Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Mijn 5 absoluut favoriete producten
1 Comments

Written by Celine

7 september 2015

 

okeeee

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel met de 5 producten die het meest door mij gewaardeerd worden!

 

Hema wenkbrauwkit

3bd134a2feaa4649a5b8eb92de60aa05

 

Ik gebruik dit product iedere dag om mijn wenkbrauwen bij te kleuren en tekenen. Het werkt super, het blijft echt steengoed zitten, ook onder water.
Ik heb de kleur dark brown, ik vind het wel mooi als je donkerdere wenkbrauwen hebt bij blond haar.
Voordat dit kitje pan raakt, zijn we denk ik wel een jaar verder, er zit pas een klein deukje in, terwijl ik hem al denk ik al een half jaar iedere dag (!!) trouw gebruik.

Zwitsal huidolie

 

 

 

 

3b964beaae1a496f9b88a45b9e1bda5f

 

Moet ik nog uitleggen waarom dit favoriet is?
1. de geur
2. het maakt je huid zooooooo zacht !

Ik gebruik het om mijn benen te scheren, nou meiden, life hack voor het leven! Je benen zijn zo glad en zacht na het scheren met dit, echt heerlijk!
En je benen ruiken naar badybilletjes, dat is misschien een beetje raar, maar ik vind het heerlijk!

 

Dove deodorant

 

85c6681b11424fa0be7d5e22161b9783

 

Dit product is van vele favoriet! Ook van mij, ik ruik de hele dag lekker fris, maar het is ook niet zo dat je een overdadige geur om je heen hebt hangen ofzo!
Het werkt gewoon super! En het prikt niet, ik heb bij heel veel deodorants dat ze prikken als ik ze opspuit, maar bij deze niet, gelukkig!

Lady Gaga Fame – eau de parfum

 

3e65a43fd00146ba9ebd222a98ad290a

 

Ik HOU van deze geur! Hij is zo apart, ik heb echt nog nooit een parfum geroken die op deze lijkt, echt heerlijk.
De vloeistof is zwart, maar als je hem opspuit is hij transparant, hoe awesome.

Rituals body cream – Tao | Mei Dao

dc0b2d5610a44d1d919ab85410db3a39

 

Ik hou echt van de Rituals, van alle producten die ze hebben, maar ik denk dat deze toch wel echt favoriet is. De substantie van alle body creams is heerlijk, romig maar trekt toch snel in.
Maar de geur van deze body cream is gewoon heilig! Zo lekker! Ik zou de body cream alleen al voor de verpakking kopen, maar de substantie en de geur zijn ook nog eens perfect! Wat wil je nog meer?!!?!

 

Wat zijn jouw favorieten producten?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

1 Reactie

  1. Helene

    De deo’s van dove zijn gewoon geweldig! haha 🙂 xx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.