ga ik zeker gebruiken voor bij een choker of ergens in die richting.

Palette

Ik ga nog niet teveel over dit palette vertellen. Woensdag komt er namelijk een review van dit palette online. Hij ziet er tenminste wel al heel mooi uit!

Over dit palette staat al een review online. Ik ben echt hartstikke blij met dit palette en dat kan je ook lezen in deze review. Het palette kost maar twee euro en zeker het kopen waard!

Chokers

Deze chokers kosten maar 20 cent per stuk! Ze zijn hartstikke leuk en ik ga ze zeker vaak dragen! Over deze chokers heb ik ook een review geschreven.

Wat vind jij van mijn Aliexpress koopjes en wat zou jij zeker kopen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

18 Reacties

 1. Mariska van Heel

  Ik heb ook al een aantal keren op deze site gekeken. Zo goedkoop en zoveel waar je uit kan kiezen. Had je nog gedoe met invoerrechten en belasting betalen? Ik ga het nu zeker overwegen

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hi Mariska! Vanaf 22 euro moet je belasting betalen, dus daar moet je even opletten. Als je bij verschillende verkopers koopt, dan kan dit bedrag natuurlijk wel boven de 22 euro zijn. Je moet er gewoon voor zorgen dat het bedrag van een pakket onder de 22 euro blijft. Dat is niet zo moeilijk hoor met zulke kleine prijsjes.

   Antwoord
 2. Sija

  Wat een leuke koopjes! Dat oogschaduwkwastje lijkt me super handig, en dat voor 17 cent! Aliexpress is echt verslavend haha.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   ahaha erg verslavend inderdaad. Die moet je zeker even aanschaffen!

   Antwoord
 3. Linda | travellersoftheworld

  Wat een leuke aankopen! Mooie sieraden heb je gekocht 🙂 Ik haal vooral horloges en oorbellen via aliexpres. ik heb ook zo’n ring die jij hebt, in het begin had ik hem non stop om, maar nu bijna nooit meer, maar voor zo weinig even goed leuk. Ik heb nu een paar kledingstukken op mijn wishlist staan, maar durf ergens niet zo goed, ben bang dat dat toch niet goed uit valt

  Antwoord
 4. Lisa

  Jaaa aliexpress is inderdaad heeel leuk! Alleen krijg ik soms gewoon dingen niet binnen… :(. Heel jammer! Heb jij daar ook last van/ van gehad? Liefs xx

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik heb daar eigenlijk nooit last van. En als ik daar uit las van heb dan stuur ik gewoon een berichtje naar de verkoper. Ze zijn daar heel handig mee!

   Antwoord
 5. Patricia

  Leuk! Ik heb er foute rompertjes gekocht, haha. Ook onder 22 euro gebleven. Van 11 dingen, een dingetje niet ontvangen.

  Antwoord
 6. Kelly

  Die oogschaduw is echt prachtig en je iPad hoes vind ik ook heel erg gaaf. Je hebt leuke items gekocht!

  Antwoord
 7. Mariëlle in de Keuken

  AliExpress is geweldig! Sinds 3 maanden bestel ik er, intussen al 52 bestellingen geplaatst, waarvan al 41 ontvangen. De rest is allemaal nog maar net besteld. Dus heel tevreden en nog geen miskoop gedaan. Ik heb er o.a. handige spulletjes voor in de keuken, kettinkjes en Diamond paintings besteld.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Oehh ik houd echt van Ali! Binnenkort ga ik ook weer wat extra dingetjes bestellen.

   Antwoord
 8. angela

  prachtige spulletjes heb je gekocht. Ik heb het nog niet aangedurfd tot nu toe,maar ze hebben wel echt hele leuke dingen. heb je lang op je pakketje moeten wachten?

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Soms duurt het lang en soms niet. Ze hebben koper bescherming, dus er kan eigenlijk niets mis gaan.

   Antwoord
 9. Johanne

  Leuke spulletjes! Ik was al op zoek naar goedkope beautyblenders, ga deze even halen denk ik. Het is bij mij tot nu toe niet voorgekomen dat ik iets niet heb ontvangen (denk ik,kan zijn dat ik gewoon spullen ben vergeten). Wacht nu nog op 2 chokers.

  Antwoord
 10. Cassandra

  Damn, door dit te lezen heb ik terug zin om spulletjes te kopen op Aliexpress! Ik kocht vooral kledij er op vroeger, lekker goedkoop, maar soms wel grote miskopen. Door dit te lezen denk ik dat ik misschien moet gaan snuisteren tussen de andere opties die de shop te bieden heeft!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.