Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Merry Christmas! | Een bericht voor jullie

Geschreven door Celine

25 december 2015

kerstboom

Allereerst wil ik iedereen super mooie en fijne kerstdagen toewensen! Maar wat is kerst nou zonder lief berichtje? Op kerst kan je jou dierbaren het beste toewensen en bedanken voor het mooie jaar.

Bedankt al mijn lieve lezers, ook al laat je niet van je zien of wel. Bedankt voor alle lieve reacties die jullie het afgelopen jaar hebben achtergelaten. Deze reacties inspireren me, ze helpen mij doorschrijven en ik krijg door deze reacties steeds meer passie in het schrijven. Die reacties laten ook zien dat ik het voor iemand doe, natuurlijk ik doe het voor mezelf, maar ik wil andere mensen ook blij maken en plezier gunnen in het lezen van artikelen. Misschien ook wel helpen. Ook al is het maar een klein reviewtje of juist een heel persoonlijk artikel, soms kunnen mensen hier het beste uit halen en misschien op andere ideeën komen. Ik bedank iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gesteund, ook de lieve whatsapp groep waar ik nu al een tijdje in zit. Deze whatsapp groep met allemaal lieve bloggers, geven allemaal leuke tips en laten hun leuke artikelen zien. Bedankt!

Dit was het laatste artikel van de kerstweek. Ik ga nu heerlijk genieten van de kerstdagen, ook al ga ik niet heel veel doen. Ik ga heerlijk wat gamen en natuurlijk alvast wat artikeltjes vooruit schrijven. Vanaf maandag komen er weer artikelen online en kunnen jullie weer ‘normale’ artikelen verwachten. In het nieuwe jaar wordt het ook hartstikke leuk. Ik heb al super veel leuke ideetjes om het nieuwe jaar in te luiden en zelfs een nieuw rubriek! Ik heb super veel zin in het nieuwe jaar en ik kan niet wachten om er een super jaar van te maken, natuurlijk met jullie!

Hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.