Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Mijn 5 absoluut favoriete producten
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

7 september 2015

 

okeeee

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel met de 5 producten die het meest door mij gewaardeerd worden!

 

Hema wenkbrauwkit

3bd134a2feaa4649a5b8eb92de60aa05

 

Ik gebruik dit product iedere dag om mijn wenkbrauwen bij te kleuren en tekenen. Het werkt super, het blijft echt steengoed zitten, ook onder water.
Ik heb de kleur dark brown, ik vind het wel mooi als je donkerdere wenkbrauwen hebt bij blond haar.
Voordat dit kitje pan raakt, zijn we denk ik wel een jaar verder, er zit pas een klein deukje in, terwijl ik hem al denk ik al een half jaar iedere dag (!!) trouw gebruik.

Zwitsal huidolie

 

 

 

 

3b964beaae1a496f9b88a45b9e1bda5f

 

Moet ik nog uitleggen waarom dit favoriet is?
1. de geur
2. het maakt je huid zooooooo zacht !

Ik gebruik het om mijn benen te scheren, nou meiden, life hack voor het leven! Je benen zijn zo glad en zacht na het scheren met dit, echt heerlijk!
En je benen ruiken naar badybilletjes, dat is misschien een beetje raar, maar ik vind het heerlijk!

 

Dove deodorant

 

85c6681b11424fa0be7d5e22161b9783

 

Dit product is van vele favoriet! Ook van mij, ik ruik de hele dag lekker fris, maar het is ook niet zo dat je een overdadige geur om je heen hebt hangen ofzo!
Het werkt gewoon super! En het prikt niet, ik heb bij heel veel deodorants dat ze prikken als ik ze opspuit, maar bij deze niet, gelukkig!

Lady Gaga Fame – eau de parfum

 

3e65a43fd00146ba9ebd222a98ad290a

 

Ik HOU van deze geur! Hij is zo apart, ik heb echt nog nooit een parfum geroken die op deze lijkt, echt heerlijk.
De vloeistof is zwart, maar als je hem opspuit is hij transparant, hoe awesome.

Rituals body cream – Tao | Mei Dao

dc0b2d5610a44d1d919ab85410db3a39

 

Ik hou echt van de Rituals, van alle producten die ze hebben, maar ik denk dat deze toch wel echt favoriet is. De substantie van alle body creams is heerlijk, romig maar trekt toch snel in.
Maar de geur van deze body cream is gewoon heilig! Zo lekker! Ik zou de body cream alleen al voor de verpakking kopen, maar de substantie en de geur zijn ook nog eens perfect! Wat wil je nog meer?!!?!

 

Wat zijn jouw favorieten producten?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

pHenomenal gel van Pixi Beauty | Review

pHenomenal gel van Pixi Beauty | Review

Regelmatig heb ik last van een droge huid en dat betekent dat ik altijd zoek naar fijne producten voor mijn huid. Pixi Beauty heeft een hoop producten die ik al met liefde gebruik en nu zijn ze weer uitgekomen met een reeks fijne producten. Van...

1 Reactie

  1. Helene

    De deo’s van dove zijn gewoon geweldig! haha 🙂 xx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.