Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Metamorfoses HNTM 2018 | Before or after?
0 Comments

Written by Celine

19 september 2018

De metamorfoses HNTM 2018 zijn weer achter de rug. In mijn vorige artikel heb ik natuurlijk al een mening gegeven over wat ik van de metamorfoses vind, maar zou ik eigenlijk kiezen uit de before or after? Laat hier ook zeker jouw mening achter.

Benieuwd naar wat ik van de metamorfoses HNTM vind? Lees dan zeker even deze blog.

Metamorfoses HNTM | Fee

Fee heeft natuurlijk het strijdtoneel moeten verlaten, maar ze heeft nog wel aan de metamorfose meegedaan. De metamorfose van Fee is echt perfect en dit staat haar dan ook een stuk beter.

Ramanda

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed of ik de before or after van Ramanda nou mooier vind. Het staat haar allemaal echt heel goed en ik zou niet kunnen kiezen. Met de metamorfose komt haar gezicht beter naar voren, maar haar eerdere kapsel is weer een stuk unieker.

Cecilia

Het haar van Cecilia is nu roze geworden en dat maakt haar nog unieker. Ze was natuurlijk al uniek en ik weet nou niet zeker of het roze haar nou nog beter staat. Ik vond haar bruine haar eigenlijk al super mooi en een pony zou haar ook heel goed staat. Ik kies dan denk ik toch voor de before.

Daan

Bij Daan ga ik denk ik toch voor de before. Ik vond zijn haar echt heel gaaf en alhoewel zijn metamorfose ook tof is, ga ik toch echt voor de before.

Danilo

Bij Danilo maakt de before or after echt niet uit. Eigenlijk is zijn look bijna volledig hetzelfde gebleven. Ik zie tenminste niet het verschil niet.

Naomi

Bij Naomi kies ik zeker voor de before. Ik vind deze look niet echt geweldig en ik zou meer kiezen voor een iets langer kapsel met een pony. Ik denk dat ze deze metamorfose iets te snel hebben gekozen en ik zou dus zeker voor de before kiezen.

Soufyan

Sowieso de after! Zijn kapsel is zo geweldig en echt een stuk beter dan voorheen. Dit kapsel maakt he echt een model en door dit kapsel kan hij het een stuk verder schoppen.

Tim

Het kapsel van Tim is ook niet heel erg veranderd, maar toch ga ik voor de before. Voor de metamorfose had hij namelijk net wat meer volume en dat staat toch wat beter.

Rikkie

Rikkie’s haar is niet heel erg anders dan voorheen. Toch ga ik voor de after, omdat die net wat meer volume bevat. Rikkie’s haar is en blijft mooi!

Bart

Ook Barts haar is nou niet heel anders. Dit is eigenlijk wel jammer, maar ik zou bij hem ook niet een betere metamorfose kunnen bedenken.

De Metamorfoses HNTM zijn natuurlijk weer voorbij, maar bij wie ga jij voor de after?

Alle foto’s zijn eigendom van Holland’s Next Top Model

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.