Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Metamorfoses HNTM 2018 | Before or after?

Geschreven door Celine Klooster

19 september 2018

De metamorfoses HNTM 2018 zijn weer achter de rug. In mijn vorige artikel heb ik natuurlijk al een mening gegeven over wat ik van de metamorfoses vind, maar zou ik eigenlijk kiezen uit de before or after? Laat hier ook zeker jouw mening achter.

Benieuwd naar wat ik van de metamorfoses HNTM vind? Lees dan zeker even deze blog.

Metamorfoses HNTM | Fee

Fee heeft natuurlijk het strijdtoneel moeten verlaten, maar ze heeft nog wel aan de metamorfose meegedaan. De metamorfose van Fee is echt perfect en dit staat haar dan ook een stuk beter.

Ramanda

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed of ik de before or after van Ramanda nou mooier vind. Het staat haar allemaal echt heel goed en ik zou niet kunnen kiezen. Met de metamorfose komt haar gezicht beter naar voren, maar haar eerdere kapsel is weer een stuk unieker.

Cecilia

Het haar van Cecilia is nu roze geworden en dat maakt haar nog unieker. Ze was natuurlijk al uniek en ik weet nou niet zeker of het roze haar nou nog beter staat. Ik vond haar bruine haar eigenlijk al super mooi en een pony zou haar ook heel goed staat. Ik kies dan denk ik toch voor de before.

Daan

Bij Daan ga ik denk ik toch voor de before. Ik vond zijn haar echt heel gaaf en alhoewel zijn metamorfose ook tof is, ga ik toch echt voor de before.

Danilo

Bij Danilo maakt de before or after echt niet uit. Eigenlijk is zijn look bijna volledig hetzelfde gebleven. Ik zie tenminste niet het verschil niet.

Naomi

Bij Naomi kies ik zeker voor de before. Ik vind deze look niet echt geweldig en ik zou meer kiezen voor een iets langer kapsel met een pony. Ik denk dat ze deze metamorfose iets te snel hebben gekozen en ik zou dus zeker voor de before kiezen.

Soufyan

Sowieso de after! Zijn kapsel is zo geweldig en echt een stuk beter dan voorheen. Dit kapsel maakt he echt een model en door dit kapsel kan hij het een stuk verder schoppen.

Tim

Het kapsel van Tim is ook niet heel erg veranderd, maar toch ga ik voor de before. Voor de metamorfose had hij namelijk net wat meer volume en dat staat toch wat beter.

Rikkie

Rikkie’s haar is niet heel erg anders dan voorheen. Toch ga ik voor de after, omdat die net wat meer volume bevat. Rikkie’s haar is en blijft mooi!

Bart

Ook Barts haar is nou niet heel anders. Dit is eigenlijk wel jammer, maar ik zou bij hem ook niet een betere metamorfose kunnen bedenken.

De Metamorfoses HNTM zijn natuurlijk weer voorbij, maar bij wie ga jij voor de after?

Alle foto’s zijn eigendom van Holland’s Next Top Model

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.