Follow:
Modellen nieuws

Metamorfoses HNTM 2018 | Before or after?

De metamorfoses HNTM 2018 zijn weer achter de rug. In mijn vorige artikel heb ik natuurlijk al een mening gegeven over wat ik van de metamorfoses vind, maar zou ik eigenlijk kiezen uit de before or after? Laat hier ook zeker jouw mening achter.

Benieuwd naar wat ik van de metamorfoses HNTM vind? Lees dan zeker even deze blog.

Metamorfoses HNTM | Fee

Fee heeft natuurlijk het strijdtoneel moeten verlaten, maar ze heeft nog wel aan de metamorfose meegedaan. De metamorfose van Fee is echt perfect en dit staat haar dan ook een stuk beter.

Ramanda

Metamorfoses HNTM

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed of ik de before or after van Ramanda nou mooier vind. Het staat haar allemaal echt heel goed en ik zou niet kunnen kiezen. Met de metamorfose komt haar gezicht beter naar voren, maar haar eerdere kapsel is weer een stuk unieker.

Cecilia

Metamorfoses HNTM

Het haar van Cecilia is nu roze geworden en dat maakt haar nog unieker. Ze was natuurlijk al uniek en ik weet nou niet zeker of het roze haar nou nog beter staat. Ik vond haar bruine haar eigenlijk al super mooi en een pony zou haar ook heel goed staat. Ik kies dan denk ik toch voor de before.

Daan

Metamorfoses HNTM

Bij Daan ga ik denk ik toch voor de before. Ik vond zijn haar echt heel gaaf en alhoewel zijn metamorfose ook tof is, ga ik toch echt voor de before.

Danilo

Metamorfoses HNTM

Bij Danilo maakt de before or after echt niet uit. Eigenlijk is zijn look bijna volledig hetzelfde gebleven. Ik zie tenminste niet het verschil niet.

Naomi

Metamorfoses HNTM

Bij Naomi kies ik zeker voor de before. Ik vind deze look niet echt geweldig en ik zou meer kiezen voor een iets langer kapsel met een pony. Ik denk dat ze deze metamorfose iets te snel hebben gekozen en ik zou dus zeker voor de before kiezen.

Soufyan

Sowieso de after! Zijn kapsel is zo geweldig en echt een stuk beter dan voorheen. Dit kapsel maakt he echt een model en door dit kapsel kan hij het een stuk verder schoppen.

Tim

Metamorfoses HNTM

Het kapsel van Tim is ook niet heel erg veranderd, maar toch ga ik voor de before. Voor de metamorfose had hij namelijk net wat meer volume en dat staat toch wat beter.

Rikkie

Metamorfoses HNTM

Rikkie’s haar is niet heel erg anders dan voorheen. Toch ga ik voor de after, omdat die net wat meer volume bevat. Rikkie’s haar is en blijft mooi!

Bart

Metamorfoses HNTM

Ook Barts haar is nou niet heel anders. Dit is eigenlijk wel jammer, maar ik zou bij hem ook niet een betere metamorfose kunnen bedenken.

De Metamorfoses HNTM zijn natuurlijk weer voorbij, maar bij wie ga jij voor de after?

Alle foto’s zijn eigendom van Holland’s Next Top Model

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Metamorfoses van HNTM 2018 | HNTM Talk

Oh, wat houd ik toch van de metamorfoses van HNTM. Dit vind ik altijd de geweldigste aflevering van heel het...

Sluiten