Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Metamorfoses van HNTM 2018 | HNTM Talk
2 Comments

Written by Celine

18 september 2018

Oh, wat houd ik toch van de metamorfoses van HNTM. Dit vind ik altijd de geweldigste aflevering van heel het seizoen en het is dan ook hilarisch om alle metamorfoses te zien. Dit jaar vind ik bijna alle metamorfoses van HNTM 2018 heel goed gelukt. Toch vallen er een aantal wel wat tegen ..

Sara de competitie verlaten?

Het is echt hartstikke jammer dat Sara de competitie heeft verlaten. De metamorfoses zijn altijd shocking, maar ik zou er echt alles voor over hebben om daar te staan. Natuurlijk is een kort kapsel erg schokkend, maar de kappers weten echt wel wat er gedaan moet worden. Eerlijk gezegd, zou ik ook wel even in shock zijn voor een aantal dagen, maar daarna moet je er toch echt mee leren leven. Erg jammer..

Naomi erbij!

Natuurlijk moet er een top tien zijn en daarom is Naomi erbij gekomen. Hier ben ik echt hartstikke blij om en ik ben heerlijk gezegd ook blij dat ze ook een kort kapsel kreeg. Wat ik wel een beetje raar vond, is dat ze zomaar bij de competitie erbij mocht komen, zonder dat er eigenlijk een consequentie was. Zo zal ik verwachten dat ze bijvoorbeeld maar tien foto’s kreeg. Ze krijgt immers wel een tweede kans.

Metamorfoses van HNTM 2018

Ik vind het nieuwe kapsel van Daan echt heel gaaf. Alhoewel, ik nog niet helemaal zeker ben of ik nou zijn vorige kapsel beter vond dan het huidige. De kleur vind ik tenminste wel erg gaaf en zijn ogen komen er hierdoor echt veel beter uit.

Het haar van Cecilia is echt te gaaf. Ik had haar haar al op Instagram gezien, dus dit was niet echt een verrassing meer. Toch moet ik zeggen dat het haar echt heel goed staat, maar ik snap heus wel dat die even schokkend is. Vraag me alleen af of ze haar roze haar voor altijd moet behouden.

Ik ben stiekem een groot fan van Danilo, maar deze foto vind ik echt niet goed gelukt. Ten eerste, verandert zijn metamorfose niet heel veel aan zijn look (of zie ik dit verkeerd?) en daarnaast doet deze foto nog niet heel veel. Ik ben wel erg blij dat hij er nog in is gebleven.

Naomi is weer terug! Ik zei natuurlijk al dat ik eigenlijk had verwacht dat ze wel een iets lastigere opdracht had moeten krijgen, maar helaas is dit niet gebeurd. Ik vind deze foto niet heel erg veel doen. Het ziet er gewoon een beetje raar uit en haar gezicht spat niet heel veel uit. Wel vind ik het haar van Naomi echt heel erg mooi. Om het eigenlijk helemaal af te maken, zou ik het haar van Naomi blond hebben geverfd, want zo komt haar gezicht nog beter uit.

Dit kapsel staat Soufyan zoveel beter dan dat hij eerst had. Om heel eerlijk te zijn, nu zie ik pas echt het model in hem. Zijn goede persoonlijkheid heeft hij natuurlijk al, maar nu heeft hij ook zeker de looks!

Aan de look van Tim is eigenlijk niets veranderd. Daar ben ik hartstikke blij om, want stiekem ben ik wel jaloers op zijn haar. Ik zou ook willen dat zulk haar had (maar dan in de meisjes versie ;)). Deze foto vind ik dan ook geweldig en zijn outfit maakt dit helemaal af.

Lees tip: De tien modellen van HNTM 2018

Rikkie’s haar is niet heel erg veranderd, maar dat extra beetje volume doet haar echt heel erg goed. Ik vond haar haar al erg mooi, maar nu al helemaal.

De look van Ramanda vind ik echt super gaaf en het maakt haar dan ook uniek. Dit is zeker de meest gelukte metamorfose en met deze metamorfose staat ze sowieso super goed op de markt. Als je moest kiezen, welke metamorfoses van HNTM 2018 vond jij dan het beste?

Aan Barts look is ook echt nauwelijks wat veranderd, maar dat neemt niet weg dat hij echt hartstikke knap is. Hopelijk kan hij in de volgende shoots wat beter naar voren komen, want je ziet duidelijk dat hij het in zich heeft.

Fee heeft helaas het strijdtoneel moeten verlaten. Dit zag ik totaal niet aankomen, omdat zij ook echt een aparte look heeft. Ik zou echter niet kunnen kiezen wie dan de competitie moest verlaten, dus het is gewoon erg lastig. Ik ben blij dat ik niet de jury ben.

Wat vind jij van de metamorfoses van HNTM 2018?


Wil je als eerste op de hoogte blijven van HNTM 2018? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief!


Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

2 Reacties

 1. Tessa

  Ik had wel verwacht dat Fee de competitie snel zou verlaten.. De andere hebben veel meer potentie en Fee vond heel veel dingen eng en ongemakkelijk..

  Antwoord
  • Celine Klooster

   De meeste modellen moeten gewoon wat wennen, helaas was dat bij Fee niet het geval ..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.