Follow:
Modellen nieuws

Metamorfoses van HNTM 2018 | HNTM Talk

Oh, wat houd ik toch van de metamorfoses van HNTM. Dit vind ik altijd de geweldigste aflevering van heel het seizoen en het is dan ook hilarisch om alle metamorfoses te zien. Dit jaar vind ik bijna alle metamorfoses van HNTM 2018 heel goed gelukt. Toch vallen er een aantal wel wat tegen ..

Sara de competitie verlaten?

Het is echt hartstikke jammer dat Sara de competitie heeft verlaten. De metamorfoses zijn altijd shocking, maar ik zou er echt alles voor over hebben om daar te staan. Natuurlijk is een kort kapsel erg schokkend, maar de kappers weten echt wel wat er gedaan moet worden. Eerlijk gezegd, zou ik ook wel even in shock zijn voor een aantal dagen, maar daarna moet je er toch echt mee leren leven. Erg jammer..

Naomi erbij!

Natuurlijk moet er een top tien zijn en daarom is Naomi erbij gekomen. Hier ben ik echt hartstikke blij om en ik ben heerlijk gezegd ook blij dat ze ook een kort kapsel kreeg. Wat ik wel een beetje raar vond, is dat ze zomaar bij de competitie erbij mocht komen, zonder dat er eigenlijk een consequentie was. Zo zal ik verwachten dat ze bijvoorbeeld maar tien foto’s kreeg. Ze krijgt immers wel een tweede kans.

Metamorfoses van HNTM 2018

©Daan Sanders

Ik vind het nieuwe kapsel van Daan echt heel gaaf. Alhoewel, ik nog niet helemaal zeker ben of ik nou zijn vorige kapsel beter vond dan het huidige. De kleur vind ik tenminste wel erg gaaf en zijn ogen komen er hierdoor echt veel beter uit.

©Cecilia Zevenhek

Het haar van Cecilia is echt te gaaf. Ik had haar haar al op Instagram gezien, dus dit was niet echt een verrassing meer. Toch moet ik zeggen dat het haar echt heel goed staat, maar ik snap heus wel dat die even schokkend is. Vraag me alleen af of ze haar roze haar voor altijd moet behouden.

©D.C Juilet

Ik ben stiekem een groot fan van Danilo, maar deze foto vind ik echt niet goed gelukt. Ten eerste, verandert zijn metamorfose niet heel veel aan zijn look (of zie ik dit verkeerd?) en daarnaast doet deze foto nog niet heel veel. Ik ben wel erg blij dat hij er nog in is gebleven.

Metamorfoses van HNTM 2018

©Naomi Sauer

Naomi is weer terug! Ik zei natuurlijk al dat ik eigenlijk had verwacht dat ze wel een iets lastigere opdracht had moeten krijgen, maar helaas is dit niet gebeurd. Ik vind deze foto niet heel erg veel doen. Het ziet er gewoon een beetje raar uit en haar gezicht spat niet heel veel uit. Wel vind ik het haar van Naomi echt heel erg mooi. Om het eigenlijk helemaal af te maken, zou ik het haar van Naomi blond hebben geverfd, want zo komt haar gezicht nog beter uit.

Metamorfoses van HNTM 2018

©Instagram Soufyan

Dit kapsel staat Soufyan zoveel beter dan dat hij eerst had. Om heel eerlijk te zijn, nu zie ik pas echt het model in hem. Zijn goede persoonlijkheid heeft hij natuurlijk al, maar nu heeft hij ook zeker de looks!

Metamorfoses van HNTM 2018

©Tim van Riel

Aan de look van Tim is eigenlijk niets veranderd. Daar ben ik hartstikke blij om, want stiekem ben ik wel jaloers op zijn haar. Ik zou ook willen dat zulk haar had (maar dan in de meisjes versie ;)). Deze foto vind ik dan ook geweldig en zijn outfit maakt dit helemaal af.

Lees tip: De tien modellen van HNTM 2018

©Rikkie Kolle

Rikkie’s haar is niet heel erg veranderd, maar dat extra beetje volume doet haar echt heel erg goed. Ik vond haar haar al erg mooi, maar nu al helemaal.

©Ramanda EO

De look van Ramanda vind ik echt super gaaf en het maakt haar dan ook uniek. Dit is zeker de meest gelukte metamorfose en met deze metamorfose staat ze sowieso super goed op de markt. Als je moest kiezen, welke metamorfoses van HNTM 2018 vond jij dan het beste?

©Bart van Houten

Aan Barts look is ook echt nauwelijks wat veranderd, maar dat neemt niet weg dat hij echt hartstikke knap is. Hopelijk kan hij in de volgende shoots wat beter naar voren komen, want je ziet duidelijk dat hij het in zich heeft.

©Fee van der Meijs

Fee heeft helaas het strijdtoneel moeten verlaten. Dit zag ik totaal niet aankomen, omdat zij ook echt een aparte look heeft. Ik zou echter niet kunnen kiezen wie dan de competitie moest verlaten, dus het is gewoon erg lastig. Ik ben blij dat ik niet de jury ben.

Wat vind jij van de metamorfoses van HNTM 2018?


Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tessa

  Ik had wel verwacht dat Fee de competitie snel zou verlaten.. De andere hebben veel meer potentie en Fee vond heel veel dingen eng en ongemakkelijk..

  18 september 2018 at 16:24
  • Reply Celine Klooster

   De meeste modellen moeten gewoon wat wennen, helaas was dat bij Fee niet het geval ..

   18 september 2018 at 17:44

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Special Care Lotion van Aruba Aloe | Review

  Het koude weer begint er weer aan te komen en voor mij betekent dat een erg droge huid. Het is...

  Sluiten